Промоции на книги - тема 10

• 48 052
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
Съвсем вярно за Егмонт, миналата година на Панаира на книгата бяха сигурно единственото издателство без никаква отстъпка на нито една книга, неприятно впечатление ми направи.

Аз се въздържам за момента от други покупки, ще изчакам панаира.Simple Smile

# 166
Тази нова книга ме интересува (но ще чакам да се появи в Озон, заради доставката):
https://kryg.eu/produkt/zavinagi-tvoi-vincent/

Иначе, и на сайта на издателството е намалена - затова слагам линк.

# 167
Нямам нерви само да рефрешвам и написах запитване до Книгомания,  ще имат ли промоция  тази година или не.
Миналата година имаха 24%  намаление на издателствотото от 18 до 25 май.

# 168
BOOK20 е кодът за промоцията на Фют в Booktrading, дава 20% отстъпка на всички книги на Фют (ако не греша, кодът важи до края на май). В Booklover.bg също всички книги на Фют за с -20% отстъпка (по спомен тяхната промоция е до 19 май). Също така в Hippoland - във физическите магазини и онлайн книжарницата всички детски книги на всички издателства, а и всички други стоки, са намалени с -25%, включително изданията на Фют (промоцията там е от 14 до 16-ти май).
Благодаря, Лорена! Вчера си наточих пръстите по клавиатурата и поръчах от Хиполенд неща, на които иначе рядко попадам с -25%
Да видим сега дали ще ги имат, разбира се. Доставката от промоцията е до 25ти май, макар че по спомени по-бързо действат.

# 169
Питай го от къде го е купил и си вземи същото. Но и ако с него се случи същото?!

# 170
Ее, най-после се появи! Обаче няма да излезе до края на седмицата за промоциите, ще трябва да чакам следващи...
https://www.ozone.bg/product/troya-ednorog/?fbclid=IwAR3dw-21UGy … z6uBVjXggBMsfFVnI

# 171
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Ето нещо интересно в София https://www.bulgariamall.bg/bg/article/215

# 172
  • Euskal Herria
От Озон:

# 173
Сътворението на Сиела излезе, така че ако има промоция на 24-ти, ще бъде в списъка ми Simple Smile

# 174
Хвърлила съм око на „Владетелите на България” на Сиела за предстоящата промоция. Някой с отзив? Няма да откажа и някоя снимка, защото в нета не намирам как излглежда вътре книгата, пък нали имало илюстрации.

# 175
Четох във фб група, че е за подрастващи и илюстрациите са като корицата.

# 176
Аз лично не я харесах и е с меки корици. За енциклопедии и подобни предпочитам твърдите. Вижте в сторе.бг, обикновено имат или страници или видео на книгата.

# 177
на Сиела бях загледала "1000 страници България" като прочетох под книгата отзив, че е цялата с черно бели фотографии и до там.

"55 планински кътчета от България" - софтпрес я видях на живо и е едно голямо нищо, някой си е подредил снимки със заглавия, къде да си ги гледа вкъщи, я да продава.

На Сиела "101 отбивки за напреднали"  е  в пъти по-добра. Моята се разлепи от 10 отваряния, както си е по отзивите в сайта.

Търся нагледна информация за "всичко за съвременния ландшафтен дизайн" -  само мащабни паркове и сгради ли съдържа или и нещо ориентирано към широк кръг читатели.

Тая работа с онлайн промоциите май няма да я бъде сега.
От Книгомания не ми отговориха дали ще пуснат промоция на всички техни издания както миналата година. Някакво разчистване по единично гледам в сайта.
Иначе, за ден ми изпратиха - RHS encyclopedia of  garden design

От Orange също бяха бързи.

# 178
  • Варна
Аз взех „Владетелите на България” на предишната промоция и на мен много ми харесва. Да, по-скоро за малкия я взех, но и на мен ми е интересна. На хубава, лъскава луксозна хартия е отпечатана, не държа на твърдите корици аз лично. Ето няколко снимки:
Скрит текст:

# 179

A дали има код за отстъпка освен обявеното намаление? ПРеди имаше отделна тема за Озон, сега не я намирам.

Общи условия

Активация на акаунт