Отговори
# 75
  • Свети Влас
За Бахарче съм !

# 76
Наистина е голяма каша този четириъгълник, но какво да се прави.. Сценаристите така са го измислили.

Диди, лично на мен със Сера ми харесват най-много. Heart Eyes Допълват се и има изключителна химия помежду им. Голяма загуба е, че имат само една целувка в целия сериал. Но истината е, че не им трябват по-еротични моменти, за да се усети страстта между тях. Не случайно запалиха сърцата на толкова зрители. Надявам се да ги видим отново в общ проект.
Бахар също ми харесва до него. В Патрула са ми като дечица, но като Дженк и Джерен имаха страстни моменти и според мен доста си отиват.

# 77
Моите фаворити! Ако има начин как да подредя партньорките му на Озан то моята първа ще е Елиф
Много ме е яд,че приказката на Йойкю и Озан остана с едни жалки пет серий

Втора бих поставила Сера.Да самата истина е ,че побъркаха сумати народ заедно,но и за самата Сера това,че игра с двамата и събра фенове и от двете страни е голям плюс за нея определено. Не знам защо ,но мисля,че би повторил точно с нея от всичките си партньорки да видим дали ще се окажа права.

Трето място пък бих дала категорично за Хазал.Не очаквах така да се получи!

ПП:Относно Бахар може да е чудна актриса,но не е от моята кръвна група.

# 78
Гласувам за Сера, макар че като актриса е доста по-слаба. Има химия помежду им, и между героите. Ако не я бяха направили такава патка в сериала, можеше да се получи нещо интересно. Говоря за характери. Но нея просто спират да я развиват от един момент. Може би това са лимитите на самата Сера, знам ли. Трябва да я видя в друг проект, за да преценя.
Второ място - Хазал. Получава им се. Линията е доста по-психо, ако изобщо е възможно. И кастът засега издържа на заявките.
С Бахар за тийн филм са ок, там са хлапета. Но сега ми е твърде ...сладникава. Вероятно затова имаше и химия Джерен-Недим...

# 79
Гласувам за Сера, макар че като актриса е доста по-слаба. Има химия помежду им, и между героите. Ако не я бяха направили такава патка в сериала, можеше да се получи нещо интересно. Говоря за характери. Но нея просто спират да я развиват от един момент. Може би това са лимитите на самата Сера, знам ли. Трябва да я видя в друг проект, за да преценя.
Второ място - Хазал. Получава им се. Линията е доста по-психо, ако изобщо е възможно. И кастът засега издържа на заявките.
С Бахар за тийн филм са ок, там са хлапета. Но сега ми е твърде ...сладникава. Вероятно затова имаше и химия Джерен-Недим...

Бахар и Беркер трябва да повторят.Ако излезнем от това кой кого играе това е двойката с най-много химия аз затова казах,че са объркали главната актриса в сериала още като го започнах,но Сера нямаше да направи 1/4 от това което направи Бахар.

# 80
И аз по едно време се замислих дали не е трябвало да им разменят ролите на двете, защото е малко странно двама мъже да се избиват за по-грозната сестра. Joy Но и аз съм на мнение, че Сера не би могла да се справи с ролята на Джерен. Уцелили са в десетката с Бахар.

# 81
И аз по едно време се замислих дали не е трябвало да им разменят ролите на двете, защото е малко странно двама мъже да се избиват за по-грозната сестра. Joy Но и аз съм на мнение, че Сера не би могла да се справи с ролята на Джерен. Уцелили са в десетката с Бахар.
Абсолютно съгласна съм!

Има фенки на Симай и Озан които мислят,че с Озан биха си подхождали и за двойка.Вашето мнение?

# 82
Аз съм една от тези, които мислят, че Озан и Симай биха си подхождали като двойка. Харесвам хо също със Мерич и Елиф много.

# 83
И аз съм за Симай Simple Smile
Много ми харесват и двамата с Мерич Simple Smile

# 84
# 85
Сера и Мерич ❤

# 86
  • 'Шоуто' на Дженк Карачай
И аз съм за Симай Simple Smile
Много ми харесват и двамата с Мерич Simple Smile
и аз така Нани SmileСтрува ми се, че с Мери си допадат някак си и като характери, имат сходен начин на мислене  и поведение в живота,но може и да греша, все пак не ги познавам лично

# 87
Аз също съм на мнение, че със Симай биха си отивали като двойка. Много са красиви и двамата. Heart Eyes

# 88
Някакви фенки писали на Бирсен за Ози дали има нещо ново около него?
Бирсен е казала че ако има ще каже.
Ей нетърпеливо племе сме фандома.

Хах това го бях забравила 😅

Симай само аз я виждам крехка аз за Ози някак наистина са ми за брат и сестра.

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 12:41 от x BlackRose x

# 89
Лично аз много харесвам връзката между по-голям брат и по-малка сестра в турските сериали. Дамла и Дженк бяха сладки, но не бяха разгърнали чак толкова силно тази връзка. Любимата ми такава двойка, която просто обожавам е в Парампарча между Озан и Джансу и другаде е трудно да открия подобна връзка.

Общи условия

Активация на акаунт