Златна есен вън царува вече, на воля ще палува юнското човече!

• 8 332
  • 262
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте!

Цяла сутрин се опитвам да приведа дома си в ред, ама нещо хич не ми се отдават тия домакински занимания Sad Поне сега, като съм си вкъщи, се опитвам да намеря точното място на всяко нещо и така да стане по-уютно и приветливо ....доколкото е възможно това да се случи в една квартира Sad
Иначе, Кали явно се чувства добре в яслата, защото даже сутрин бърза да влезе вътре и едвам я удържам да й обуя пантофите LaughingНадявам се да бъде все така и да е здравичка Praynig Усмихва ни се и ни маха за довиждане, много е готино....Преди се чувствах гадно, като плачеше, но сега съм спокойна и аз Simple Smile Доколкото е възможно Mr. Green
Как сте, защо всички сте едни такива лакончни и "липсващи" от форума Laughing
Да не би да сте се посветили на сериозен размисъл преди изборите в неделя? Mr. Green

# 226
  • някъде ... тук ...
Съкровище, моята причина я знаеш Sunglasses А и като ме хване музата - пиша, иначе доста повече чета Peace Предполагам, че все по-малко и по-лаконични ще стават постовете newsm78 Децата растат, работата наляга повечето и време за писане не остава. Аз лично, винаги съм се чудила, каква е тази работа, която ти позволява да четеш и да пишеш активно във който и да е форум. Като се сетя за моята работа, и да имах нет - няма кога да отворя нещо да прочета, а камо ли да пиша Thinking Но явно при част от професиите става Peace
Стигат ви толкова размисли  Stop

На кюто съм по принцип, ако му се пише на някой "глупости" Wink

# 227
Кога ще се стопли пак? Не ми харесва като е студено. Или пък поне да е има сняг, че да беснеят на воля децата. Мразя когато е студено и дъждовно. Това време ми действа толкова подтискащо. Мърси ме, спи ми се, нищо не мога да се мобилизирам да свърша.
Ееееех кога щ естане пак време за море  Embarassed   Mr. Green
Нас пак ни мъчат май зъби. Малката проплаква за водичка 2 пъти тази вечер. Втория път в 05 без 10 -  Shocked мама си направи кафе и набързо го цапнах, ама пак ми се спи. Та като караконджул викам да подремя из форума да прочета някоя клюка. Само че най-добре да се гътна още малко докато мишочето стане. Приятен ден на всички.

# 228
  • Sofia
Нансен стискам палци всичко да мине добра и с минимални болки за теб! И аз мразя да ходя на зъболекар, но уви се налага!

# 229
Хайде и ние да се разпишем

Хамелионче, и мен не ме кефи лошото време ама уви трябва да го траем Grinning Когато има сняг е някакси по празнично  newsm78 така ми се струва, а като е мрачно нищо не ти се прави гадно-сиво уууууууууу.
Тази вечер Росинка, ще гостува на баба с преспиване, а мама и тати ще похайманосват малко на ресторант с кумовете и приятели. Party после може и на бар да поденсим малко да се разкършим  Wink
Отивам да си изключа чушките, да си просна прането и ако ме огрее да полегна малко при малката. Чаоооооооооооооооо Heart Eyes

# 230
  • София
Съвсем забравих, че и д;
;нес има среща, но не ми е и възможно.

Днеска ходихме на Витоша с една моя приятелка и двете с бебета на гръб. Покатерихме се малко, после с колата до една хижа на Копитото, там си хапнахме славно и се попепохме на слънце.  Супер слънчево беше.
Ужас, повече не мога да пиша, дивчо е в мен.

Нансен, оня лек на Бренин с лайката и хремата при всякаква хрема ли се прилага и трябва ли да е продължителна? На Ивайла и се разсополяви носа, та се чудя.

# 231
Нансен, оня лек на Бренин с лайката и хремата при всякаква хрема ли се прилага и трябва ли да е продължителна? На Ивайла и се разсополяви носа, та се чудя.

Яна си увеличи кашлицата от него - явно, че независимо от цеденето през четворна /при мен/ марля, попадат власинки и дразнят; след втория ден го спрях

# 232
Бобсънът си е още със сополи.Но вече избиха и горните и долните кътници и силно се надявам,че ще поспре.А може и да не поспре-най-вероятно от 1 .11 пак е на ясла,а аз на работа.

# 233
Добро утро, Кафеджиеви Mr. Green Хайде, де,  Flutterкъде сте!

Не знам какво става, обаче от 10-ина дена насам Кали посреднощ се размрънква и пристига в нашето легло Thinking
Айдеееее, излюпи се и мойто гардже Mr. Green спирам Laughing!

# 234
Ние рано рано бяхме на шопинг тур  Mr. Green Mr. Green Mr. Green.
Вече си имам ботуши. Sunglasses.Пробвах и едно дълго яко ,но изглеждах като чувал  с картофи  Sick
Бобсънът намаза две блузки-една поларена и една по-тънка.Харесала съм му и страхотни термо джинси,ама в понеделник ще му взема.
Довечера съм гарнизонка из центъра,да търся яке  Mr. Green.Живоооот  Laughing

# 235

Здравейте.

И ние още си носим хремата. Само тати се оправи. На Стилян още му текат сополите.  ooooh!. Вече му слагам трети вид капки. Това с лайката на Бренин не ни помогна на нас, хем още в началото го направих.

Честити ви нови придобивки на всички. Със здраве да си ги носите!

# 236
  • No Line On The Horizon
Здравейте!
Ние с Мия бяхме много болни вчера. Тя беше 24 часа с 39 гадуса и повръщане, а аз с 38 г. и като пребита с тояги. Беше един кошмарен ден, но вече сме по-добре  Grinning Писна ми от тези вируси - за един месец Флора два пъти беше болна, а Мия три пъти  Sad
Освен ЕлиТ, кой друг беше на общофорумската среща? Хотче, ти беше ли?
Леглото го монтираха и стана много хубаво, но още нямаме матраци.
Честити ви нови придобивки!

# 237
  • София
Снощи с Ели бяхме на общофорумския купон. Юхууу, много гот беше! ПИхме, пушИхме, шшшт  Mr. Green и се веселИхме. Разпуснахме, много хубаво беше. Смятам вече редовно да ходя на тези купони  Mr. Green

Фроска,  Hug Оправяйте се!

# 238
  • някъде ... тук ...
Ели-и-и ШШШШШШШШШШШТ smile3520
Мнението ми се припокрива с това на адашката smile3521

Фросе, Бу се закани в темата в Клюто, другия път да е на линия - идвай с нея Naughty

Всички болни да здравяват по-бързо Praynig

# 239
  • София
Наминавам само да Ви видя!Всички болни бързичко да се оправят!
Елитата хубаво сте изкарали!На мен ми се идваше или си мислех,че ми се идва,ама нямаше как,че Алекс се върна от зелено у-ще и естествено закъсня с час и нещо,а аз бях дежурна по посрещане.
Но ако следващия месец ходите,мога още по-сериозно да се замисля по въпроса!
Честити придобивки на Изабела!
След малко и аз отивам на шопинг тур или по-скоро на зей пазар,но този път за мен  Naughty за децата!Хайде чао засега!

Общи условия

Активация на акаунт