Промоции на книги - тема 10

• 48 023
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
Тази с картинки не е точно детска. Иначе и аз скоро я купих с 23 процента от озон( не тая с картинки, а сапиенс). Отдавна я следя и не е имало по-голямо намаление. В промоцията 50 процента изобщо не беше включен Харари...за съжаление. Бих я взела с 20 процента. Не вярвам да я има по-евтина. Аз я бях почнала електронно на английски, ама я купих, за да привлекат интереса на домочадието...
Понякога се появява в обяви, може да я вземете 2 ръка евентуално.

# 136
Не съм чела нищо на Уайнър, но съм виждала положителни коментари в групата Какво четеш, във Фейсбук.

# 137
Чела съм География на блаженството - има много любопитни неща и ми беше интересна. От културна гледна точка е любопитно сравнение на мирогледи.

# 138
От Ориндж

# 139
Благодаря , възползвах се Simple Smile
Поръчах си "Олив Китридж" (Елизабет Страут) и "Годината на бягствата" (Санджив Сахота) + едни Барбарони за детето, за да направя 40 лв за без доставка Simple Smile

# 140
Благодаря , възползвах се Simple Smile
Поръчах си "Олив Китридж" (Елизабет Страут) и "Годината на бягствата" (Санджив Сахота) + едни Барбарони за детето, за да направя 40 лв за без доставка Simple Smile

Happy Mijjj  ツ, ще чакам с интерес отзив за "Олив Китридж". Наскоро я започнах на английски, но нещо не успя да ме запали особено и съм я оставила на стендбай. Не знаех, че я подготвят за издаване на български.

# 141
Аз онзи ден изгледах един епизод от сериала , за да видя за какво става въпрос и ме заинтригува.
Е, с Франсис Макдорманд в ролята на Олив няма как да не е така. Едва се удържах да не продължа със сериала, но реших първо да прочета книгата. Ще дам отзиви за нея, разбира се Simple Smile

# 142
Днес най-накрая взех книгите от "Озон":
Скрит текст:

Митичните стикери ще останат за догодина. За съжаление, бисквитки не съм заслужила 😊

# 143
Хм, в Озон всички любими книги са с 15% намаление.

# 144
Хм, в Озон всички любими книги са с 15% намаление.
Добре си живеех, когато не четях темата 😉

# 145
И моите, в Ориндж също. Обаче аз още се колебая дали да не си купя книжки от Сиела за този празник.

# 146
Преди 1 ден поръчах за детето една играчка от промоцията на Озон. Кой дявол ме накара сега да вляза в Любими и да махна играчката от списъка.. и оп, изненада Grinning

Аз за Сиела не мога да измисля какво да си купя. ММ иска "Търговска къща", аз се чудя на "Малки жени"... но не съм много въодушевена..

# 147
Сиела с 50 процента и Бард с хубавите промоции..вече следя редовно, няма да взема тяхна книга от другаде Wink

# 148
Booktrading:

-50% Отстъпка за издателство "Изток-Запад"  с промокод BOOK50
Това ми излезе във фейсбука, но не пише до кога е Sad

В секцията с промоции виждам, че има ФЮТ sale, някой може ли да сподели код + в какво се състои точно промоцията, защото търсих, но не намирам нищо за нея.

Благодаря!

# 149
Днес най-накрая взех книгите от "Озон":
Скрит текст:

Митичните стикери ще останат за догодина. За съжаление, бисквитки не съм заслужила 😊

Страхотен избор с Бродел! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт