Отговори
# 105
Грам съмнение нямам,че Мюмтаз се е държал така с Дженк.Това,че Недим е била кърпичката на Шениз пред Дженк е отделна тема.Колкото е проклета Шениз то тройно по виновен и проклет е този Мюмтаз който го е убил е направил услуга на този свят.Агях пък като заговори така миличко за брат си и направо ми се иска да посетя едното място от него.
Аз помня! Ах,ах едно дете да помни такива неща е бреме за цял живот.

# 106
В предишен епизод Дженк обясни как като дете е мечтаел да е с баща си и е гледал дали палтото му е вкъщи и е бил щастлив, че баща му се е прибрал. Не е искал да се включва в игрите на Недим и баща му и е казвал, че ще чака баща си да си играят. Това е причината да не иска да си играе с Недим. Аз бих добавила, че това е нормално при по-големите. Брат ми не искаше да си играе с мен, аз не исках с братовчедка ми и т.н.
После Агях се е занимавал със сирачето Недим, после с болния Недим и пак не е имал време за Дженк. Агях сам каза, че е прекарал повече време с Недим, отколкото със сина си, на Недим го каза.
И да, нормално е Дженк да ревнува - при жив баща никога не е имал баща. Той това и каза - винаги Недим е бил на първо място.
Така че, за какво, под ягодите, отмъщава разглезеният и обгрижван Недим? Че Дженк никога не му е обръщал внимание. Ами, сори, кръвната връзка не означава любов. Любовта, пък дори и братска, не става по поръчка.

# 107
Мюмтаз е умрял, когато Недим е бил на 5 или по-малък. Какво детство толкова е имал до тази крехка възраст, което да компенсира 20-те години в инвалидна количка? Че и да се завижда за вниманието към един инвалид? Ами Дженк просто си е завистлив. Син на майка си. Гледа в чуждата паничка.

# 108
Шениз е виновна.Агях е виновен а Мюмтаз е меко казано виновен.Знаейки,че Дженк му е син се държал с него все едно е псе от улицата.Тъпчел и брат си уау и онзи говори за Мюмтаз с възхита.Агях наистина е тъп! Страшно тъп и наивен.
А това какво детство е имал Недим не знам,но Агях ако беше видял какво прави на сина си днес нямаше да се хващат за гушите.На някои родители им е лесно да кажат на децата си: Я го виж този какво прави! Ти що не можеш като него?
Това се насява стига се до омраза на тази личност особено при децата това е адски лесно. Те са лесно манипулирани.
В случая Шениз е тази която е направила цялата гадост в душата на Дженк.Насяла му е толкова много чувства + това,че Недим е виновен за всичко.Той е отраснал с това и съответно омразата няма как да я няма.Но при Дженк бремето му пречи да крачи към Недим.Шениз е насадила на Дженк,че Недим му отнема баща му гледайки болката на едно дете чакащо отсъсващия си баща. В случая на Шениз той е откраднал и биологичния му баща и този който го отглежда.Колко твар трябва да си да насадиш това в главата на едно невинно дете?
И двамата са осакатени на единия детството излетяло през прозореца и станало на пух и прах ,а на другия детството е останало под краката на майка му барабар с него самия.
Каква е файдата,че ти ходиш,обикаляш и тн след като живота ти е една тъмна дупка?
И виждам как Недим вижда Дженк за пример дори ядеше сирене като него.Гледаше го как пие ракията и тн....
Тези неща са непонятни за Недим който живееше все едно на пустинен остров като абориген буквално защото правото му да знае да може беше отнето Шениз.
Проклетницата използвайки едни детски ръчички тези на сина си е унищожила брат му знаейки,че му е брат.Проклетата Шениз мрази дори нейния син тя не е способна да обича никой и сега ще ви кажа защо прави така и с Дженк той е син на Мюмтаз това е проблема.Тя мрази Мюмтаз,но е ходила в кревата му и понеже е син на Мюмтаз си плаща затова с този психически тормоз.
И двете момчета са просто деца които заслужават някой да ги обича и да върже раните им.Затова се привързаха към Джемре защото тя ги разбра и двамата ги разбра колкото и да кореше Дженк тя знаеше,че той не е чудовище както му е насадено.А Мюмтаз проклет да е! Предател към Агях,Недим, майка му и Дженк.
Само прегръдка може да ги излекува тези двамата сега разбирам Ози и Беркер защо толкова искаха да се прегърнат Недим и Дженк.Само това е лечението.

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 22:24 от x BlackRose x

# 109
Вали, специално загледах надписите на гробовете Мюмтаз е умрял година преди инцидента, а жена му предната година. Ако Недим и Дженк са били на 8 по време на инцидента, значи са били на 7 при смъртта на Мюмтаз. Т.е. и Дженк помни, и Недим също.
Шениз е виновна дотолкова, доколкото е карала Мюмтаз да праща Агях в командировки. На самия Дженк му е било достатъчно да вижда, че чичо му си е вкъщи, а баща му го няма, за да изпитва ревност към това, което Недим има (време с баща си).
Когато Мюмтаз е умрял, Агях е започнал да обръща внимание на сирачето Недим. Да, Шениз е казала на Дженк, че Недим сега ще открадне баща му. Може и да е било интрига, но се е случило точно така - Агях е виждал само Недим и не е обръщал внимание на Дженк. Дали от чувство за вина заради смъртта на брат си - имаше такъв намек в началото, дали от нещо друго, не е ясно.
Така че за мен основната вина е на Агях. Държал се е с Недим като със син, а със сина си - като с чужд. И продължава да поставя Недим на първо място.
Да, Шениз прави купища гадости, но Агях е този, който го е позволил. Все пак не Шениз е карала Агях да прекарва повече време с Недим, отколкото със сина си.
Но да се върна на Недим. Безумно е да отмъщава на някой, че не иска да сподели живота си с него. Ами, не е искал като дете по една причина, не е искал после по друга. Това няма значение. Любов не става на сила. Очевидно Дженк се е чувствал унизен от Мюмтаз и си е имал своята гордост. Бедното богато момченце. Познавам такъв човек, мъж и знам колко боли...
Всъщност, само любовта би могла да го спаси. Не на Недим, на Джемре. Любовта на Дженк може да спаси Недим. Ето, това се казва триъгълник.

# 110
Руски плакат към сериала.

Интересното е, че Джерен е на преден план, а Джемре дори не са я сложили. Thinking Явно са ни чели снощи по повод коя е трябвало да бъде главната героиня. Joy

# 111
В предишния епизод Дженк каза нещо много хубаво, че, който не рискува, не печели и той рискува по отношение на Джемре. И на мен ми липсват повече сцени между него и Дамла.
Много ми хареса днес, че Дженк каза всичко това на Агях, всъщност преди този разказ, така си и представях, че са стояли нещата.
Какво значи Недим е искал да си играят? Виждали ли сте разглезено дете? И понеже Недим е имал играчки и му е трябвало само приятелче и 8-годишния Дженк да тича да задоволява социалните му потребности. И да, Дженк му завижда! Защото и преди, и сега Недим получава всичко, цялата любов е за него, без той да се бори за нея. А Дженк и света да преобърне няма да я получи, просто съдба. Ами как да изпитва братска обич към него? Лесно е да си Добър, когато имаш всичко, но истиниския характер проличава, когато нямаш нищо
Тук всички ще ме упрекнете, но донякъде разбирам Шениз. Разбира се, методите и са грешни, но все пак тя е майка и трябва някак да се пребори за мястото, което се полага на сина и. В противен случай, Дженк щеше да стане един млад Агях и да е по-зле и от обикновен работник.

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 23:58 от Mmegii

# 112
Аз останах с впечатление,че Дженк е по-голям от Недим. И Агях го каза в тази серия. Първо се е родил Дженк. Мадисон, за руския плакат сигурно имат пред вид, че Джерен беше първата сестра, избрана за жена на инвалида Недим. Интригата се върти около нея и бременността й. Ммегии, ами завистливите обикновено не ги обичат. И Шениз трябва да се бори за правата на сина си за сметка на другото дете ли? Като го държи умишлено инвалид, без образование, за да може сега да претендират, че необразованият Недим ще провали фирмата. Предизвика преждевременно раждане на Джерен, мислейки, че детето е на Недим. Недим няма право на поколение сигурно. Всичко трябва да е за нейния принц Дженк. Не знам колко е тормозен Дженк, но истината е, че той е свикнал с мисълта, че той ще управлява след баща си. Нали Недим беше инвалид. Затова сега подскача толкова. Недим иска само неговия дял. И Агях каза, че по закон има право.

Последна редакция: пт, 30 апр 2021, 00:02 от Vali_N

# 113
Аз останах с впечатление,че Дженк е по-голям от Недим. И Агях го каза в тази серия. Първо се е родил Дженк.
В английските субтитри превеждат, че при инцидента Недим е бил 8-годишно дете. Дженк също. Няколко пъти го казаха, бил е на 8, все още е на 8 и реагира така. Което не пречи първо да се е родил Дженк и пак да са на една възраст.
В спомените имат голяма разлика - Дженк изглежда по-голям, но когато Агях обясняваше на д-р Оя за обучението на Недим, каза, че е бил в началното училище, което малко противоречи на българския превод, където го изкараха на 6. Така или иначе в този филм математиката им куца, защото Агях и Шениз говорят за 25 години брак, инцидентът е станал преди 20 години и тогава Дженк е бил на 8.
Освен това Агях се запознава с Шениз, която работи на същото място като него, когато вече е бременна, но той не подозира, че Дженк не е негов син. Явно са го "писали" седмаче, или нещо такова. Не се усъмни и когато Недим каза, че е същата кръвна група 0+. Изобщо, тук-там не е изпипано.

# 114
В Турция започват да учат на 5 или 6 години.

# 115
Точността и логиката не са от най-силните страни на сценаристите както се видя доста пъти. Sweat Smile

Преплетените пръсти на ДженДжем.

И за феновете на НедДжер.

# 116
# 117
Диди, страхотни гифчета. Heart Eyes

Между другото рейтингът в IMDB е доста добър за момента.

# 118
Още четири.Когато имам време ще направя и още.
Лека нощ!

# 119
‘От възможни 7501 човека, аз избрах теб за съучастник в престъпление!’

‘Оттук нататък сме съучастници по вина’

Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт