Златна есен вън царува вече, на воля ще палува юнското човече!

• 8 327
  • 262
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Ериа радвам се,че всичко е наред с Ники,час по-скоро напълно да се възстанови!ще се радвам,ако успееш да дойдеш,но разбира се Ники е на първо на място.
Изабела май теб не съм те виждала на живо,така че ако дойдеш може и да се запознаем. Сигурно не можем да ти оправим настроението,но пак е някакво разнообразие за теб.Херувимчето ли е причина за мрачните ти мисли?
Нансен честити придобивки на Луси!

# 31
# 32
  • гр.Варна, сега Германия
Здравейте и от нас след дълго отсъствие.Изкарахме 3 месеца при баба и дядо във Варна и миналата седмица се завърнахме.
Като имам време ще наваксам с четенето.
Ето малко снимки за тези които искат да гледат Simple Smile
http://family.webshots.com/album/554706932RLQwfa

# 33
  • София, център
Али, ама то не е нищо особено ( придобивките), само да се намирам на писане! Да качвам рейтинга на темата, така да се каже  Laughing

eria, много се радвам за вас, макар, че ми стана много тъжно, като разбрах, че се налага да влизате в болница.

Миличките.

И аз разбрах за върлуващия вирус.

А позицията на шефовете ми е ясна като бял ден. Ето, аз вече година откакто съм се върнала на работа след раждането, и какво да ти кажа - не съм си позволила не ден, а час да отсъствам с оправдание "детето". Ама изключително недобронамерено се гледа. Като че ли тия хора деца нямат, все едно баба им им ги е раждала, а не те самите. Никакво разбиране. Но гледам да не мисля за това, че ме хващат братята...

# 34
Ериа, радвам се, че сте вкъщи и малкия е добре Hug
Фроска, страхотни придобивки, такова черно поло отдавна си търся, ама не ми се ходи до Испаня  Wink Работа в кантора не ми се започва, защото не е по специалността ми, наистина доста неща научих за 3 години и ме ценят много и мога да намеря и тук в Свиленград такава, но не виждам развитие там.
И аз ще наснимам новите придобивки да ви се похваля, но като донакупя и ботуши и яке, всичко наведнъж.
Мили, добре сте се завърнали тук във форума. Децата са много сладки и както винаги на твоите снимки има вкусотии - торти сладоледи.
Хайде, довечера да си изкарате хубаво и едно наздраве и за всички юнчета, мами и татита  cheers

# 35
Ейй само Вили се сети да ви пожелае приятно изкарване, хайде и аз да се влюча да се почерпите  newsm24 Wine Glass cheersи да blahblah blahblah повече за да разправяте. Да не си забравите фототата чакаме,, аааа като някоя клюкарка-ужас ами интересно мие кво да се прави Wink Laughing

# 36
Весело изкарване довечера и от мен.

Ние днес бяхме на преглед. Оказа се, че наистина Дари е болна. За сега е само със зачервено гърло и кашлица, която днес не съм чувала Praynig. Но лекарката каза, че е вирус и трябва да я пазя от другите деца, да не ги заразим.  Пие от вчера Флудитек сироп, вит. С и Стеримар пръскам. Дано само с това се оправи и дано не потече нослето. Ще видим. Rolling Eyes
То и аз два дни вече не се чувствам добре, но като си пийна парацетамолче, ми минава главоболието и отпадналостта.
Изабела, горе главата, моля те. Имаш и едно рамо от мен и прегръдка даже Hug

# 37
  • София, център
Айде, весело изкарване и от мен момичета!

И ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ ФОТОАПАРАТИТЕ!!!!!

# 38
Момичета весело изкарване на срещата.
Мили разгледах снимките ви - много са хубави, а дечицата ти са прекрасни.
Днес баба си е в нас и не е на работа и имам малко повече свободно време. Мислим да се разкараме като спре да вали - ако изобщо спре. А за утре дават дори и да вали сняг - ужассссссссс.
Приятен ден на всички и дано болничките дечица се оправят по-бързо.

# 39
  • No Line On The Horizon
Milli, Мартин много е порастнал. Вики също.
Момичета, весело да си прекарате!

# 40
  • София
Няма да ви лъжа, весело си изкарахте. Ели Т носеше фотото, та се снимосахме с бирки и винца в състав: Мона, Али, Хотче, ЕлиТ, Сънчо.
Отпускащо си действа определено таквози вечерно занимание без дечурля и мъжоля.
Моите се бяха замервали с храна и добре са си изкарали, нямам оплаквания.
Решихме поне веднъж месечно да насрочваме подобно мероприятие, дано желающите да се увеличават.

Лека нощ, отивам да заливам едни туршийки - нещо ме е ударило по главата тая година да си къткам зеленчучета в бурканчета за зимата.

# 41
  • някъде ... тук ...
О-о някой се е разписал по сред нощите Wink
Хубаво беше, нищо че за кратко Simple Smile
Ето ви няколкото снимки:
http://foto.bg/showgallery.php/cat/2647
 Hug

# 42
  • София
Лека нощ, отивам да заливам едни туршийки - нещо ме е ударило по главата тая година да си къткам зеленчучета в бурканчета за зимата.
Бравос! Работна булка! Харна булка  Hands Clap

Хубава срещичка с хубави хора  Hug, но все не можем да се наприказваме  Mr. Green Скоро поправителна  Wink Надявам се да се включат още мами. Али има хубава идея за среща с бебоците, но тя ще пише като се появи.

Ели, пак ме изтипоса със затворени очи, търкай с Фотошоп-а  Mr. Green

# 43
  • някъде ... тук ...
Нямам Фотошоп и не мога чак толкова да работя с него Mr. Green Ще търпиш - на хубави хора и затворените очи им отиват  Sunglasses На нас не знам колко часа ни трябват да се наприказваме, БЕЗ децата - малко като изтървани сме Twisted Evil Laughing
Изчезвам да пиша приказка на английски ooooh!

# 44
  • София, център
Разгледах снимките! Хот, направо не можах да те позная!

Супер сте всички!

Поздравления за хубавото изкарване!

Лилу, не се крий, моля те, драсни два реда!

Последна редакция: чт, 12 окт 2006, 10:33 от Nansen

Общи условия

Активация на акаунт