Златна есен вън царува вече, на воля ще палува юнското човече!

• 8 340
  • 262
  •   1
Отговори
# 255
Сиси, много добре да си починеш при мама и тати. Колкж време ще те няма, та казваш че ще ти и липсваме Wink

Връщаме се от лекар и за сега отърваме антибиотика Party Но качва 39 градуса Т и пие и Нурофен. Дано бързо се оправи милото ми детенце.

# 256
  • София
Вили, честито дипломиране и честита годишнина   bouquet Много любов и професионални успехи!

Фроска, малките да не са били шаферки?

И ние направихме един мааалък шопинг. Купихме на Емма к-кт яке с гащеризон за зимата, шапка и шал. Бях обещала на мъжО да не влизам по други магазини освен детските и си удържах на думата  Mr. Green

# 257
Вили, честито дипломиране и от мен.  bouquet

# 258

Здравейте

Ние със Стилян сме по-добре вече, слава Богу!!!
Дано Дарена бързо се оправя.
Вили, честито дипломиране и годишнина от сватбата!

Момичета, тъй като вече ня'ам нерви, търпение и каквито се сетите подобни качества за отглеждане на дете, ще замина за 2-3 седмици при моите родители в ХАсково. Може би към края на седмицата мъжът ми ще ни закара. Искам да ви кажа, че откакто сме се върнали от морето - 13.08, не съм излиза от София, още по-лошото, ходила съм 2-3 пъти до центъра, няколко пъти на гости и това е. Основно в кварталната градинка, което ми писна, ама много ми писна. Това еднообразие ме задушава. Мъжът ми съответно работи, ако има начин и през нощта ще бачка и се сещайте дали можем някъде да отидем. Едвам успявам да го накарам да намери време за пазаруване и само, когато кажа, че е супер спешно, тогава се трогва. Да ми е живо и здраво детето, много си го обичам, но монотонността ме побърква. Незнам как ще карам зимата. Напролет живот и здраве задължително почвам работа. Незнам дали ще ми е по-лесно, но ми се прави нещо различно. Извинявайте, че ви се оплаках така дълго, ама снощи просто ми течаха сълзите ей-така... Сори, ако ви натоварих, на мен малко ми олекна.

Хайде, лек ден и слънчева седмица!

# 259
Vania,не си мила само ти така.Добре че е етърва ми,иначе съвсем да съм избила кочината.

# 260
Ваня наистина е неприятно това еднообразие, но в крайна сметка мисли позитивно. Мъничко остава - после дечицата тръгват на ясла, после на училище - поемат своя път, стават самостоятелни.  И да искаш да се грижиш за тях няма да те допускат - искат всичко сами да правят. Затова - пожелавам ти успех и много приятни емоции зимата.

# 261
  • София
Брей, че пустооо. Що така?

Мимес, стискам палци бързо да се оправи Дари.

Фроска, прекрасни снимки, много са сладки щерките, големи чаровници, живи и здрави.

Галя, много ти се кефя, че пишеш в нета и в същото време си имаш внуче.

Ваня, не се чувствай виновна, мисля че чувството е съвсем нормално, още повече че в мрачните и студени дни на човек още по-сдухано му става. Освен в кварталната градинка не миткаш ли? Виждам, че си в Лозенец. Не отскачате ли до Кучешката градинка или пък НДК. И двете места са ми сравнително близо и ако искаш може да се уговорим някой път?

Отивам да посрещам Ивайла от банята.

Пуснах Нова Тема.

# 262
Днес в Бургас пак е мъгливо - за разходка става чак след обяд.Днес съм решила да направя номер на малкия, защото той всеки ден ми върти номерца със заспиването.Ще го нахраня на обяд и излизаме навън - да се измори и да заспи. Ваня,позната история- и аз като млада бях същата,но сега оценявам, че това време е било един от най-хубавите периоди в живота ми, но е естествено за хора с по-темпераментен характер.Много е тежко,когато си млад,а мъжът ти е много зает и мен това ме сриваше,но намери сили да го преодолееш - нали все пак е временно.На всичко отгоре бях и много ревнива - без да е  имало защо, а ма пуста младост,какви ли глупости не правиш.Спасиха ме тогава колегите,приятели,които бяха много по-големи от мен и постоянно ми се обаждаха и ме подкрепяха.Стана дълго,но когато си спомня за тези години,много се вълнувам.Сега за внучетата мъжът ми е друг - много се грижи за тях,дори колегите го подиграват,че не са го виждали на младите години в тази му светлина,но както се казва,на всеки му си стои.Чао и приятен ден на всички.Сънчо,вие сте тези,които ме мотивирате да пиша и да се чувствам млада,много са бодри вашите писания,твоите винаги и така трябва да бъде.

Последна редакция: вт, 24 окт 2006, 16:48 от Галя2

Общи условия

Активация на акаунт