Отговори
# 165
Колкото до Недим- някои хора в темата повтарят едно и също точно като него. Joy Колкото и пъти да напишете, че Недим и Джемре е двойката в сериала не мисля, че това ще промени нагласите и мнението на останалите. За вас може това да е чиста и искрена любов, за нас не. Разбирам само аз да бях повредена, обсебена и да не виждам нещата както трябва, но мноого хора са на това мнение. Само погледнете анкетата, тя говори достатъчно. Така че очевидно виждаме нещо, което го има и е докоснало сърцата ни.
Както за героите, така и за актьорите, всеки има право на свое мислене. Сера е красиво момиче, но лично за мен Бахар и Симай изпъкват доста повече. За актьорските възможности мисля, че няма две мнения по въпроса коя е по-добра - Сера или Бахар.
Също така смятам, че актрисите са много добре подбрани. Още в началото на сериала се заложи идеята, че Джемре е умната, а Джерен красивата. Много пъти Джерен се чудеше как е възможно Дженк да избере Джемре пред нея и даже го попита какво точно вижда в нея. Ако си спомняте в дискотеката как момичетата коментираха Джемре, даже имаше коментари, че е грозна. Естествено, че не е, не ме разбирайте погрешно. Тя е красива както всички артисти в сериала, но другите изпъкват пред нея. С тези примери просто искам да кажа, че в самия сериал я има идеята за "грозното патенце" и искат да покажат, че външността не е най-важното нещо. Защото Дженк и Недим се влюбиха в добротата и душата на Джемре.

# 166
Момичета, някоя от вас има ли идея какво би трябвало са означава PRL на номера на колата, на която се вози Недим? Останалите са "надписани" - Карачай на Агях, на Шениз, на Дженк и на Дамла, но това не го разчитам.

# 167
Мади напълно съгласна съм

Още от серията

И един коментар от фенка на Арас :
Озан Долунай ти си различно невероятен случай.

# 168
6brn, може да означава перла, нали Недим е "перлата на семейството". Joy Шегувам се.
Намерих това в туитър, не знам до колко е достоверно:
Означава паралел. Между поведението на Дженк и Недим. Докато Дженк е скрил любовта си към Джемре вътре в себе си, но не спира да я обича като луд, Недим казва "докато не си отмъстя, няма любов". Който отмъщава на някого, не може да таи любов в душата и сърцето си.

Аз имам слабост към този Мерцедес и собственика му. Heart Eyes

# 169
6brn, може да означава перла, нали Недим е "перлата на семейството". Joy Шегувам се.
Намерих това в туитър, не знам до колко е достоверно:
Означава паралел. Между поведението на Дженк и Недим. Докато Дженк е скрил любовта си към Джемре вътре в себе си, но не спира да я обича като луд, Недим казва "докато не си отмъстя, няма любов". Който отмъщава на някого, не може да таи любов в душата и сърцето си.

Аз имам слабост към този Мерцедес и собственика му. Heart Eyes

И аз ❤
Благодаря ти

# 170
# 171
В Тикток феновете са се развихрили.
https://vm.tiktok.com/ZMe48jBvn/
https://vm.tiktok.com/ZMe4893dn/
А тази песен много подхожда на ДженДжем.

Само аз си знам колко гадно е, моята любов подминава ме
и като пиян аз по теб залитам, исках само да те питам.
Кой боли го, кой и пак е твой? Кой разби го, кой и пак е твой?
Аз заради теб влизам в бой, ей, но те има той, но те има той.
Ела си да се събереме, не ми остава много време, бях на доктор и ми каза: "Не си болен, а зарязан."
Няма лек за мен след тебе, никъде не ги намирам, хапчета за изоставени.
Disappointed Broken Heart

Последна редакция: сб, 01 май 2021, 18:56 от Madison.

# 172
# 173
  • Свети Влас

Радвам се за Идрис

# 174
Коментарът ми ще съдържа и неизлъчени все още моменти, така че който иска да ме чете.
Истината е че и аз съм потресена от това непрекъснато съчуствие към Недим. Аз няма да идеализирам чаак толкова Дженк и айде, няма да оплювам чаак толкова Недим. Но тези, които харесват Недим не се ли замисляте, че Дженк е в пъти по-измъчен и по-преживял от Недим? Да, Недим не е заслужил да се превърне в инвалид. Никой не го заслужава, особено, ако е малко дете, чието детство е в разцвета си. Недим не е виновен, че Дженк не е бил обичан, така е. През всички тези години Шениз е малтретирала Недим по всевъзможни начини, и това е така. Истината е, че Недим не е лош, не се и опитвам да го изкарам такъв. Но Дженк откъде знаете, че в Америка не е бил също толкова разбит? Дженк... Възхищавам се на образът му, защото той наистина претърпява катарзис. Малко, отхвърлено дете, надяващо се поне на малко внимание от баща си, с майка, която многократно го е карала да повярва, че е нежелан, че е "чудовище"... с братовчед, който винаги е имал всичко. Дори в инвалиден стол е имал чичо си, докато Дженк е нямал баща. Та той дори майка е нямал. Жена, която те нарича "чудовище", която се опитва по такъв странен начин да "прави всичко за ТВОЕ ДОБРО" не може да ти е майка. Дженк не я уважава, но тя му е майка. И да са му омръзнали манилупациите ѝ, тя си е негова майка и колкото и да му е прекратила живота, защото тя определено е превърнала и Дженк в инвалид, неговото сърце все пак му напомня, че това е майка му. Не е толкова просто да застанеш срещу собствената си майка.
Любовта влиза като лъч светлина в душата на Дженк. Всички бяха еднакви, докато Дженк претърпя катарзиса и преживя най-много. Все пак намери смелост сам да признае на Джемре за детето на Джерен. Какво повече... Най-жестокото, което му се случи беше последователна смърт на родителите му, след това възвръщане на болестта му, осъзна, че никога няма да бъде с Джемре и я изпрати да се събере с Недим, няколко щастливи моменти със сина му, които бяха мрачно помрачени... А Недим... Недим не е лош, да, но той просто получи Джемре на готово, защото Дженк се постара те да се съберат. Възхищавам се на Дженк и може би чак на финала ще разберете защо.
Много разширих писанието, исках само нещо да напиша с изречение, а то стана цял ферман. Тааа... Исках да кажа, че образът на Дженк се нуждае от повече внимание и задълбоченост, за да се разбере. И още нещо, чудите се защо Дженк след като е вече голям не се опълчи на Шениз... Освен горе написаното добавям, че е много лесно да изманипулираш 8-годишно дете и травмата и страхът остават завинаги. Тя му е вменила, че не е обичан, че е "чудовището на мама", че "лошите никой не ги обича" и това е останало запечатано в съзнанието на Дженк. Няма значение, че вече е голям и сам може да разсъждава.
А най-много се дразня като прочета коментари, че Дженк е син на майка си. Няма смисъл да обяснявам защо, нали? Това е доста грубо. Изкарвате Дженк някакъв пияница, безделник, страхливец, син на майка си и родния си баща, а това е най-вече, защото дори не се опитвате да се поставите на негово място. Ако бях на мястото на Недим щях да си отмъщавам здравата, но не на Дженк, който е бил също такова малко хлапе като Недим, а на Шениз. С думи нищо не става. А той не ѝ направи нищо доколкото помня. Диди на няколко пъти споменава Езел, но аз Беркер и Кенан и Недим и Езел в едно изречение не мога да ги сложа.

Разбира се всичко си е мое мнение.

Последна редакция: сб, 01 май 2021, 22:29 от Selin Ozkaya

# 175
Днес (2-ри май) е специална дата, защото Озан празнува своя 31-ви рожден ден. Heart

Желая му най-вече здраве и любов, много успехи както в личен, така и в професионален план, да продължава да се развива и да достига върхове. Все така да ни радва с огромния си талант, да остане все толкова здравостъпил на земята и да постигне всичко, което си постави за цел. Gift Heart

Пелинай му честити с тази снимка.
Наистина се радвам, че си се родил.

И едно фен видео.
https://www.instagram.com/p/COWDruTJ_dm/?igshid=16sw49o6m0mxs

Последна редакция: нд, 02 май 2021, 00:59 от Madison.

# 176
Ози хубавото ми слънчице!

С пожелание за всичко най-хубаво! Много здраве,щастие,късмет и хубави емоций.
Да бъде все такъв какъвто е и да не променя!
Това го прави много специален за нас понеже.
Винаги заразява всичко наоколо с прекрасната си усмивка.

Реших тази година да е това.Дженк ,герданите - значенията им
И просто Ози....

6brn, това да е за теб! Без теб нямаше да успея!

Христос Воскресе момичета да счупите на всички яйцата!

# 177
Диди, разкошно се е получило. Ти си истинска вълшебница ❤
Честито Възкресение на всички. Желая ви любов и светлина в душите. ❤
Честит рожден ден на Ози ❤
И честит имен ден на мен 😎

Последна редакция: нд, 02 май 2021, 02:05 от 6brn

# 178
Христос Воскресе, момичета! Hands Pray

6brn, значи днес имаме троен празник. Flowers Hibiscus Честит имен ден, нека името ти носи много здраве, късмет и любов! Hug Kissing Heart

-------------------

# 179
Хазал също е родена днес. Да е жива и здрава хубаво партньорство гледаме с нашето друго рожденниче Ози!

Тези са от миналата година,но не ми пречи да ги пусна тук.

Дженк Карачай: За именничката и обсебените....Cupid

Общи условия

Активация на акаунт