Златна есен вън царува вече, на воля ще палува юнското човече!

• 8 349
  • 262
  •   1
Отговори
# 180
Ели да ти в живо и здраво мъжлето. Много семейно щастие ви пожелавам и много да те слушка. Весело изкарване довечера Simple Smile
Аз не се ядосвам за малката - просто ме изумяват тези малки палавничета, как всичко разбират, но само когато им оттърва Simple Smile
Съкровище - живот и здраве на 4-ти ноември летим - и дай Боже благополучно слетобяд на 5-ти сме в София. Нямаме търпение вече да си гушнем тати.
Мона - честито ти придобивки. Със здраве да си ги носиш.
Хайде момичета на шопинг по магазините - приятни емоции и много парички в портмонетата ви пожелавам - че да е по-хубав и удовлетворяващ шопинг-а Simple Smile

# 181
Ели Т, честит ти именик и от мен. Да ти е жив и здрав. Heart Eyes

# 182
  • Sofia
ЕлиТ Да ти е жив и здрав мъжа и много да те глезондри!  Wink
Че я виж какви хубави синове си му родила и отгледала!

# 183
Черпя ви с един Бобсън  Laughing

А тук са други нови снимки от последните дни:

http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=8281&AlbumId=70271

# 184
  • Варна
Ауууу пак имаме фотосесия...много готин!! Гледам че и ти се заиграваш с децата Wink
Целувки на нащо момче!! Пращаме целувки!!

# 185
Изабелка фотосесията е страхотна. Голияма скица тоз Бобсънчо Simple Smile горка му майка като оправя играчките подире му Simple Smile
Както казва сватята ти - май и ти се позаиграваш покрай малкия Simple Smile  Peace Hug Heart Eyes

# 186
  • София
ЕлиТ честит ти именник!Да ти е жив и здрав!
А-у-у на Бобсъна много му отива с тез две колички,вижда се,че бащинството отсега го влече!Блазя на гаджето има кой да гледа децата!
Хамелеонче то и Мели бърка по саксиите,но не по хорските а в моите и яде пръстта или я хвърля на земята.Но респект от мен  Naughty,само от баща и!
Честити придобивки на Нансен,Луси,Мона,Съкровищницата,Изабела /никого не забравих нали?/!Със здраве да си ги носите!
Хайде и аз да се похваля!Много съм се запалила по поли и днес се сдобих с една такава, интересен модел,една блузка и бельо.Харесала съм си още една,страхотен модел,увериха ме,че няма втора такава,че ги шиели за износ,а и добре ми стоеше,ама пусто 55 лева,не мога да ги прежаля,но ще мисля до утре.А трябва и ботуши да си търся!Ей много стана!
Я да питам Мона и Хотчето от къде си купихте ботушките и къде има наистина хубави, но на прилични цени.Повече от 130-150 лева не ми се дават.
Хайде приятна вечер!

# 187
Чакайте и аз да се похваля- вече си получих част от подаръците за РД-то ми. Страхотни са - бельо на Триумф, черно от съпруга ми и анцунг, пак на Триумф от девер ми. Направо тези мъже ме разглезиха, а на мен страшно ми харесва това Mr. Green

# 188
Мимес чакаме снимки - със здраве да си носиш подаръците.
Али чстито ти поличка - хайде модно ревю искаме Simple Smile
В този ред да се похвалим и ние - направих малко снимки с дрешките на малката за зимния сезон. В албум "Shopping" са: http://community.webshots.com/user/TediMarina
Много съм доволна, само дето не остана място в куфара за да си пазари и мама  Whistling
До утре сладурки. Приятен ден ви пожелавам.

# 189
Хайде кафеджийки   food010..
Бобсънът от 7ч. е пощръклял.Вече всичко е нагоре с краката  Rolling Eyes
За ботушите-стрес ме хвана,като видях моделите,остави цените  #Crazy #Crazy #Crazy. Но тези,дето ги харесах са класически,изчистени и са само 80лв.-направо без пари.В          Гео Милев по магазините има страхотни неща (аз по-далече не мога и да стигна).Ама понякога се оливат с цените.
На Бобсънът му отива  многодетен татко  hahaha

# 190
  • No Line On The Horizon
Добро утро и от мен!
Честити нови придобивки на всички! Със здраве да си ги носите!
На Маринка дрешките са много хубави, обувките също!
Днес ще монтират леглото на 2 етажа. Довечера живот и здраве ще пусна снимки.
Айде чао до после, че трябва да излезна малко по работа. Лек ден на всички.

# 191
  • София
                                                 Честит Рожден Ден Мимес!

Бъди здрава,весела и щастлива и разбира се много обичана жена и мама!

# 192
Мимес, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Да си ни жива и здрава и само хубави моменти Hug Страхотни подаръци си получила и аз съм фенка на това бельо страхотнооооо, със здраве да го носиш

Този Бобсънчо все ме изненадва с нещо сега пък две дини под мишница hahaha hahaha
Много е сладък, ама с тази биба - да я махате вече  Naughty ааааааааа хубав мъж ааааааа
Честити придобивки на всикчи които са се обзавели вече!
Хайде Лек и спокоен ден!

# 193
  • София
Честити придобивки Мимес,със здраве да си ги носиш и чакаме снимки!
Изабела ща така се стресираш от ботушките?Има и хубави модели особено,ако си склонна да се бръкнеш повечко.Миналата неделя като търсихме Скай Сити Центъра се замотахме из Гео Милев и видях,че има доста магзини,наистина,ама лично на мен ми се пада много-много далеч!

# 194
То не е въпросът за парите-модата е потресаваща за мен.Аз в това отношение съм доста консервативна.

Общи условия

Активация на акаунт