Отговори
# 600
Диди ❤️
тук съм, много работа напоследък Simple Smile
Но, не ви изпускам Simple Smile

# 601
Страхотни са със Хазар толкова ми харесват и той се отпуска много при нея.

# 602
Тази вечер оправдавате Недим за поведението към Джемре, че бил наранен. Но иначе бил добро момче. А в кой момент след ставането му от стола Джемре усети тази добрина? Или дори Агях? Само Шениз я усети, когато я спаси. И Джерен, но за миг - защото не спаси Шениз заради Джерен, а заради себе си и отмъщението си.
Не виждам доброто момче. Няма го в този филм, след ставането от стола. Има само реваншизъм. И грешки. Той сам си казва накрая - провалих се. И е така. Единственото му постижение е ставането. И после - едно голямо нищо.
И после - ако любовта изважда най-доброто у хората, не искам да си мисля, ако Недим не беше влюбен в Джемре какъв щеше да е. Защото тук виждам грубо отношение към Джемре, неблагодарност към Агях и постоянно наритване на Джерен. Горката Джерен не го тормозеше толкова епизоди, колкото той я тормози

# 603

Ауу, каква целувка. Heart Eyes И на мен много ми харесват.

# 604

Ауу, каква целувка. Heart Eyes И на мен много ми харесват.

Уж не иска пък се впечатли ах такива кози колко са ми познати.Все се правят на интересни и горделиви. Направо и спря тока целуфана много нежна сцена Искендер го промениха много въпреки гнусотията която направи в първия епизод.Да видим Бурджу Гьоргюн ще му напише ли нормален край особено докато брат му Челеби е жив е готов да го убие без да му мигне оченцето.

Чичек:Полека! Какво става? Защо спряхме?
Искендер:Зачудих се
Чичек:За кое?
Искендер:Начина по който ме гледаше
Чичек:Какво?
Искендер:Преди малко нали ме погледна? Както ме погледна пак ме погледни нека и аз го видя.
ЧичекНе не съм те гледала
Искендер:Хайдее! Видях те гледаш ме
Чичек:Не съм те гледала откъде да знам може и нормално да съм те погледнала
Искендер:Добре хайде тогава ме погледни така,.че да видя и аз
Чичек:Искендер не!
Искендер:Хайде,хайде! Моля те! Хайде!
Хайде Чичек!
Чичек:Добре...
Ето погледнах те
Искендер:Това ли е всичко?
Чичек:Каза ми да те погледна и аз те погледнах
Искендер:Мен наистина ме няма там нали?
Чичек:Къде?
Искендер:В очите ти.
Нямаме...
Чичек:Искендер почакай за минутка
Искендер:Хайде да вървим!
Чичек:Повече да не си посмял да го направиш това!

# 605
Бахар е написала, че отива на интервю за работа.

За какво точно става на въпрос не е сигурно. Дано да е за някой проект. Praynig

Хубав ден, момичета! Kissing Heart

# 606
Чакам тази сцена с десет очи и въпреки че знам че ще бъде унищожена пак я чакам

Първа седмица без Линия

Ози и Елка 😍

Това бонус за следобедното кафенце.

# 607
  • 'Шоуто' на Дженк Карачай
Е, сега. Дженк сам си каза, че е бутнал Недим. На него не вярвате ли? Чак толкова няма как да го обработи майка му, че да не помни че тя го е бутнала, а не той. Дженк директно заяви: "Аз бутнах Недим от прозореца." И както казва Vali не са чак толкова безотговорни да дадат сцена, в която едно дете бута друго от прозореца и после да бъдат обвинени, че дават такива идеи на децата. Особено пък в Турция според мен много внимават с посланията.
Е, Боби, как точно го бута, след като излиза, а Недим още виси на перваза в този момент? Няма бутане. Аз все се питам как се е озовал там, какво прави на този перваз? От кого се крие? Мисля, че се е скрил от Шениз, избягал е от нея, по някаква причина и тогава Дженк е влезъл. Доизмислям си. Но такова нещо като бутане няма, Дженк излезе, това му беше вината. Че не го спаси. Той дори не протяга ръка към него. Няма как да го е бутнал
Ако не ме лъже паметта,в една от отминалите серии Дженк каза на майка си,че не е имал никакво детство,тъй като от 8- годишен и е станал съучастник?! В какво, на тази възраст , едва ли е знаел,че майка му трови Недим с психотропни лекарства.Thinking
Е, Нани, ами обсебена е ....затова.
Дидка, благодаря за новия ти подпис-многа ги харесвам тези двамата-отварят ми душата

Последна редакция: пт, 21 май 2021, 19:54 от didyulya

# 608
Шениз не излъга пред съда - еднакво е съсипала живота и на Дженк, и на Недим, еднакво ги е тормозила, не е пощадила нито единия, нито другия

# 609
“Децата на дявола.” Smiling Imp

# 610
4 eп - Синан

# 611
Майка и дъщеря.

Озан и Бахар зад кадър.

# 612
И тези също

# 613
Шениз оневини Недим по начин, който оставя съмнение, че все пак той я е нападнал. Това ще се отрази на отношенията между братовчедите. Джемре в стремежа си да помогне и на двамата се превърна в една от причините за раздора между тях. Задачата й е тежка.

# 614
Именно. Даже по този начин Шениз излезе мила и добричка. Спаси Недим от добра воля, защото го обича като нейн син. Simple Smile А, и за да не страда Агях. No Mouth  Не знам кой може да се върже на подобна глупост. Жалко, че децата й вярват в невинността й.
А Джемре е като робот. Омъжи се Джемре, разведи се Джемре- прави всичко, което й кажат. Реално най-доброто решение, което може да вземе, е да се махне от живота и на двамата. Най-вече като разбере, че всъщност са братя.

Общи условия

Активация на акаунт