Отговори
# 150
Никога няма да разбера това сменяне на сценаристите. Всичко се губи по този начин..

Тази сцена беше.. уау!

# 151
За мен сцената на корабчето беше особено показателна, че нещата вървят към Дженк-Джемре. Тя избяга с думите "Не мога, прости ми", знаейки, че са братя, а не защото обича Недим. И знаейки, че какъвто и да е изборът й, тя ще стои между двамата.
Ще ми се да вярвам, че Джемре все пак беше избрала Дженк...
И ми се ще да се запозная със Сърма. Човек, който така успя да ми бръкне в мозъка, заслужава уважението ми

# 152

Ах този клип на Гизем! Тази песен как е чук на Дженк....

Ти недей да плачеш, няма да издържа
Беше копнеж, беше раздяла
С тъга се нижат часовете
Видях да се стичат две сълзи
Раздялата и любовта заедно

Не плачи, бебчето ми, не мога да те нараня*
Вземи, сърцето ми да бъде твое
Ако сърцето ми остане в мен, няма да мога да живея

Като в песен, като в поема
Съм изживяла страданията на живота
Като спомен от теб сега
Съм скрила любимата си мъка

Не плачи, бебчето ми, не мога да те нараня
Вземи, сърцето ми да бъде твое
Ако сърцето ми остане в мен, няма да мога да живея

Като една тайна ще те скрия
Като една клетва, като една тайна мечта
Аз ще нося този товар, ти тръгвай
Тръгвай, не ме мъчи

Не ме лъжи! Очите ти разказват всичко....

# 153
Аз пък се радвам, че не са копирали сценария  1:1 спрямо Фазилет. Би било проява на творческа немощ.

# 154
Аз пък се радвам, че не са копирали сценария  1:1 спрямо Фазилет. Би било проява на творческа немощ.
Всъщност има точно 7 основни сюжета и всички други са "същото, но не съвсем". Това е формулата.

# 155
  • 'Шоуто' на Дженк Карачай
Ай, нощната смяна е застъпила вече:smiles:момичета, нямате спирка,ама утре ще ви изчета с удоволствие.

# 156
Като се сетя как с Асел предизвикахме съдбата тя с клип ,а аз със сценарий
На това му се казва да видиш бъдещето.
Дали сценаристи четат уатпад се чудя????

Ах втората песен
Ах тая песен....

# 157
Лека нощ, но лека ли ще бъде тя.. Smiling Imp Heart Eyes

# 158

ЛейСар

ДженДжем

ЧичДер

ДжемНед + Джерен

Почнали са да кълцат Хазал сигурно дойде ли видеото ще курдисат и Сера до него

Намбър уан Мадиии!

# 159
Има една фраза: “Ако обичаш някой, пусни го да си отиде и ако той те обича ще се върне при теб". И насила да го държиш няма да те заобича ако сърцето му бие за друг. 100 звезди да му свалиш нищо няма да промениш. Така е в истинския живот, така е пресъздадено и в сериала, колкото и да не ви харесва.
Дженк като линейка хвърчеше за Джемре не да спаси собствения си задник ,а нея.Прие плана с камерата не да спаси Недим ,а нея.
Е нали това ни го давахте за пример как Дженк искал да помогне на Недим? Сега пък всъщност не искал да помогне на него, а на Джемре.
Гледам, че давате пример и как Дженк спаси Недим от пожара. По-нататък няма ли да има обратната сцена, в която Недим ще е спасителят?

Последна редакция: сб, 01 май 2021, 02:31 от *Bobby*

# 160
Не мога да повярвам на някои от нещата, които чета в темата - ако наистина повечето от вас мислят, че Недим е лош, а видиш ли тези дето са му причинили това са добри - то много на зле е тръгнал света. Triumph Всеки ден чета само колко е велик Дженк и колко е лош Недим. И без да съм написала никаква обида след последния ми пост Диди написа да сме си мерили приказките за Дженк - аз лично никога не съм го обиждала, останалите момичета също. Просто си споделяме мнението, което се различава от вашето и това явно не се харесва. Wink Ако нещо, което съм написала или напиша за Дженк ви прозвучи като обида - съжалявам. Просто изказвам впечатленията си на база на това, което са ни показали до тук в сериала. Blush Изобщо не целя да обиждам Дженк или някой от феновете му. Simple Smile

Първо искам да пусна една прекрасна снимка на Беркер и Сера/ Джемре и Недим. Големи сладури са!!! HeartHeart EyesTada

Забелязвам, че някои от вас до толкова харесват Дженк, че на него му прощават всичко - за вас всеки негов ход е велик, всяка негова дума била страхотна - а пък Недим бил лош, той не обичал Джемре - той искал всичко за себе си - това за мен са глупости. Някои от вас казаха, че гледат сериала за 3-ти или 4-ти път, но още не са разбрали защо Недим отмъщава - ами явно не сте гледали внимателно. Disappointed Недим има пълното право да отмъсти на Шинис - тя е съсипала живота му и продължава да го прави. Не се поколеба дори в този епизод - искаше съвсем целенасочено да го отрови и убие. Но тази вечер не се коментира това - не се коментират поредните гадости и злини на Шинис, на Джерен и Нериман, а се коментират думите на Недим и Дженк казани в момент, в който и двамата бяха пияни. Потресена съм. Unamused

Другото, което ме потресе е как чакате с нетърпение момента в следващата серия - началото! Диди - да разбирам ли, че за теб и другите фенове на Дженк е ок номера дето погаждат на Недим? Thinking Това, че Шинис иска да го убие като го отрови. За щастие Джерен няма да сложи отровата, но и тя ще му извърти номер уж е била с него и са спали заедно. Това нормална постъпка ли е, че всички я чакате с нетърпение. За мен пък това е позор - най-мразя подобни долни номера. Отвратителни деяния и на Шинис и на Джерен. Готови са на всичко за власт и пари. Чрез подли номера да изложат Недим - така хем Джемре ще се разочарова от него, хем Агях, че да може плана на Шинис да проработи и Агях да не даде фирмата на Недим. Ужас и безумие. Angry

А Недим искаше да вземе фирмата и да отмъсти, но не на Агях, а на Шинис - защото знае, че за нея най-важни са парите. Вземайки фирмата щеше да й нанесе голям удар - нима Шинис не го заслужава. Тя тровеше Недим с години и сега продължи да прави опити да го премахне - ама видиш ли Недим е лош, защото иска да получи справедливост. Нещо това не го разбирам ... Thinking

Разбирам, че много обичате Дженк, но това не значи, че трябва да си затваряте очите пред истината - а тя е, че Недим не е лошо момче. Той обича Джемре и Джемре обича Недим. Да Джемре ще се откаже от развода сега, но защо - защото ще е наранена, понеже ще разбере, че Недим е разбрал че брака им е фиктивен и нищо не е направил. Затова напук ще остане с Дженк още малко - и Дженк пак ще е наясно - нима за вас е добре Дженк да се унижава и да вика по улицата - Използвай ме Джемре, а тя да не иска - но той да я моли да го използва - само и само да е близо до нея. Да той я обича истински - в това съмнение нямам, но любовта не може да е насила. Джемре обича Недим - каквито и неща да пишете за смяната на сценаристите и прочие - Сърма Янък е писала до 25-ти епизод и до този епизод във всяка една серия е показано, че Джемре е влюбена в Недим, а обича Дженк като приятел. Слава Богу, че не е станало като във Фазилет - аз лично съм гледала, но мразя подобни истории с някакви дето не знаят какво искат. Тук Джемре знае какво иска - иска Недим. Всичко прави за Недим от самото начало - жалко, че от това страда Дженк, но той сам си избра да играе тази роля. Wink

И преди да ме обвините, че не съм обърнала внимание на думите на Дженк и Недим ще кажа, че обърнах - и думите на Дженк бяха много хубави - прав беше за това за любовта. И Недим го разбра и затова се разплака. Той обича Джемре, но знае че не може да бъде щастлив с нея докато не отмъсти на Шинис. Нима ако беше се отказал тя щеше да спре? Аз не мисля - и когато Джерен говори с Недим във фирмата също каза, че плана на Недим е да вземе фирмата на чичо си, да се разведат и едва когато вземе фирмата да се събере и с Джемре. Недим и това не отрече, но вие го пропуснахте. За Недим - Джемре винаги ще е неговата любов - той просто иска да приключи с миналото и да започне на чисто с нея. Той вярва и се надява, че каквото и да стане Джемре ще го чака - и в крайна сметка така ще стане, защото въпреки всичко Джемре ще продължи да обича само Недим и накрая ще избере него. Two Hearts

Грозно ми прозвуча и това, че някои от вас едва ли не с насмешка коментират нещата около Недим и Джемре и вълненията на нас техните фенове. Върха беше това, че до сега Недим стоял като минзухар, пък сега не можел 2 думи да върже. Мисля, че за човек прекарал 20 години в инвалидна количка е нормално да има проблем с изказа. Въпреки това Недим си се справя супер. Blush Другото, което ми направи лошо впечатление е, че наричате Джемре грозното пате - тя била по-грозната от двете сестри, не ставала за главна актриса и прочие и прочие. Triumph Не мислите ли, че всички тези думи са продиктувани от разочарованието у някои от вас, че Джемре не иска Дженк, а обича Недим и избира него - затова са тези обиди към нея. Смятам, че е прекалено. Rolling Eyes За мен Сера Кутлубей е много красиво момиче - Джемре е красива, мила, добра, скромна - аз лично я харесвам много повече от Джерен. За мен тя си е идеална за главната роля. Не казвам, че Бахар е лоша актриса - напротив справя се супер с ролята на лошата сестра Джерен. Въпроса тук е, че и двете са красиви - както са красиви и Дженк и Недим, както са красиви и Дживан и Дамла. Всеки един актьор заслужава уважение. Purple Heart

А към този момент аз не виждам генерална промяна в Дженк - освен това, че обича Джемре и че тя го промени към по-добро. Харесва ми това, че й помага, но за мен не са ок непрекъснатите заяждания на Дженк към Недим. Как искате да му отвърне Недим - да седи и да търпи да го тъпчат ли. Thinking За щастие наистина ще има положителна промяна при Дженк в бъдеще, което ме радва. Hands Clap

Разбирам разочарованието на феновете на Дженк, които са копнеели за двойката Дженк и Джемре, но истината е една и финала е ясен - Джемре и Недим останат заедно. Те са двойката в сериала. На някои им харесва - на други не. Тук се коментира как 6 милиона искали едните - ами за Турция 6 милиона не са толкоа много - сигурно още толкова искат пък другата двойка. Въпроса тук е, че в сериала ни показват една красива, чиста любов - тази на Джемре и Недим. Sparkling Heart Да сравнявате Недим с насилниците - това вече е несериозно. Той в нито един момент не е посегнал нито на Джемре, нито на друга жена физически - не е налитал на бой въпреки това, което му причиниха и Шинис и Джерен. Аз мога да кажа само, че Недим има голямо и добро сърце - също като Джемре - двамата се намериха и се влюбиха. Прекрасни са и за щастие накрая ще бъдат щастливи заедно. Heart Искаше ми се само финала за Дженк да е друг и той да беше намерил друго момиче, което да го обича както заслужава и с което да е истински щастлив. Wink

Видях, че пускате класации, мнения на испанци, рускини и прочие - аз пък намерих един куп коментари от фенове на Недим и Джемре от целия свят, които също се радват и обичат тази двойка. Мисълта ми е, че всеки човек е различен - както едните имат фенове - така и другите имат. Нормално е всеки да пази и защитава любимата си двойка - просто не бива да се стига до грозни обиди и крайности. Hug

Иначе едно мога да кажа - Озан трябва да е щастлив. Тук има много верни и разпалени фенки, които го обичат и бранят със зъби и нокти Дженк. Blush

Боби, Vali_N - съгласна съм с вас за нещата, които сте написали. Hug Благодаря ви много - вашите постове много ме радват. Flowers Bouquet Права си Боби - понякога се коментира дадена ситуация по един начин, после се извърта по друг. Stuck Out Tongue Winking Eye И да - Дженк спаси Недим от пожара, защото не е лош човек - по същия начин и Недим ще спаси Дженк, защото не е лош човек - и то не веднъж, а 2 пъти, че и повече. Ще дам пример - първо в болницата Недим ще даде кръв на Дженк, после ще спаси Джемре и Дженк от хладилното помещение, а накрая когато разбере, че Дженк е болен, за да не страда ще е готов да се откаже от Джемре въпреки, че я обича безкрайно. И после нека пак някой да каже, че Недим е лош - той не случайно не посяга физически на никого и няма да убие никого, просто защото има добро сърце. Нито фирмата иска за себе си - нито парите им - иска само справедливост. Hands Ok Hand

Засега толкова от мен - когато имам време може да се включа отново! Желая на всички много здраве и весели празници ... Flowers Hibiscus

Последна редакция: сб, 01 май 2021, 04:14 от Roxis

# 161
Роси поста ми беше конкретни към всички и не касаеше само Дженк.
Както и да е хич няма да влизам в полемики защото ще закъснея за работа,но ще ти отговоря на всичко някой ден.

Чакам признанието на Дженк не номера на Джерен.
Защото го клъцнаха....

Обичаш ли ягодов сладолед?

Ако не бях видяла нямаше да говорим.
Може да не е лош но в момента няма разлика от децата в градинката.
Най-лошото е че по зле ще ходи положението.Мен не ме яд че няма енд гейм за моето чифте за съвсем други неща ме е яд. 💯

Както ние уж не виждаме Дженковите грешки така и вие мижите тези на Недим.

И да за мен Дженк и любовта му >
Не знам дали съм била достатъчно ясна.

Момичета днес ще има епизод на линията.Нямам търпение вече!

Съна Кьоулу е писал , че продукцията е добра,но парите и таксата са много.

Последна редакция: сб, 01 май 2021, 08:42 от x BlackRose x

# 162
Роси, аз чакам признанието на Дженк и сцената в леглото, но не заради Недим, а заради физиономиите на Сехер и другите. Защото много ме изнервя как всички си врат носа в двата брака и дават мнение, сякаш им е работа. А не им е. Каквито и да са мотивите на двете двойки да са женени, това не е работа нито на Сехер, нито на Агях, нито на някой друг. Цялото това връхлитане в стаите на семействата, без възможност за уединение ми бърка в здравето.
Да, не разбирам за какво Недим иска да отмъщава на Дженк. Не на Шениз, там е ясно, но на Дженк. Сам каза, че не е единствено заради детството.
Но, ок, това е от моята камбанария. От твоята може да е друго. It takes so many people to make a world.

# 163
Здравейте на Велика Събота, момичета! Kissing Heart
Пожелавам ви слънчев и ползотворен ден! Flowers Hibiscus

Пускам едни усмихнати Бахар и Беркер на снимачната площадка.

И Симай и Идрис докато са имали нещо извън сериала.

# 164
Ахххх

Всичко живо да 😭

Общи условия

Активация на акаунт