Всеки ден чета само колко е велик Дженк и колко е лош Недим. И без да съм написала никаква обида след последния ми пост Диди написа да сме си мерили приказките за Дженк - аз лично никога не съм го обиждала, останалите момичета също. Просто си споделяме мнението, което се различава от вашето и това явно не се харесва.
Ако нещо, което съм написала или напиша за Дженк ви прозвучи като обида - съжалявам. Просто изказвам впечатленията си на база на това, което са ни показали до тук в сериала.
Изобщо не целя да обиждам Дженк или някой от феновете му. 

Недим има пълното право да отмъсти на Шинис - тя е съсипала живота му и продължава да го прави. Не се поколеба дори в този епизод - искаше съвсем целенасочено да го отрови и убие. Но тази вечер не се коментира това - не се коментират поредните гадости и злини на Шинис, на Джерен и Нериман, а се коментират думите на Недим и Дженк казани в момент, в който и двамата бяха пияни. Потресена съм. 
Това, че Шинис иска да го убие като го отрови. За щастие Джерен няма да сложи отровата, но и тя ще му извърти номер уж е била с него и са спали заедно. Това нормална постъпка ли е, че всички я чакате с нетърпение. За мен пък това е позор - най-мразя подобни долни номера. Отвратителни деяния и на Шинис и на Джерен. Готови са на всичко за власт и пари. Чрез подли номера да изложат Недим - така хем Джемре ще се разочарова от него, хем Агях, че да може плана на Шинис да проработи и Агях да не даде фирмата на Недим. Ужас и безумие.

Другото, което ми направи лошо впечатление е, че наричате Джемре грозното пате - тя била по-грозната от двете сестри, не ставала за главна актриса и прочие и прочие.
Не мислите ли, че всички тези думи са продиктувани от разочарованието у някои от вас, че Джемре не иска Дженк, а обича Недим и избира него - затова са тези обиди към нея. Смятам, че е прекалено.
За мен Сера Кутлубей е много красиво момиче - Джемре е красива, мила, добра, скромна - аз лично я харесвам много повече от Джерен. За мен тя си е идеална за главната роля. Не казвам, че Бахар е лоша актриса - напротив справя се супер с ролята на лошата сестра Джерен. Въпроса тук е, че и двете са красиви - както са красиви и Дженк и Недим, както са красиви и Дживан и Дамла. Всеки един актьор заслужава уважение.

За щастие наистина ще има положителна промяна при Дженк в бъдеще, което ме радва. 
Да сравнявате Недим с насилниците - това вече е несериозно. Той в нито един момент не е посегнал нито на Джемре, нито на друга жена физически - не е налитал на бой въпреки това, което му причиниха и Шинис и Джерен. Аз мога да кажа само, че Недим има голямо и добро сърце - също като Джемре - двамата се намериха и се влюбиха. Прекрасни са и за щастие накрая ще бъдат щастливи заедно.
Искаше ми се само финала за Дженк да е друг и той да беше намерил друго момиче, което да го обича както заслужава и с което да е истински щастлив. 

Благодаря ви много - вашите постове много ме радват.
Права си Боби - понякога се коментира дадена ситуация по един начин, после се извърта по друг.
И да - Дженк спаси Недим от пожара, защото не е лош човек - по същия начин и Недим ще спаси Дженк, защото не е лош човек - и то не веднъж, а 2 пъти, че и повече. Ще дам пример - първо в болницата Недим ще даде кръв на Дженк, после ще спаси Джемре и Дженк от хладилното помещение, а накрая когато разбере, че Дженк е болен, за да не страда ще е готов да се откаже от Джемре въпреки, че я обича безкрайно. И после нека пак някой да каже, че Недим е лош - той не случайно не посяга физически на никого и няма да убие никого, просто защото има добро сърце. Нито фирмата иска за себе си - нито парите им - иска само справедливост.