Промоции на книги - тема 10

• 48 031
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
А дали Озон ще направят по-голяма отстъпка за 24-ти?

# 151
  • София
Booktrading:

-50% Отстъпка за издателство "Изток-Запад"  с промокод BOOK50
Това ми излезе във фейсбука, но не пише до кога е Sad

В секцията с промоции виждам, че има ФЮТ sale, някой може ли да сподели код + в какво се състои точно промоцията, защото търсих, но не намирам нищо за нея.

Благодаря!
BOOK20 е кодът за промоцията на Фют в Booktrading, дава 20% отстъпка на всички книги на Фют (ако не греша, кодът важи до края на май). В Booklover.bg също всички книги на Фют за с -20% отстъпка (по спомен тяхната промоция е до 19 май). Също така в Hippoland - във физическите магазини и онлайн книжарницата всички детски книги на всички издателства, а и всички други стоки, са намалени с -25%, включително изданията на Фют (промоцията там е от 14 до 16-ти май).

# 152
Някой да знае случайно дали около 24 май ще има намаление от 20 процента на горе.Харесала съм няколко книги в момента имат 15 процента намаление и се чудя дали да ги поръчам.Blush

# 153
Някой да знае случайно дали около 24 май ще има намаление от 20 процента на горе.Харесала съм няколко книги в момента имат 15 процента намаление и се чудя дали да ги поръчам.Blush
Обикновено издателствата правят около - 20%, а Озон може и - 24% да пуснат. Но няма как да знаем със сигурност какви ще са намаленията. Скоро ще има и Панаир на книгата, там със сигурност ще има поне - 20%.

# 154
  • Разпиляна във въображението
СИЕЛА няма ли да дадат едно 50% Имам списък Simple Smile

# 155
Миналата година от Озон е било -20%

# 156
  • София
20% отстъпка за книги на български автори на изд. Ентусиаст до 24 май.

# 157
  • Варна
В Orange повечето книги са с 15% отстъпка, но с кодове ivana5 / georgi5 добавяте още 5% към вече намалените (правят колаборация с инфлуенсъри и писатели явно).
Реших да поръчам, за да се застраховам от евентуална липса на намаление от Озон, въпреки че се съмнявам да нямат. Но както писахте по-горе, все 20% се очакват. Останалите ми спестявания са за Сиела.. Smile

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 14:29 от StarBright

# 158
В Orange повечето книги са с 15% отстъпка, но с код ivana5 добавяте още 5% към вече намалените (правят колаборация с инфлуенсърка).
Реших да поръчам, за да се застраховам от евентуална липса на намаление от Озон, въпреки че се съмнявам да нямат. Но както писахте по-горе, все 20% се очакват. Останалите ми спестявания са за Сиела.. Smile
Кои книжки си поръчахте?

# 159
  • Варна
В Orange повечето книги са с 15% отстъпка, но с код ivana5 добавяте още 5% към вече намалените (правят колаборация с инфлуенсърка).
Кои книжки си поръчахте?

Мексиканска готика
Невидимият живот на Ади Лару
Писма на Омар до бъдещата му съпруга
Писма до Ния, която не родих

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 15:22 от StarBright

# 160
Може би се спомена но да напомня в Хиполенд до днес вкл. -25% на всичко в това число детските книжки. Днес ходих но не харесах съдържанието на 1 която бях набелязала.

# 161
  • София
Ще има панаир на книгата в София от 31 май до 6 юни в градинката пред НДК. Издателства вече рекламират шатрите си във ФБ.

# 162
# 163
Кои книжки си поръчахте?

И аз намазах от споделения код Simple Smile
Книгите ми бяха в количката в озон, но една от тях в ориндж имаше допълнителни 15% отстъпка, а и кода за още 5% ...юхуууууу

# 164
В Orange повечето книги са с 15% отстъпка, но с кодове ivana5 / georgi5 добавяте още 5% към вече намалените (правят колаборация с инфлуенсъри и писатели явно).

Благодаря за инфото Simple Smile
Възползвах се да си поръчам книжки на Егмонт, че те са най-скръндзави на отстъпки Smile

Общи условия

Активация на акаунт