Златна есен вън царува вече, на воля ще палува юнското човече!

• 8 327
  • 262
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте и от мен.
Браво мацки, разгледах снимките, весело сти си изкарали. Хич не се и пробвах да се кандидатирам за участник, че към лепнала вируса дето върлува. Сега ходя у дома с маска и децата си умират от смях.
Мили, чудесни слънчеви снимки. И двете ти дечица са страхотни.
Утре заминаваме с фирмата на Тийм билдинг и няма да си виждам съкровищата 3 дни. Sad

# 46
  • София
Хот, направо не можах да те позная!
Ма перке така? А ти не се скатавай и другият път да си на линия!

Рали, радвам се, че Ники се оправя! Пращаме му целувки!

Лилу, оздравявай!

# 47
Здавейте!
Радвам се, че сте прекарали добре  Grinning . Следващият път дано и аз мога Simple Smile .

Момичета и Бренин мерси за подкрепата, която ни давате. Много се радвам, че ви познавам Hug

Нансен, мерси за успокоителните думи! Моят шеф е много готин и точен има дете и е наясно с нещата. Знае, че детото е най-важното. Та слава богу нямам проблеми поне в тази посока. Просто и двамата сме малко разочаровани, защото очаквахме да се върна на работа. Иначе си говорихме да започна работа от къщи. По принцип мога да върша някои неща от тук, та ще пробвам и ще видя как ще потръгне.

Мили, много са ти сладички дечицата  Heart Eyes

Хотче виртуални целувки и за Еммата  Heart Eyes

Чао от нас

# 48
Здравеите и от нас!
Ние сме от В.Търново!Моето моми4енце се казва Калина и е родена на 02.06.2005 г.Надявам се  да ни приемете при вас!

# 49
Щом имаш мома-вземаме те.За ергените трябва по 2 да има  Grinning

# 50

Здравейте.

Веселата групичка добре си е изкарала. Радвам се много. И аз искам така и следващия път ще се опитам да дойда.
Гърло ме мъчи от 3 дни и не минава , и не минава...днес започнах антибиотик.

tedy_100, добре дошла!  Hug

eria_r , радвам се, че са ви изписали от болницата. Дано всичко е наред!

Чао засега и повече настроение, въпреки мрачното време!

# 51
  • София, център
Хот, не знам, или до сега си показвала снимки със съмнително качество, или си се разхубавила!

Добре дошло на бебе Калина!

# 52
Добре дошла ТЕДИ-100  Hug кажи нещо за вас със бебе Калина?

За времето няма да кажа нищо ooooh! Sad поне тук е ужасно. Разходихме се с колата до баба и дядо и се върнахме. Роси спинка, аз се чудя дали да полегна или да се захващам с манджориите newsm78 ама май ще полегна.
Хубави снимки, хубаво сте си изкарали радвам се Hug
 Хотче верно има някаква промяма казвай каква е бързо Grinning
Ерия, дано всичко да е наред вече Hug

# 53
  • No Line On The Horizon
eria_r, радвам се, че вече сте по-добре!
tedy_100, добре дошла сред нас  Hug

Аз да ви се оплача, че Мия се разболя  Sad Някакъв нов вирус - започва с отит, после повръщане, после разстройство. Дано и Флора да не го лепне, но бил много заразен.

# 54
Теди, добре дошла Hug

ей че хубаво сте изкарали снощи, да ви завиди човек Wink

# 55
Хамелионче, откакто видях ботушките на Маринка все за такива гледам по нашите магазини, ама на - няма. Бързо някой да си признае виждал ли е тук такива и къде? плз Praynig

# 56
Оффффффффф май съм заразила малката събуди се със сополки и покашля ужас. Тъкмо днес и взех едни витамини APETON  да я подсиля малко и хоп тя прихванала от мама Cry Какво да я правя дали да я водя при джипката или да и давам Панадол а какво ще ме посъветвате newsm78.
Фроска, много неприятно ей ни на и ние болни, ами то в това загубено време как да няма вируси и всякви гадорииииииии

# 57
  • Варна
Уелкъм на Мили, ама как можа да не се обадиш, че си във Врана...и то 3 месеца! Гледам разхождали сте се ж Морската...децата са прекрасни и ти изглеждаш чудесно, а за тортата, нямам думи!

Теди добре дошла при нас Hug

Ама браво на купонджийките!! Е тва е, а ние тука от прованса....мани мани ! Много сте готини момичета!

Сиси, според мен изчакай.Направи и това с лайката за нослето дето Бренин го беше написал, помня че на Луси и помогна! Може пък да не се разболее! Praynig

Стискам палци на Мия бързо да оздравее и дано Флора я подмине.Отита е ужасно нещо, много боли, аз съм имала не веднъж, там ми е слабото място!

Хотчето си е била винаги готина, просто не сте я оценили!!  Mr. Green bouquet

# 58
Ама големи сладурки сте на снимките - страхотно сте си изкарали явно. Не че се съмнявам ама наистина си е хубаво да излезеш без дечицата за малко да разпуснеш. ЕлиТ както и тук във форума обира точките за най-голяма приказливка Simple Smile
Хотче - я недей така. Красавица си ни ти. Цунки на сладкото Еммче Simple Smile  Hug
Лилу бързо да се оправяш, и да се пазиш, че двамата юнака след година ще ти носят топла супичка и чай да те лекуват - нищо че сега ти се пресмиват Simple Smile
Рали - радвам се че Ники се оправя, а колкото до шефа ти - дай Боже всеки му такъв разбран шеф Simple Smile
tedi_100 - добре дошла сред нас - разбира се че има място за теб, и за много други юнчета. Адашки ли сме? Я дай малко инфо и снимки ако имаш на лесно да видим Калинка Малинка Simple Smile
Сиси не се оплаквай от времето - тук днес заваля първия сняг. Натрупа по колите, после пекна слънце и го стопи, а сега гледам че пак прехвърча. Доста студеничко си е и тук. Дано Роси се оправи бързо и да няма нищо сериозно.
Фроска - дано Мия се оправи по-бързо, че да не зарази и малкото шомпалче Флора. Стискам палци бързо да минава всичко лошо.
mimes - радвам се че са ти харесали ботушките на Марина, честно казано не съм виждала такива в България, аз искам подобно за мене си дори, но не мога да намеря. Но не е изключено из София или Пловдив да има нещо подобно.

Сега отивам да пусна още една пералня, ще храня малката, слагам я да спи и офейквам на работа. Приятна вечер на всички.

# 59
ще ме намразите, ама пак да си кажа - стига с тоя Панадол - ТОЙ НЕ ЛЕКУВА, а сваля температура и преди да го дадете без нужда, му прочетете евентуалните странични действия  Naughty

Уелкъм на адашката!  Wink

Момичета, чудни сте, много ви се радвам и съжалявам, че не успях да дойда  Rolling Eyes

Бързо оздравяване на всички болни мами, деца и татковци /ако има/   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт