Отговори
# 120

Голям успех имало.
Гейн или други да мислят за нов проект....

Утре нов епизод

# 121
Много добре върви, да не им е уроки. Hands Pray Браво на нашето момче.

# 122
Капака на вечерта!

Последна редакция: пт, 30 апр 2021, 20:53 от x BlackRose x

# 123
"Ако за теб има нещо по силно от Любовта, жалко за твоята Любов"
Истински Дженк, тук е любим мой момент....

Ето защо ме дразни Недим....
Дори Жена ти е моя, това е мое, онова е мое.... Хайде да видим.... Кое е твое и кое общо....

# 124
"Ако за теб има нещо по силно от Любовта, жалко за твоята Любов"
Истински Дженк, тук е любим мой момент....

Ето защо ме дразни Недим....
Дори Жена ти е моя, това е мое, онова е мое.... Хайде да видим.... Кое е твое и кое общо....

Момента в който пуснах Недим по влакчето на ужасите и започнах пътя си нацяло с Дженк....
Куче съм на тия думи!
И друга любима сцена чакаме в понеделник в началото на серията.

# 125
Много паметни реплики на Дженк в този епизод. Тази за любовта и "Ако обичаше мен щях да летя към нея". Право в десетката бяха думите му. А Недим продължава да дълбае надолу.. Разбрахме, че всичко е негово. Въздухът, светът, Вселената.. Joy В момента образът му никак не е толкова положителен, колкото го изкарваха докато беше в инвалидната количка.
А Джемре направо ме убива с тъпотата си.. Недим бил състрадателен и мил.. Аха, само че как го разбра като не се е обърнал към нея с една мила дума?! Млъкни, махай се, не искам нищо от теб. А тя горката продължава да използва всеки удобен момент, за да се доближи до него, а той да я изпъди като куче. Страшна мазохистка. А после реве?! Думи нямам.

# 126
Недим е като на война. Когато я приключи, тогава ще се върне при любовта си. Ако все още я има. И как да отиде при Джемре, след като тя е омъжена. Значи да стане като баща си. Все пак Недим спестява на Дженк истината за майка му.И на Агях я спестява. По-скоро Дженк прилича на Мюмтаз, след като на мястото на Недим би полетял към омъжена жена. Не знам Джерен защо се връзва на Шениз. Документите за развод вече са подписани и тя не печели нищо.

# 127
Точно!
Той каза на Дженк, че Неговата съпруга го обича!
Той не зачита нищо, той я гледа като "теле" била пък тя омъжена за братовчед му,....
За каква война говорим, той няма идея какво се случва, Няма отмъщение от Недим до края на сериала.....

# 128
И какво като Джемре е омъжена.. Важното е, че на нея не й пречи. Stuck Out Tongue Closed Eyes Както и на Недим. Бракът им с Дженк е последното нещо, което би го спряло, даже обратното.
А Джерен далеч не е толкова глупава за колкото я мисли Шениз.

# 129
# 130
Трябва ли да се обясняваме, че това не е истинския Недим? Истинският е този, който описва Джемре. Много бързо забравихте топлите и добри очи на Недим, които ни гледаха от инвалидния стол. Това е Недим. Този, който гледаме сега е такъв благодарение на Шениз и сина й.
Направо не мога да повярвам, че на някой не му пука за тормоза, който Недим е преживял. И че не мислите, че това заслужава ответен удар. Фактът, че Недим няма да отмъсти показва още веднъж, че Джемре е права за него. Сами казвате, че отмъщение няма да има.
Доста от репликите на Недим, че това или онова е негово са резултат от заяждането на Дженк.
А случайно да виждате Шениз какво продължава да върши? По вашата логика Недим трябва да си хване Джемре под ръка и да се отдаде на взаимната им любов, а Шениз да продължи да трови живота и на двама им. Защото тя едва ли би се спряла и тогава може да погуби и двамата.
Madison, до вчера тук се възмущавахте какви ги върши Джемре докато е женена, а сега "какво като е омъжена". Иска момичето да приключи с Дженк ама той не иска да я пусне. Как не разбира, че насила хубост не става.

# 131
Трябва ли да се обясняваме, че това не е истинския Недим? Истинският е този, който описва Джемре. Много бързо забравихте топлите и добри очи на Недим, които ни гледаха от инвалидния стол. Това е Недим. Този, който гледаме сега е такъв благодарение на Шениз и сина й.
Направо не мога да повярвам, че на някой не му пука за тормоза, който Недим е преживял. И че не мислите, че това заслужава ответен удар. Фактът, че Недим няма да отмъсти показва още веднъж, че Джемре е права за него. Сами казвате, че отмъщение няма да има.
Доста от репликите на Недим, че това или онова е негово са резултат от заяждането на Дженк.
А случайно да виждате Шениз какво продължава да върши? По вашата логика Недим трябва да си хване Джемре под ръка и да се отдаде на взаимната им любов, а Шениз да продължи да трови живота и на двама им. Защото тя едва ли би се спряла и тогава може да погуби и двамата.
Madison, до вчера тук се възмущавахте какви ги върши Джемре докато е женена, а сега "какво като е омъжена". Иска момичето да приключи с Дженк ама той не иска да я пусне. Как не разбира, че насила хубост не става.
Надявам се, че разбираш от сарказъм. Blush
Айде, сега пък това не било истинският Недим. Хубаво, да си отмъщава, но ако е поел по този път нека не се прави на доброто ранено момче, което всички тъпчат. Мен това ме дразни в образа му. Че в началото го представиха като ангелче, а след всеки епизод характерът му излиза наяве и е далеч от онова "невинно дете". В момента не се различава особено от отрицателните герои в сериала, които поне си казват, че са лоши, а не обвиняват всички и всичко наоколо.

# 132
Не му е проблем на Недим бракът на Джемре, а т.нар. отмъщение. Вече разбрахме, че иска да си отмъсти на Дженк, че не е искал да си играе с него.
Е, няма такъв егоцентрик. Той искал да си сподели детството с Дженк, пък Дженк не искал и ще му отмъщава. Ехо, центърът на вселената, кой те излъга, че всички са длъжни да изпълняват желанията ти?
Че и разговорът с Агях. Бил длъжен да му вярва. Ти кой си? Бог ли си? За какъв изобщо се мислиш? Агях да вярва на него - или война. Зачерква всичко, което Агях е правил цял живот за него.
И Джемре, разбира се, е pathetic. Съжалявам, но това е точният нюанс. Бил добър, бля-бля-бля. И още чака Дженк, за да разбере защо не иска развод. Хайде, мила, да помислим, защо ли Дженк не иска развод. Защото си нежна и грижовна? Ами, не си. Защото обича да спи на стол? Надали. Сигурно е мазохист. Най-вероятно.
Боби, това е истинският Недим, не се лъжи. Това да премислени и рационални действия. Няма да отмъсти поради съвсем различна причина, не защото е добър.
Защо Дженк да е виновен за това, което е Недим? Защото е с Джемре, а Недим е решил, че е негова? Или защото не е искал да е до него?
А защо да иска? В смисъл, защо трябва да харесва Недим? Кое му е задължителното, че Дженк да заслужава отплата за греховете си? Защото е искал да е с баща си? Защото е искал да бъде обичан? Няма как да се съглася.

# 133
Смях у залата как това ще да не е истинския Недим ти да видиш? Че той хайванина не може да върже две изречения и тя го преценила,че е минзухар какво да си говорим.Комедия ли е,че да я опишем?

# 134
  • 'Шоуто' на Дженк Карачай
"Завиждаш ми дори заради баща си".Грубичко ми прозвуча.Аз не бих го нарекла завист, по - скоро трудно преглъщане на пренебрежението, на което е бил подложен от баща си като дете, че и досега.Не мисля че Дженк мрази Недим.Ако беше така, нямаше да рискува живота си в пламъците,за да го спаси.Можеше да го остави да загине и да реши най-големия си проблем завинаги.Но не го направи!

Общи условия

Активация на акаунт