Отговори
# 90
Лично аз много харесвам връзката между по-голям брат и по-малка сестра в турските сериали. Дамла и Дженк бяха сладки, но не бяха разгърнали чак толкова силно тази връзка. Любимата ми такава двойка, която просто обожавам е в Парампарча между Озан и Джансу и другаде е трудно да открия подобна връзка.

Че то от простотии време остана ли? 😅

Синем и Синан - Нови

И каре от панаира който предстои другата седмица може и по другата да е 😅
Нали има празници.

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 16:10 от x BlackRose x

# 91
Лично аз много харесвам връзката между по-голям брат и по-малка сестра в турските сериали. Дамла и Дженк бяха сладки, но не бяха разгърнали чак толкова силно тази връзка. Любимата ми такава двойка, която просто обожавам е в Парампарча между Озан и Джансу и другаде е трудно да открия подобна връзка.
Подкрепям с две ръце.  Обожавам моментите между Дженк и Дамла. Наистина е жалко, че не разгърнаха повече тази линия. Можеше да намерят време ако ни бяха спестили храненето на бабичката, гледането на Сехер в една точка и куп други ненужни моменти. Simple Smile
Озан и Джансу бяха много сладки. Между другото Симай е участвала в Парампарча. Беше приятелка на Джансу.

# 92
Симай е супер. Аз също много я харесвам. Гледала съм я и в Животът понякога е сладък с Бирдже Акалай. Там героинята ѝ се казваше Гьозде и беше по-малка сестра на учителката Хаят.
Безмилостен град ще се излъчва без прекъсване по празниците.

# 93

Сладури!

# 94
Нова снимка на Мине. Сера и Симай са я харесали.

От всички май тя е най-активна в социалните мрежи.

# 95
Тази вечер, сега, е любимата сцена в механата.
Насладете се. И имам предвид цялата, не само Дженк-Недим

# 96

Влюбена съм като куче в тази сцена.Озвучителя дори няма да попречи....

# 97

Влюбена съм като куче в тази сцена.Озвучителя дори няма да попречи....
Диди, пак успяха да ни изненадат неприятно - срязаха я

# 98
Еее каква беше тази серия 30 мин!?

# 99
Много силна игра тази вечер на Дженк и Недим 🙂

# 100
Сядам аз да гледам реклами и какво.. през 15 минути ми пускат филм. Joy Такова е положението. Close Много орязват епизодите.

# 101
Дженк и Недим са супер. Играта им е на световно ниво!!

# 102
Засега оставам със следното впечатление:
- Бащата на Недим и Дженк явно си е бил безцеремонен тип. Не е искал да има дете от любовницата си, поради което се е държал добре единствено със законния си син.
- Майката на Дженк, за да преспива с Мюмтаз е уреждала така нещата, че Агях да е нон-стоп във фирмата и в командировка.
- Нормално, виждайки как Недим получава всичко, а той нищо, Дженк е изпитвал някакъв вид завист и ревност. По тази причина не е искал да е близък с Недим.
- Вече за втори път чуваме от Недим, че той е искал да е близък с Дженк. Искал е да си играят и да споделят всичко. Помня думите на Недим: "Защо ме гледаш така? Още като бяхме малки ме гледаше по този начин?" И сега: "Исках да си играем заедно." Дори като голям, в инвалидния стол и знаещ кой го е бутнал, той беше готов на близост с Дженк.
Та кажете ми мили дами, къде във всичко това виждате вината на Недим? Вина имат Мюмтаз, Шениз, че и Агях. Естествено Дженк не е наясно със ситуацията, ако беше наясно едва ли щеше да обвинява Недим. По-скоро се чудя на това как част от вас наричахте Недим принц с един такъв обвинителен тон. Моля някой да ми обясни вината на Недим в цялата тази история от детството? Чудя се дори дали тези думи на Дженк за подхвърлените играчки на Недим не са излезли от устата на Шениз. Звучат точно като нейни.
Иначе, да. Силна сцена и добра игра от всички.

# 103
Hands Clap ОзБер беее! Close

# 104
Дженк определено е завиждал. И сега продължава да завижда и да се заяжда. А Недим е искал да сподели детството си с него. Тъжно. Значи Дженк означава воин? Все пак Мюмтаз е дал името на сина си. Името на сина при тях се дава от бащата. Бих казала. че името му пасва. След това великодушно е позволил на брат си да даде име на законния му син.Недим - добър,приятел - също пасва. Дживан хубаво даде урок на Дамла.

Общи условия

Активация на акаунт