Промоции на книги - тема 10

• 48 022
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря Simple Smile За сега нищо конкретно не съм загледала, но ако книгите са на добра промоция, бих ги взела.

Чета Сапиенс на Харари - информативна е, интересна, но и на моменти ми става скучно, защото по принцип предпочитам художествената литература. Някои от книгите му се намират онлайн.

# 121
  • Sredets/Burgas
На предпоследната промоция на Озон,
купих "детския", комиксов вариант на Homo Sapiens на Харари.
Много забавно, интересно е поднесена информацията.
 "Сериозната" книга също я имам, но кой знае кога ще стигна до нея...

# 122
Има нещо сбъркано с промоцията на ozone, коментирания наръчник по рисуване реалната цена от моя списък с любими дори и в момента е 17,95 която мисля е реалната
На линка посочен от pppqqq с промоцията е 35лв.

Аха, от промоцията е обявено "колекция...."  разбирам, че са включени и двете книги - "наръчник по основи..."  и другата "наръчник за портрети..."
Ако са двете, така може цената, но пък защо не са оставили избор отделно, кой както иска да закупи....

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 13:24 от Щефи

# 123
Да, реалната цена е точно 17.95

# 124
На предпоследната промоция на Озон,
купих "детския", комиксов вариант на Homo Sapiens на Харари.

Кой е този вариант?

# 125
Тази: https://www.ozone.bg/product/sapiens-istoriya-v-kartinki/

Аз съм си я сложила в Любими, но се поколебах, защото картинките вътре не ми изглеждат много хубави (корицата изглежда добре, за сметка на това).

# 126
Има нещо сбъркано с промоцията на ozone, коментирания наръчник по рисуване реалната цена от моя списък с любими дори и в момента е 17,95 която мисля е реалната
На линка посочен от pppqqq с промоцията е 35лв.

Аха, от промоцията е обявено "колекция...."  разбирам, че са включени и двете книги - "наръчник по основи..."  и другата "наръчник за портрети..."
Ако са двете, така може цената, но пък защо не са оставили избор отделно, кой както иска да закупи....
Явно са двете, вижте броя страници на цената 26.90.

# 127
  • Бургас
Дами, изд.Изток - Запад правят ли намаления за 24-ти май и какъв процент? Изкушавам се да поръчам за синът ми Sapiens: история в картинки. Том 1. Раждането на човечеството и не зная дали да изчакам. В момента имат 20%

# 128
  • София
Рядко правят и аз лично повече от 20% не съм виждала.

# 129
Наскоро "Книгомания" имаха 50% намаление на всички книги на Изток-Запад в сайт си.
Това е най-голямото намаление , което съм виждала на техни издания.

# 130
Сапиенс я нямаха налична, когато аз гледах.

# 131
Да, ама всички хубави (според мен) книги на издателството бяха "изчерпани". Иначе - имаше намаление около Коледа - мисля, че беше 35% - нали тогава поръчах от тях Китайска митология и Митологията на Едит Хамилтън.

# 132
Сапиенс, ако става дума за книгата на Ювал Ноа Харари, я имам в ел.вариант (както и още няколко негови), та не съм гледала специално за тях...

# 133
  • София
Сега има и детска версия, с картинки, и аз съм и хвърлила око. Сложила съм я в любими в Озон да чака по-добри времена.

# 134
Благодаря Simple Smile За сега нищо конкретно не съм загледала, но ако книгите са на добра промоция, бих ги взела.

Чета Сапиенс на Харари - информативна е, интересна, но и на моменти ми става скучно, защото по принцип предпочитам художествената литература. Някои от книгите му се намират онлайн.

Благодаря! По същата причина се колебая и аз дали да ги купя, че не съм много по научно-популярната литература, освен ако не е написана по-увлекателно.

А някой дали е чел Ерик Уайнър? По същия начин се чудя за книгите му. Иначе звучи доста интересно като идея:

https://www.ozone.bg/product/kolektsiya-geografiya-na/

Общи условия

Активация на акаунт