Златна есен вън царува вече, на воля ще палува юнското човече!

• 8 337
  • 262
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
Мимес Честит Роджен Ден!
[/color]

# 211
Мерси за пожеланията момичета  bouquet

Нансен, стискам палци да мине леко и безболезнено Hug

# 212
                               ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИМЕС!
          Малко е късно,но сутринта писах и ми изчезна всичко.Разгледах снимките на Маринка и Бобсъна,както винаги красиви.Гинко има вече 12 зъбчета.Времето в Бургас е лошо и само ходим с колата за кухнята и си стоим в къщи.Много неприятно,но като вали не смея да излизаме на разходки.Аз също си мисля за Сети и Лорката,но те отидоха на Ботевград,ако нещо не греша.Нансен, съчувствам ти.

# 213
  • Варна

Много много сладка тази Марина...пу-пу ще я изям!!!  И много е пораснала!!
Ама и албума "шопинг" го разгледах Embarassed, честито мнопго хубави неща за красивата Марина има:)
Галя не си сбъркала, преди време влезе и каза че ще ходят при майка и.

# 214
Благодаря Heart Eyes Flutter

# 215
  • някъде ... тук ...
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИМЕс (малко на патерица, ама..)  bouquet

Маринка и Бобсъна са големи сладури. За количката - и Гого гони момите в НСА, за да им взема количките. Явно им е такъв период - на бутане Simple Smile

Нансе, дано всичко мине бързо и не боли много-много Praynig

Сънчо, стегни се и примерно ела довечера Sunglasses Като не можеш нищо да напишеш и забравяш, поне да бърбориш можеш Wink

Хайде на кайвето  food010

# 216
  • София
О-о-о то имало и други раннобудни,ама аз днес се поуспах!Вече съм с кафе в ръка,че иначе не съм човек!
Нансен стискам палци всичко да е ОК и безболезнено за теб.А както момичетата са ти казали,явно нерядко се среща.А защо за твое успокоение не отидеш и при друг зъболекар?
Честити придобивки на Маринка!
За Сети преди няколко дни,седмица мъжът и беше влезнал и писал,че двете с Лорка са в Ботевград при майка и!Тъй че споко.
Сънчо кви са тез настроения дет са те налегнали,я по-ведро.То и аз като не съм писала 1-2 дни и докато прочета и забравям какво трябваше да пиша.
А Бубанката що ли не ни удостоява с внимание вече  newsm78?

# 217
Добро утро от Бургас - пак вали и е мрачно,а уж прогнозата е да се оправя.Завиждам ви малко, софиянци,при вас било хубаво времето.Ние смятаме да пазаруваме за малкия в събота,но дано не се провалят плановете.Той е с малко краче и трудно намираме обувки,но като сме с дядо ще обиколим на повече места.Пазарували ли сте от Пикадили за децата?Ние от скоро имаме и там ще ходим.С мама по-бързо намираме всичко,но този път тя нямаше време,имаше много друга работа.Баби,какво става с вас,добре ли сте,защо не пишеш?Чао и лек ден.

# 218
  • София, център
Хай Добрутро,

Съкровищнице, за снимка отидох, но на други зъби, че бях решила да си сменям старата металокерамика, и на снимката се появи кистата. Първо помислиха, че е остянка от синусите, но при повторната снимка вече нямаше съмнение. Сега моята зъболекарка ще се консултира с хирург, ще ме види и той, и ако решат ще насрочат операцията, но по-скоро ще решават кога да бъде тя, а не дали да я има изобщо.
А кистата най-вероятно е започнала да се образува след удара, когато си счупих предните зъби в първи клас (тези с металокерамиката, които исках да сменям)

Абе гадости пълни, упойки, рязаници, конци...Уффф, аман.

Повече няма да ви говоря за зъбища, че и на мене ми става гадно, камо ли на вас!

# 219
  • София
Добро утро!
Аз минавам набързо, че копмпето нещо взе да блокира  Rolling Eyes
Мимес, Честит Рожден Ден   bouquet Да си много здрава и щастлива и все така да те глезят!
Нансе, гадно, много! Аз имам невероятен страх от зъболекари, май предпочитам пак да родя  Mr. Green вместо да ми ровят по зъбите. Дано е лека операцията и бързо да се възстановиш!
Ели, рано ли ще ходиш довечера?
Засега толкова. Снимки не можах да гледам, по-късно.

# 220
  • някъде ... тук ...
...Ели, рано ли ще ходиш довечера?
...
Не съм решила още точно кога ще тръгвам newsm78
Разчисти си кутията Naughty

# 221
Хотче, пълна ти е кутията!

отговорът е "да" Simple Smile

# 222
  • София
Разчистих я  newsm75

# 223
защо си 'малко тъжна'?

# 224
МИМЕС,ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕН ДЕН !(на патерица) ДА СИ ЖИВА И ЗДАВА!
Разхледах снимките на МАРИНКА И БОБСЪН. Много са сладки. И ние обичаме количките за кукли,та се замислям, дали да не му купя една количка .
Относно пазаруването-и той вече е обзаведен с есенно-зимния гордероб,но май ще се наложи да купим нови ботушки,защото тези които ги има са му точни и няма да може да ги обува с по- плътно чорапче.Много ме е яд,защото са много хубави и с естествена вълна отвътре,а сега едва ли ще намерим такива.
Нансен,съчувствам ти.Галя 2,благодаря ти за загрижеността,за сега (да чукна на дърво) сме добре,но не ми остава много време.
Лек ден.

Общи условия

Активация на акаунт