Златна есен вън царува вече, на воля ще палува юнското човече!

• 8 351
  • 262
  •   1
Отговори
# 165
Останалите  1dating и  luvbed,ние с тебе на чат го ударихме.Къде го твоя мъж?-моя гледа мач Mr. Green

# 166
Къв мач дават  newsm78 В банята и после smile3529 и ако не заспим  smile3524  sleepuu сладко-сладко, евентуално може да обмислим нещо такова luvbed обаче като се зачетем двамата в леглата и сме като пенсионери newsm27 newsm27 newsm27 newsm27
 newsm62

# 167
Шампионска лига,ама кой играе-пуснах си го покрай ушите  Mr. Green

# 168
  • София
Поне двете си лафите, а аз си кукукуку-кукувам. Нема ми го сериалчето заради шампионската лига.

# 169
  • София
Поне двете си лафите, а аз си кукукуку-кукувам. Нема ми го сериалчето заради шампионската лига.

Ти пак ли си сама?
А, Thinking все едни и същи си пишем тук, къде са останалите newsm78
Останалите ви четат!

# 170
Добро утро сладурки - хайде на кафенце.
Ние имаме гости и аз още не съм легнала.
Честито за новите придобивки на всички. Извинявам се че е малко общо, но просто в момента нямам много време. Надявам се утре да успея да наваксам с четенето - понеже сега само отгоре-отгоре хвърлих един поглед.
Вили как е малкия сладурко - нашия ерген?
Марина му изпраща много целувки.
Дано болните дечица да оздравяват и да се чуват само хубави новини из форума. Ние сме послушни, папкаме си нормално, беснеем по цял ден из нас понеже времето не е подходящо за дълга разходка. Като изкллючим че две вечери ми се нааква след като я изкъпя и сложа да спи - няма друго. Ама това е май част от нещата които й прави кеф да прави напук. Явно не е само при нас. Иначе се наказваме, когато "сгази лука" и й се скарам започва да плаче и се паркира на стола и започва да плаче жално и моли с поглед някой да я заприказва. Ама честно да си призная не мога да я гледам дълго така и обикножено след няколко минути започвам да й говоря. Явно много се засяга, ама иначе няма как да разбере че да се "паркира" в саксията на баба и да я скубе не бива. Не че съм за една "китка" ама като отидем на гости и задърпа чуждите цветя няма да бера срама. Вярно че е дете, но все пак трябва да не прекалява. Не знам дали е прекалено от моя страна, но когато кажа "НЕ" трябва да знае за какво става въпрос. Оплаках се набързо, не че ми е толкова лошо детето, да не помислите че по цял ден стои на стола Simple Smile Просто мисля че вече е време да започне да разира кое е правилно и кое не. А колкото до разбирането - мисля че разбира почти всичко, но въпроса е при кой минава номера и при кой не. Ако сега баба, дядо и вуйчо я глезят - после като се приберем в България ще сме си пак саминки двте - така че поне мен трябва да слуша. Стига съм филосоствала. Отивам. Приятен ден на всички и целувки на дечицата.

# 171
  • София
А, Thinking все едни и същи си пишем тук, къде са останалите newsm78
Останалите ви четат!
И спят  Tired пред телевизора. Старост-нерадост!

Честити нови придобивки на всички! Със здраве да си ги носите!

Хамелионче, не се ядосвай! Не го прави детето напук! Просто на този етап като им кажеш 'не" обичат да повтарят  Wink. Гушкай си сладката Маринка и бъди спокойна  Heart Eyes

# 172
Добро утро и от нас.
Хамелионче не се ядосва мила, всички деца са така дай им да правят щуротии и им гледай сеира а пък ти си викай НЕ НЕ никой не чува сестро . Hug Цунки на малката кукличка от нас Heart Eyes  Роси е от беля в беля, снощи за първи път така се изтърси от спалнята ама кой да те чуе че на спалнята не се ходи прав Naughty

Приятен ден на всички!

# 173
  • някъде ... тук ...
Здрасти Hug
Вие друга работа вечер нямате ли си, та киснете у форума newsm78 Аз вечер мога да седна на компа само докато евентуално приспивам Гош.
Снощи след градина и ясла забрахме и приятелчето на Ради, та накрая спретнахме едно гости у нас с майка му и баща му - спонтанно, каквото има и кой каквото донесе Sunglasses
Изабела, честити ти придобивки, със здраве да си ги носиш Sunglasses
Хамелеонче, много са хитри малчовците - не се ядосвай и бъди малко по-твърда Naughty

Аз малко да ви почерпя днес:
        food010  food010  food010
   Popcorn Popcorn Popcorn
     cook cook cook
beer beer3 beer2 Wine Glass cheers
Мойто любимо мъж има имен ден днес (Св. Злата Мъгленска - за непросветените Wink)

Довечера пак има купон у нас Mr. Green

Открих едно ново радио - z-rock на 89.1 Мно-о-о яко!  superuu

Хайде чао за сега Heart Eyes

# 174
Ели, да ти е зив и здрав мъжа.  ВЕСЕЛО изкарване довечера.
Чакам още малко да се стопли и изчезваме на разходка.
Галя, Калинка-Малинка по цял ден ли е на яслата? Кога ще се видим със теб язък че всеки ден съм в Тракия пък един път не сме пили кафенце newsm78 вие на Емкото ли ходите, гледам че там има площадка?

# 175

Мойто любимо мъж има имен ден днес (Св. Злата Мъгленска - за непросветените Wink)

Ели, да ти е жив и здрав! Много да те слуша и да те носи на ръце Joy!

За пръв път чувам, че имало такава светица Embarassed newsm78 Thinking Embarassed А фамилното й име откъде произтича Thinking

Ели, ми ти що не пишеш на английски, бе, душа? Ааааааааааа, нали уж ходиш на английски, пък ние нищо не сме разбрали от цялата тая твоя липса тука! На мен много ми липсваш  bouquet

Хотче, как сте вие? Целувки на Емма Heart Eyes
Хамелионче, нацелувай Маринка и не се ядосвай, и аз ги мисля същите като теб, ама..... Crazy Кога ще се връщате Simple Smile

# 176
  • София, център
Гледам, снощи за ботуши сте си приказвали.
И аз нещо ги попоглеждам, ама на мене пък са ми широки, тези, които би трябвало да са по крака. Харесах един модел в Diverso, който ми стана, защото беше и с цип и с връзки да стягане, обаче пък струва 180 лв. Нещо не ми се дават. Уфф, пак ще търся!
А дънк страхотни си купих на гърба на съдебната палата, но не в Rifle, а в един съседен outlet на Mexx, за двайсеипетичка. Вижте там.

А Луси има жълти обувки!

# 177
  • някъде ... тук ...
Гале-е, ще ме умориш Joy Joy Joy Чакай да го науча де, пък и съм в БГ все пак. Като ида в чужбинско, ще говоря и пиша на инглиш Wink Не, че скоро ще ида някъде, ама...
Ето за Св. Злата Мъгленска Sunglasses

# 178
Изабелке, мерсаж   bouquet И честити ти придобивки! Спанчевци не го бях чувала, ама засега се спрях на него пък ще видим.
ЕлиТу, честито ти купон довечера, а мъжо да е жив и здрав!
За шопинг-а, аз го направих за този месец- и с ботуши до коляното се сдобих и с 7-8 дънки за тях и с кожено яке даже ме облече мъжо- сиво, да сме в крак с модата Mr. Green
Нансен, готино е това магазинче, ама досега все не съм улучвала нещо и аз да си взема  newsm78 Честити ти!
Сега ще ровя малко и за Огняново...Лилу-то май беше ходила на едно малко хотелче с басейнче, ама аз тогава като не си го записах...

# 179
Здравейте и от мен!
Имам малко свободно време.
Честити придобивки на Изабела и Мона.
Аз все още нищо не съм си взела за сезона. През седмицата нямам никакво време от в къщи на работа после Алекс да взема от градина, малката мишка от майка и се прибираме. Събота и неделя с двамата не ми се ходи по магазините защото ставам куку с тях.
Утре ще идвам по София на един семинар и се надявам да ми остане време да обиколя някое и друго магазинче Laughing

Общи условия

Активация на акаунт