Отговори
# 570
Всеки път на сцената с корабчето си задавам въпроса защо плаче Джемре. Нали обича Недим. Отказва на Дженк. Би трябвало да е облекчена. А тя реве толкова отчаяно и изглежда така смачкана, че ми домъчнява за нея.
За Дженк ми се сви сърцето, то е ясно, но ми е жал и за Джемре...

# 571
Две сцени, еднакви реакции.

Тогава Джемре каза на Оя "Лъжа, за да помогна". Дали и на корабчето Джемре не излъга, за да помогне? Може би не искаше да застава между двамата братя.

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 19:14 от Madison.

# 572
Мади, мотивът да не застава между братята ми е ясен. Не че си спази решението. Но за точно това отчаяние и плач, които се виждат и на твоето клипче нямам обяснение. После в таксито казва "Съжалявам, прости ми". За какво иска прошка? И то точно сега. Ако е, че обича Недим, Дженк го знае. Няма причина да иска прошка за това сега. И не е като сега да осъзнава, че Дженк я обича. Объркващо е

# 573
Затова, че му разбива сърцето, а знае че в същността си Дженк е добро момче. Джемре е такава. Тя страда, че не може да отговори на чувствата на Дженк. Всеки добър човек се чувства така, когато наранява някой. А все още се вижда, че тя обича Недим. Това е моето мнение. Simple Smile

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 23:23 от *Bobby*

# 574
Този озвучител е такава трагедия ,че да ти се доплаче.

# 575
Дамла с какво право ще изхвърля дрехите на Недим? Не е ли по-добре тя да се изнесе от този дом? Домът е на Недим доколкото съм разбрала. Така че силно възмутената Дамла да се изнесе заедно с брат си. И той все много възмутен. Не можа да издържи на упреците на баща си и се простреля и сега все едно е герой.

# 576
Затова, че му разбива сърцето, а знае че в същността си Дженк е добро момче. Джемре е такава. Тя страда, че не може да отговори на чувствата на Дженк. Всеки добър човек се чувства така, когато наранява някой. А все ощепсе вижда, че тя обича Недим. Това е моето мнение. Simple Smile
Т.е. според теб, Джемре за първи път осъзнава, че наранява Дженк? И чак сега застрада, че не може да отговори на чувствата му? Браво на доброто чувствително и грижовно момиче! Че тя по твоите думи бие слепоците Сехер и Агях. А те държат световен рекорд по недовиждане.
Дамла с какво право ще изхвърля дрехите на Недим? Не е ли по-добре тя да се изнесе от този дом? Домът е на Недим доколкото съм разбрала. Така че силно възмутената Дамла да се изнесе заедно с брат си. И той все много възмутен. Не можа да издържи на упреците на баща си и се простреля и сега все едно е герой.
С убеждението, че Недим се е опитал да убие майка й. Дамла и Дженк вярват на доказателствата. Както и съдът, впрочем.
Разбирам, че за теб Дженк е слабак с опита си за самоубийство. Твоя гледна точка. А какво ще кажеш за думите на Недим към Джемре "не ме интересува какво мислиш и в какво вярваш, за мен не съществуваш"? Нали уж Недим беше изоставен от всички и никой не му вярваше. Ето, Джемре му казва, че го подкрепя, а той - не ми пука. Не е особено мило. И особено от човек, на който предстои да лежи в затвора за нещо, което не е направил.
Всъщност, за мен е доста абсурдна позицията на Недим. Доказателствата са срещу него, но вместо да организира подкрепа за себе си, за поиска помощ, се чуди как да наказва най-близките си и уж най-любимите си хора - Агях и Джемре. Утре ще видим и любимият ми разговор на Недим с Агях. Тогава Агях ще се позамисли дали наистина познава Недим, както се перчеше пред Дженк

# 577
И от кого да я поиска тази помощ Недим, след като хората, които уж са му най-близки, не му вярват? Обстоятелствата са против него. И да разкаже какво се е случило това няма да докаже невинността му. А Джемре направи все пак избор и остана с Дженк да му помага да стане добър човек. Недим е добър и няма нужда от помощ. Ами ядосан е на Джемре, затова й говори така. Веднага след като тя си тръгна той съжали за думите си.

# 578
И от кого да я поиска тази помощ Недим, след като хората, които уж са му най-близки, не му вярват? Обстоятелствата са против него. И да разкаже какво се е случило това няма да докаже невинността му. А Джемре направи все пак избор и остана с Дженк да му помага да стане добър човек. Недим е добър и няма нужда от помощ. Ами ядосан е на Джемре, затова й говори така. Веднага след като тя си тръгна той съжали за думите си.
Аха, значи Дженк е лош, а Недим добър. Joy  Това с “помагането” само Дженк си го мисли, а реално не е така. Не му трябва никой, за да стане добър човек, защото той е. Израснал е с манипулациите и злобата на майка си, незачитането от страна на баща си и вина, която го задушава и изяжда отвътре. Повечето на негово място биха станали психопати, но той не е загубил човешкото в себе си.
С едно съм съгласна- Недим няма нужда от Джемре. С нищо не може да му помогне, а за втори път търчи в районното. Джерен бе права като й каза, че не може да е и тук, и там. Но това си е обичайната позиция на Джемре. Опитва се да е и от двете страни, но не става така.

Дамла реагира бурно, но не знам какво друго очаквате от нея, след като си мисли, че Недим е опитал да убие майка й.

# 579
Вали, например от Агях, който отиде и човешки го попита. Хората не четат мисли, обичайно. Разговарят. Агях отиде при Недим, но Недим отсече, че не му вярва и го напъди. Защото, нали, Недим по дефиниция е безгрешен и всички трябва да го знаят. Той по дефиниция е ангел, всички останали са грешници.
Ами, в живота не става така. Отиваш и питаш. Отговарят ти. Искаш помощ. Не стоиш високомерно и обидено, говориш.
Обидил Джемре, ама после съжалил. Браво на него. Това сигурно показва доброто му сърце. Нарита Джемре, както обичайно прави, откакто стана от количката. Ама това било любов. Не, това е жестокост към човек, който винаги е добронамерен към теб. Също като насилниците - първо пребиват жените си, после плачат и съжаляват. Вербалното насилие е същото. Нямаш синини, но се чувстваш като пребита.
Така че, ако така изглежда и се държи според теб добрият човек, не мога да си представя как се държи лошият.
Всъщност, бих казала, че Дженк е добър, обичащ и благороден, а Недим е насилник (вербален) и егоист

# 580
Бори, Hug както винаги ми четеш мислите.

Между другото, днес Недим и Джерен имат годишнина. Smile Две години от брака им. Wedding За всички техни фенове:

Беркер и ръката на Бахар.

Тук са много хубави.

Зад кадър. Heart Eyes

# 581
Ако Дженк беше благороден нямаше да блъсне Недим. Благородството е вродено. Или го имаш или не. Не зависи от възрастта. Недим не е насилник. А Дженк малко ли намила на Джемре. И това ако не е вербална агресия. И на бой налита.

# 582
Само че не го е блъснал. Така и не дадоха как Недим се е озовал на прозореца, но Дженк не го е бутнал. Но не го и издърпа. След това обаче рискува живота си и го спаси от пожара.
А на Джемре кой няма да й намила?! Толкова е дразнеща в някои моменти, даже Дженк прекалено много я търпи и се измъчва за нищо.
Недим няма право да се държи по този начин, защото все пак благодарение на нея е на крака. А веднъж не й благодари. Само я наранява.

# 583
  • Свети Влас
Вали никъде в епизодите НЕ са давали, че именно Дженк е блъснал Недим ! Аз съм на мнение, че Шениз го е блъснал, но Дженк е дошъл в НЕправилното време ! Дразни ме, че така и не дадоха този момент !

# 584
Търсите оправдание на Дженк. Той сам си казва, че го е блъснал. Остава да не помни какво е правил. Недим ще излезе с доста по-добра памет въпреки падането. И това ли трябваше да дадат - как едно дете блъска друго от прозореца.

Общи условия

Активация на акаунт