Отговори
# 510
Честито бебче! Пожелавам на малката Ели да е много здрава и щастлива и скоро да се гушкате🍀🐣🍼🤗😻

# 511
  • Варна
Говорих с Акушерката,което ще е с мен на раждането. Каза,че ние гледала документите и контралциите са били силнички и освен скъсената шийка има и 1см разкритие. Ще ме изписват обаче в понеделник,понеже вече нямам контралции и ако остане така.
Казах и че се притеснявам да не взема да родя в колата ме успокои,че няма 😁

# 512
Честито бебче, Мими! Да е жива и здрава малката Ели, да наддаде бързо и скоро да сте заедно! 🍀💐👼🏻

# 513
Честито, мама Мими! Бързо възстановяване и скорошно гушкане с малката Ели! Две борбени девойки! ❤

# 514
Честито бебче Мими! Да е здрава малката Ели и скоро да се гушкате!

Мамита, не съм писала отдавна но ви следя и пожелавам на всички ни да родим без проблеми  и да гушкаме така дълго чаканите ни бебенца!
Аз имам нужда от мнение, от утре влизам в 35та седмица и съм с термин 12 Юли, но беба върви малко напред с около седмица и затова не се знае...докторът ми каза, че ако е така може да се наложи да предизвикат раждане в 38 или 39та седмица...и ще видим...това което ме притеснява е, че беба е със седалищно предлежание и още не се е завъртяла. Знам, че има още време и не се настройвам нито за нормално нито за раждане със секцио, но пък ми се иска да е нормално. Отделно ми прави впечатление, че беба предпочита да си държи главата от ляво на корема...някоя от вас има ли опит с това?

Мамита, дръжте се, не остана...при нас тече подготовка, вълнувам се и нямам търпение вече...че започва да тежи, беба яко бушува денонощно и сънят започва да става мираж....

# 515
Скрит текст:
Честито бебче Мими! Да е здрава малката Ели и скоро да се гушкате!

Мамита, не съм писала отдавна но ви следя и пожелавам на всички ни да родим без проблеми  и да гушкаме така дълго чаканите ни бебенца!
Аз имам нужда от мнение, от утре влизам в 35та седмица и съм с термин 12 Юли, но беба върви малко напред с около седмица и затова не се знае...докторът ми каза, че ако е така може да се наложи да предизвикат раждане в 38 или 39та седмица...и ще видим...
това което ме притеснява е, че беба е със седалищно предлежание и още не се е завъртяла. Знам, че има още време и не се настройвам нито за нормално нито за раждане със секцио, но пък ми се иска да е нормално. Отделно ми прави впечатление, че беба предпочита да си държи главата от ляво на корема...някоя от вас има ли опит с това?

Скрит текст:
Мамита, дръжте се, не остана...при нас тече подготовка, вълнувам се и нямам търпение вече...че започва да тежи, беба яко бушува денонощно и сънят започва да става мираж....

Здравейте!
И моята девойка май все още е седалищно в края на 33 г.с. (доста време си беше така; после на феталната морфология ме изненада, като се беше обърнала, но на последната ЖК пак беше седалищно). И на мен ми се иска да е нормално раждане... Та имам някакъв спомен, че някоя мама беше писала в по-назад в темата или в по-стара тема, че е правила някакви упражнения, които са дали ефект и бебето ѝ се е обърнало. Ако някой има информация какво точно може да се направи, ще съм много благодарна да сподели. Simple Smile

# 516
Това са упражненията, които знам, че помагат. Успех 😊❤️

# 517
Момичета, моето бебче се обърна отново главично и дано да си остане така Blush

Беше си главично разположен от доста време, но на последната ЖК се беше завъртял. Бях чела за упражнения, които помагат за правилното заставане на бебето и се бях допитала и в групата.
Това, което правих аз, беше повечко разходки и когато съм си вкъщи и усетя, че бебето е доста активно, заставах на ръце и колене /поза котка/ като целта е коремчето да "провисне" и да има място бебо да се намести.

Е, при мен не знам кое точно помогна, но на последния преглед си беше отново главично разположен. Успех! Hug

# 518
Момичета, моето бебче се обърна отново главично и дано да си остане така Blush

Беше си главично разположен от доста време, но на последната ЖК се беше завъртял. Бях чела за упражнения, които помагат за правилното заставане на бебето и се бях допитала и в групата.
Това, което правих аз, беше повечко разходки и когато съм си вкъщи и усетя, че бебето е доста активно, заставах на ръце и колене /поза котка/ като целта е коремчето да "провисне" и да има място бебо да се намести.

Е, при мен не знам кое точно помогна, но на последния преглед си беше отново главично разположен. Успех! Hug

Lettie, много се радвам за теб ще пробвам и аз и дано има ефект. Аз не живея в България и тука лекарят ми каза, че ще се опитат да го завъртат в болницата ако то не се обърне до 36та седмица...шансът е 50/50 но си струва да се опита.

Стискам палци на всички мамита да имат леко раждане!

# 519
Здравейте, лейдис😁 за тези като мен, които още са в подготовка на това попаднах днес в Пепко 6лв има до XXL размер. Не знам за вас но аз търсех точно това за болницата, взех си и от онези нощници с копчетата но ми е гигантска.

# 520
Мале през нощта каква болка изпитах , дали бебето се обърна или беше подготвителна контракция не знам, ама изпаднах в тотална паника, че тръгвам да раждам 🤦‍♀️Представям си какви са истинските контракции малеее..не знам, дали ще се справя. И за капак днес ми тръгна и коластрата 😀 та така..шоу..
Как сте вие?

# 521
Мале през нощта каква болка изпитах , дали бебето се обърна или беше подготвителна контракция не знам, ама изпаднах в тотална паника, че тръгвам да раждам 🤦‍♀️Представям си какви са истинските контракции малеее..не знам, дали ще се справя. И за капак днес ми тръгна и коластрата 😀 та така..шоу..
Как сте вие?
Бенчита здравей.Дано си по добре..и  лежи си повече и почиваи!Аз съм добре уж днеска ми точиха кръв отново за финални изследвания васерман и захар..иначе имам някаква малка инфекция и от днес 12 дена на свещички..записаха ни датата за секциото 23.06 малко още и ще си гушкам бебчо,стискайте палци вс да мине нормално..А иначе за коластрата честито ,моята си капе малко по малко от 7мия месец..Ти в коя седмица си?

# 522
Свещичките ще помогнат, аз вече 2 пъти си слагах.
Ухаа, 7ми месец коластра..браво, надявам се, да не е предвестник на скорошно раждане. В 33+3 г.с съм, на 14 юни влизам в 9ти. Моля се да не е по-рано..дори чисто организационно не съм готова с всичко 🙈😐

# 523
Свещичките ще помогнат, аз вече 2 пъти си слагах.
Ухаа, 7ми месец коластра..браво, надявам се, да не е предвестник на скорошно раждане. В 33+3 г.с съм, на 14 юни влизам в 9ти. Моля се да не е по-рано..дори чисто организационно не съм готова с всичко 🙈😐
Ох и аз не съм готова още и изпадам в паника вече,понеже и дата имаме а имам още много задачи за вършене..За свещичките и аз слагам за 2ри път ,но все пак си е малко неприятно..А ти говори ли с лекаря ти контракция ли е било? А и не се притеснявай аз доколкото знам 1во пада тапата ,после водите чак тогава големите контракции.Дано вс е наред 🤗🌹

# 524
Привет мами.Да се включа и аз.На 27.05 ходих на ФМ, а в петък ми беше последния работен ден.Два дни пусках пералня,сушилня ,сгъвах и подреждах дрехите от сина ми до 1 г. и съм подредила гардероба.За бебето почти всичко е готово,започвам да стягам моя багаж .
Днес бях на преглед ,момчето е добре .Все още има място и се мести.На 14.05 беше главично,на  27.05  седалищно,а в събота хълцаше ниско долу и както предположих сега е главично.Почти 2.5 кг. е .На прегледа днес за вземане на вагинален секрет,полипа в шийката на матката веднага прокърви и сега имам кафяво течение.Иначе шийка,околоплодни води, тонове -всичко е наред.Честито да са  новите бебчета! Да са здрави и бързо да наддават !

Общи условия

Активация на акаунт