Златна есен вън царува вече, на воля ще палува юнското човече!

• 8 357
  • 262
  •   1
Отговори
# 150
Има на София Прес.Ходих миналата седмица и Бобсънът се уреди с тромпет  Grinning.
Има страхотни играчки на супер цени.

# 151
Здравейте и от мен. Вясвам се само   Laughing и изчезваме на разходка временцето тук е супер днес /слава богу/.
Таня, има и за момемченца лаптопчета, трябва да потърсиш  в Пловдив знам Wink
 Хайде чаооооооооооо и до после Hug Hug Hug

# 152
Здравейте Hug
И аз само наминавам да кажа бау:)
И ние като, че ли започваме да се навиваме на вариант гледачка. Само че гледачка ще е на моя близка майка й. Така ми се струва по-добре. Все още е само идея и даже с мъж ми не съм говорила, но го обмислям.
Ники започна да си отваря външната врата  Crazy . Вече ще слагам резето, за да не го гоня по коридорите.

Айде ние излизаме, че не го свърта вече Simple Smile

# 153
Слънчев деееееееееееееееен!
Аз се върнах от тийм билдинга, междувременно оздравях и сега мога да си гушкам юнаците на воля  Grinning Иначе беше страхотно, времето беше с нас и се гонихме по ливадите два дни. Вечерите беше много весело, та чак до зори.

Оставям организациите на вас, пък аз ще си кажа как съм с възможността за идване по-късно.

Сега агенцията ни се явява на няколко големи конкурса и е лудница. Надявам се и цифровото изражение да е на висота  Twisted Evil Twisted Evil

хайде цунки на всички  love001

# 154
Дайте ми идея, плз, за почивчица някъде хем на балкан, хем на минерален басейн, може и открит! Мечтаем си да си откраднем 2-3 дни преди да ни завърти тотално работата.
Огняново, Шипково, ей такива местенца, ама нещо дето сте били, ако може и координати. Мерсаж!

# 155
На Вършец или на Спанчевци - и хотели и станции, и минерални басейни ,процедури,природа,чист въздух.

# 156
# 157
Къде стееееееееееееее, темичката в тъча еййййййййййй приятелки Naughty
Както казва Галя, blahblah blahblah blahblah blahblah дръп темичката нагоре  Stuck Out Tongue Winking Eye cow moresmile Hands Clap icanfly fiuuuuuu tongue
ами кво да ви кажа newsm78

# 158
Малиии,до сега бях гарнизонка по магазините Party Party Party
Много гот е,бабата с децата-ние шопинг  Mr. Green
Имам си дънкииии,пищните ми форми влязоха  най-накрая в дънки  Blush Blush Blush Blush
А Бобсънът го обзаведох от Хиполенд с количка за кукли  Laughing Laughing Laughing

# 159
Изабелка, честити придобивки Hug Как обичам и аз шопинг-терапията така добре ми действа че думи нямам.................
 Каква количка сте му купили newsm78???????????????????????? какви кукли бе аааааааааааа Бобсънчо я с трактори и коли си играй, каква количка за кукли?
Лека нощ до томороууууууууууууу Heart Eyes

# 160
  • София
А Бобсънът го обзаведох от Хиполенд с количка за кукли  Laughing Laughing Laughing

Нема страшно и Алекс си играеше с количка за кукли,дори му бяхме купили пластмасова отвсякъде, но без кукла!

# 161
Не могат да си разделят с кака му нейните,та му взех и на него.

# 162
Айде, честити ви придобивки! Laughing Със здраве да си ги носите и бутате из вкъщи Laughing
И аз имам нови дънки, ама като се прибрах вкъщи, установих, че са ми широки и хич не се харесвам в тях.....и ми е гаднооооооо Sad
Ама, карай, и без това от нерви пак дебеля, че като почна да ям Embarassed..няма спирка Embarassed.. Joy hahaha поне като кача още кг ще ми стават Mr. Green Embarassed

# 163
Аз се радвам,че изобщо в нещо влязох Blush Blush Blush.И то точно дето ги искам-ниска талия,плътни,без еластична нишка.Само малко са ми длъжки.Заплюх си и ботуши  Mr. Green
Високи ЕК , влиза ми прасеца (миналата година нямаше високи ,в които да влезе) ,на прилична цена. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
По повод шопинг терапията-вече въвеждаме традиция-бабата веднъж в седмицата гледа двете,ние с етърва ми- на живот  Laughing

# 164
Ехьььььььььь, и аз искам така Grinning някой да гледа Кали....ама да не се оплаквам, щото два дена вече ходи на ясла Praynig
Иначе, с ботушките и аз имам такъв проблем и тази есен за първи път се сдобих с високи до коляното, които да ми стават, а и аз да ги харесам...Майтапа е, че сестра ми си ги купила за нея, ама тя е супер маце и естествено й били широки, дори с набутани дънки вътре hahaha и така се облажих аз bowuu - естествена кожа са и са на супер производствена цена Party
Видях, че в Кауфланд-а пак има лаптопи - 10,69, ама вече бях напазарувала и стотинки - йок....та ще видим докато се наконтя да отида пак дали ще са останали.... Thinking
За дънките - много ме е яд, аз и без друго съм широка Joy и с широки дънки...ужас грамадански!!!
Ама ги спазарих за невероятната цена от цели 15 лв и спирам да ги мисля.....
А, Thinking все едни и същи си пишем тук, къде са останалите newsm78

Общи условия

Активация на акаунт