Промоции на книги - тема 10

• 48 461
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Здравейте Simple Smile

От промоциите около 24-ти май се възползвах скромно от ОЗОН само с две книги - "Чаеното момиче" на любимката ми Лиза Сий и "Искрици в мрака" (Шарън Камерън).

Сега чакам Панаира (виртуален или реален, ще преценя ) за предстоящите нови заглавия на Бард - "По-късно" (Стивън Кинг) и на Колибри - "Деца мои" (Гюзел Яхина) Simple Smile

# 301
В профила си в Бард нямаш ли ниво на отстъпки?
Три пъти само съм купувала от тях, не много да кажеш, но вече имам първо ниво с 20% от коричната цена на всичко.
Подсещам само, ако си регистрирана там, да видиш случайно дали не си натрупала отстъпки...

# 302
ОЗОН са пуснали Онлайн панаир на книгата. Имам доста намалени книги в любими.

# 303
Аз пак пътувам събота и неделя и не мога да поръчвам, защото няма кой да ми вземе книгите в момента. Освен това - пак 20%, до преди 2 дена беше толкова... Ще изчакам издателствата.

# 304
Всичките книги в Любими са намалени, ама 25% най-много. Нахална съм, искам още Grinning Едната книга даже до скоро беше с 45%, а сега с 20%.

# 305
Ozone с отстъпки до -80% - онлайн панаир на книгата. Мен на хартия ме интересуват детските книжки и за себе си не виждам нищо, което да не е било вече многократно предлагано намалено от Озон или други места в последната година, затова пропускам промоцията им.

Линк: https://www.ozone.bg/landing/online-panair-na-knigata/

# 306
Аз имам 2 с по 30 % в любими, скъпи и двете (22 лв.)

# 307
Аз нямам повече от 20 процента (ако не броим тези по 1лв - сега е моментът да се снимат - ако някой се интересува от тях). Ако другата седмица няма по-добри оферти по другите сайтове, може и да взема нещо. В противен случай ще чакам по-добри времена. В крайна сметка имам новите книги от Сиела, а и знам със сигурност, че са правили и по-големи намаления.

# 308
Поръчах си от Озон - Кубрат, част първа на Токораз Исто. Оказа се последна бройка, спестих 3.60 Grinning Тиражът е изчерпан, та хванах последния влак, доволна съм.

# 309
  • София
И аз нямам повече от 20% в Озон, повечето са на 10 и 15. Ще си ходя на панаира пък!

# 310
  • София
Аз се чудя за тези книги, които са на приордър и се очакват в началото на следващата седмица , дали ще бъдат добавени със съответна панаирна отстъпка в Озон?

Иначе от добре намалените препоръчвам "Тайното писание" на Себастиан Бари. Чудесна книга!

# 311
Аз взех Вал Макдърмит от Озон, много я харесвам. Иначе Мидж, чакам отзиви за Чаеното момиче, и на мен ми е в списъка. От моите любима има само една на 25% намаление.

# 312
# 313
Моите любими и които искам най- скоро да купя са намалени с 15 % , три книги са 50 лв без лев- два с намалението . Ами на мен ми е много . А инак книгите са десетина . Не смея да ги цапна всички в количката .
Сложих 8 и 131,80 лв са си завидна сума мисля .

# 314
Аз поръчах от Озон, главно заради една от книгите в списъка ми, която беше намалена с 38%. Взех и още няколко детски с - 20%. Ще бъдат подаръци за 1-ви юни. Ех, завиждам на софиянци, че могат да отидат на място.

Общи условия

Активация на акаунт