Отговори
# 135
И да не забравяме, че няколко пъти се опита да се самоубие.. Ако мразеше Недим нямаше да изпитва вина за станалото и да се мъчи и обвинява толкова години.

# 136
Е тя и Шениз не мрази никого освен Мюмтаз. Но е драпала да е в леглото му, за да бъде признат сина й. И сега пак водена от майчински чувства е готова да отрови Недим. Не лично, разбира се. Пак с един куршум два заека. Да видим. Завистта не е омраза, но както се вижда , пак може да съсипе човешки живот.

# 137
Ако Недим не гледаше само в пъпа си и Джемре не гледаше само в пъпа на Недим, може би щяха да забележат какво прави Дженк за тях и да преосмислят това-онова, ама къде ти.
Джемре предстои да го каже това (вечерята, където Дженк й обясни, че Недим предпочита него пред нея) - че е вярвала, че има мясно в сърцето на Недим. Демек, влюбила се е в мисълта, че е специална за някого. Голяма любов, няма що. И заради това гледа жално и й треперят коленцата и ходи след него като кученце. Дори и тази вечер. Е, не го разбирам това, честно.

# 138

Не те забравям / мелодията която ме кара да ставам на настръхнало нещо от сериала Езел.
Толкова да си ходи на тази сцена! Оригиналаааа.......

Дженк да мрази Недим? Това са смешки и момиченца без дрешки най-вероятно.Смях ама огромен.
Дженк ако мразеше Недим когато ходиха да спасяват Джемре по натам когато Недим пострада нямаше да се притесни за него едва го остави и влезна така навътре едва когато Недим го убеди,че трябва.
Недим е бесен най-много за Джемре и когато научи нещата които ще видим на финала се превърна в ангел хранител.Сам си призна,че в нищо не е успял....

# 139
Това е изопачаване на думите на Джемре. Всеки живее с някакви представи. И това на Дженк не е любов. Щом се опитва да задържи жена, която не го обича. Излъга я за отношенията си с Джерен. Излъгал е и Недим, опитвайки се да ги държи разделени. Сега съвсем ще му поникнат крила като види изпълненията на Джерен. Ами да хвърчи в облаците. Падането ще е по-болезнено.

# 140
  • 'Шоуто' на Дженк Карачай
Ако Недим не гледаше само в пъпа си и Джемре не гледаше само в пъпа на Недим, може би щяха да забележат какво прави Дженк за тях и да преосмислят това-онова, ама къде ти.
Джемре предстои да го каже това (вечерята, където Дженк й обясни, че Недим предпочита него пред нея) - че е вярвала, че има мясно в сърцето на Недим. Демек, влюбила се е в мисълта, че е специална за някого. Голяма любов, няма що. И заради това гледа жално и й треперят коленцата и ходи след него като кученце. Дори и тази вечер. Е, не го разбирам това, честно.
Ъъй, любимата ми сцена.Там Джемре каза и друго " отначало ти станах съучастник, после враг, сега всичко се промени"..Какво искаше да каже с това?нещо не можах да вдяна:thinking:

# 141
Ъъй, любимата ми сцена.Там Джемре каза и друго " отначало ти станах съучастник, после враг, сега всичко се промени"..Какво искаше да каже с това?нещо не можах да вдяна:thinking:

Трябваше да има Недим и Дженк накрая далеч от всички гъски толкова чиста любов брате здраве му кажи....

# 142
Това е изопачаване на думите на Джемре. Всеки живее с някакви представи. И това на Дженк не е любов. Щом се опитва да задържи жена, която не го обича. Излъга я за отношенията си с Джерен. Излъгал е и Недим, опитвайки се да ги държи разделени. Сега съвсем ще му поникнат крила като види изпълненията на Джерен. Ами да хвърчи в облаците. Падането ще е по-болезнено.
То защото пък Недим не излъга Джемре и всички кой е бащата на бебето. Ама нали на него му е простено, понеже той единствен е страдал. Направо да го канонизираме и да се приключи.
Дженк е с жената, която обича. Защо да се развежда. Освен това, както предстои да видим, докато Джемре му е съпруга, е защитена.
А Недим беше излъган и от Джемре за брака им, не само от Дженк. Тогава Джемре още не беше осъзнала своята т.нар. любов.
А и защо Дженк да няма право да се бори за Джемре? Защо само Недим да има това право (сцената на паркинга, която предстои към края)? Да капитулира и  да каже - ето ти всичко, Недим. И да се гръмне. Той горе-долу това и прави накрая. Но не ми е ок, не ми е логично. Дженк не е от предаващите се. От рискуващите всичсо да, но не и от отказващите се.

# 143
Дженк изобщо не хвърчи в облаците. Напълно наясно е със ситуацията, в която се намира. И смятам, че любовта е точно това- да подкрепяш любимата си и да не пускаш ръката й каквото и да става. Беше готов да се разведе с нея, тя не поиска. Сега е обратното. Но в крайна сметка не я е вързал и не я кара да прави нищо насила. Ако тя толкова иска да се разведе. Но ще си промени решението. Защото Дженк е единственият, който застава до нея и я закриля въпреки всичко. С него тя се чувства защитена и в безопасност.
Ако това на Дженк не е любов, тогава какво да кажем за това на Недим.. Във всеки един момент нагрубява и кара да страда единствения човек, който му помагаше и вярваше, че ще се оправи. И именно благодарение на Джемре Недим се излекува. Така ли й се отблагодарява? Тя рискува професията, семейството и живота си заради него. Бързо забрави всичко това. Щом е неблагодарен към нея, как изобщо да очакваме да се държи по-различно с Дженк и Агях..

# 144
Ние жените затова сме бити всеки ден е заради е такива екземпляри които не ни знаят стойноста предимно.
Недим ли? Господ да пази и мен и всички които обичам от такава любов!
Мое,мое,мое...Ти да видиш?
Спомням си във връзка тази велика кавга на Яъз и Синан

- Ти се влюби в Хазан.В онова което е мое.В онова което пренадлежеше на мен.
+ Не можеш да я наречеш жената която обичаш....Не го казваш нали? В моето,в онова което ми пренадлежи.Така ли я определяш? Недей Синан!

- Ти поиска онова което е мое.Забрави ти кой си! Ти забрави,че си мой брат.Яъз Егемен....моя брат никога нямаше да направи такова нещо.Никога!

ПП:Яъз Егемен - марка!

Тези които не са гледали Фазилет - препоръчвам им го точно заради Яъз Егемен.

# 145
Не мисля, че Дженк мрази Недим. Не мисля, че мрази и Джерен. Изобщо, не мисля, че е от мразещия тип. Той е от раздаващият любов и подкрепа, защото знае какво е да ги нямаш.
Недим, обаче, е от мразещия тип. Той всъщност винаги е имал любов и подкрепа. Да, Агях е бил.малко сляп, но грижовен. Пазеше обувчиците му от инцидента. И това ако не е любов.
А Джемре е една воинстваща комплексарка. Грозното патенце, което никога не е било забелязвано. Затова й е важно да има място в сърцето на Недим. И не й минава през ум, че цялото сърце на Дженк е нейно. Мда. Кон с капаци.

# 146
Madison ❤️
Все едно ми четеш мислите, как винаги той е до нея, когато Никой друг няма.... Дженк беше пред затвора, беше в парка, помага и всячески, подкрепя я... Ще я насърчи за работа.... Какво повече да направи за нея...
... Той разкри най тъмната си тайна....
Той се ожени за нея, бойкотира всичко и всички и я върна в къщата....
Ако не беше Дженк.... Джемрето щеше да е на село!
Недим от момента на сватбата не е казал една мила дума на Джемре, да не кажем, че и той е в брак в който сам си го направи с подмяната на теста.....
Ох, то нямаше да има филм, ама все пак да си го кажа Simple Smile

# 147
Madison ❤️
Все едно ми четеш мислите, как винаги той е до нея, когато Никой друг няма.... Дженк беше пред затвора, беше в парка, помага и всячески, подкрепя я... Ще я насърчи за работа.... Какво повече да направи за нея...
... Той разкри най тъмната си тайна....
Той се ожени за нея, бойкотира всичко и всички и я върна в къщата....
Ако не беше Дженк.... Джемрето щеше да е на село!
Недим от момента на сватбата не е казал една мила дума на Джемре, да не кажем, че и той е в брак в който сам си го направи с подмяната на теста.....
Ох, то нямаше да има филм, ама все пак да си го кажа Simple Smile

Дженк като линейка хвърчеше за Джемре не да спаси собствения си задник ,а нея.Прие плана с камерата не да спаси Недим ,а нея
- Не знам какво ще стане с мен,но ти ще се спасиш.
Сърма излез и признай истината до 25 епизод включително писа ти останалото остави на разни там
Кажи какво щеше да направиш в ЖИ за да знаем жена не мълчи това бяха много умоляващи постове,но щом журналист написа статията,че би си подал оставката мисля,че Габи беше я превела за какво друго можем да говорим????

6brn, спомни си тази реплика:Нека се разведем! Докато ти държиш сърцето ми в ръцете си нека се разведем.

# 148
Нани, радвам се, че сме на едно мнение. Hug
Ето поради тези причини за мен финалът ще остане загадка.. Не мога да проумея как е възможно след всичко, което Дженк направи, тя да избере Недим. И какво като сега е влюбена в него, свидетели сме на много истории, в които главната героиня след известно време проглежда и всичко се обръща. Фазилет (където паралелите са убийствени), дори и Дневниците на вампира. Там също Елена в началото уж беше влюбена в единия брат (Стефан), а след това се оказа, че винаги е имала чувства към другия (Деймън), но ги е таила дълбоко в себе си и не е искала да си признае, защото той бе представен като лошото момче. Да ви е познато? Но сценаристите послушаха феновете и ги събраха. И в ЖИ за мен финалът трябваше да е такъв. Но уви.. Пълно разочарование и подигравка с фенове и актьори.

Ахх, Дженк.. Disappointed

# 149
Нани, радвам се, че сме на едно мнение. Hug
Ето поради тези причини за мен финалът ще остане загадка.. Не мога да проумея как е възможно след всичко, което Дженк направи, тя да избере Недим. И какво като сега е влюбена в него, свидетели сме на много истории, в които главната героиня след известно време проглежда и всичко се обръща. Фазилет (където паралелите са убийствени), дори и Дневниците на вампира. Там също Елена в началото уж беше влюбена в единия брат (Стефан), а след това се оказа, че винаги е имала чувства към другия (Деймън), но ги е таила дълбоко в себе си и не е искала да си признае, защото той бе представен като лошото момче. Да ви е познато? Но сценаристите послушаха феновете и ги събраха. И в ЖИ за мен финалът трябваше да е такъв. Но уви.. Пълно разочарование и подигравка с фенове и актьори.

Ахх, Дженк.. Disappointed

Сценаристите ако бяха послушали феновете нямаше да ревем сега
бъди сигурна 6 млн народ ако беше послушан най-вече. Сърма щеше да направи нещата както трябва.Забога ХазСин се целунаха пред Яъз бе още да говоря ли???

Най-големия паралел Яъз свали мъжките окови на Хазан превърна я в жена която обича токчета и рокли,поли и тн.Даде и женското в нея.Защото Хазан беше зарекла да бъде мъжакарана,но той проникна в нея когато нейните песни бяха спряли.
А Синан мечтаеше за мъжкараната - Хазан Аби
Недим искаше Джемре да е мед.сестра ,а Дженк я тласна да слуша сърцето си и да пее защото това е мечтата и.
От това по голям паралел и да искаш здраве му кажи

Грешката на Дженк,че не трябваше нищо да си признава да я остави да иде при него както стана с Яъз прати я при Синан той пък с неговия кардешим.Голямо щастие беше направо...
При всяка възможност се навираше на Яъз а уж го мразеше....

Последна редакция: пт, 30 апр 2021, 23:50 от x BlackRose x

Общи условия

Активация на акаунт