Отговори
# 645
Благодарим, Диди, много добре ще ни дойде този сладолед. Icecream

Между другото, вчера видях същия Мерцедес като на Дженк. Heart Eyes Навсякъде ме преследва. Обаче проверих номера, не беше същия.. Joy

# 646

Честит празник , момичета!
Както виждам Озан си е пак с мерцедес😘

# 647

112 🔥😩

# 648
Скрит текст:

112 🔥😩

Добре си е Пелинай! Като и доскучае да се чепи.......щрак Озан Heart

# 649
Скрит текст:

112 🔥😩

Добре си е Пелинай! Като и доскучае да се чепи.......щрак Озан Heart
Колата нейна обаче 😂
Нашия така и не съм го виждала с кола в реалния.

# 650
Ако не друго, то поне с Пелинай страдаме от едно и също- обсесия. Stuck Out Tongue Winking Eye Heart Eyes

Охладихме страстите със сладоледа, сега предлагам малко да ги разпалим. Nature Fire

# 651
Ако не друго, то поне с Пелинай страдаме от едно и също- обсесия. Stuck Out Tongue Winking Eye Heart Eyes

Охладихме страстите със сладоледа, сега предлагам малко да ги разпалим. Nature Fire

Нашата диагноза на Коцето и Райна може да ни е химн към Озанчо. 😂😂😂
И Шакира имаше една песен за нашия хал.

# 652

Колата нейна обаче 😂
Нашия така и не съм го виждала с кола в реалния.

Диди, Озан нейната кола ли кара? Всъщност дори на джип ми прилича Thinking

Както пишат падругите....ой, котик!!!!! JoyJoyJoy

# 653
Сега се замислих, че лека по лека се придвижваме към финала на сериала. Някъде юли месец ще приключи според мен. И какво ще правим? Disappointed Много ще ми липсват, но от друга страна е хубаво, че небивалиците и мъките ще свършат. И аз като Габи се зачетох в първите две теми, защото ми беше много интересно мнението на гледащите. Едва сте издържали на глупостите на сценаристите и сте се надявали за по-скорошен финал. Разбираемо. Unamused Доста от турските сериали тръгват със страхотна заявка и към края ги опропастяват.

# 654
Как какво ще чакаме проекти и Линията
Ози не мисля че ще издържи дълго колкото и обича да спи повече си е работохолик.Беркер също мисля че ще скокне в някой проект.Ще видим какво ще се случи ето ще си коментираме и Идрис сега нали е летен ще му метна едно око.

# 655
Аз си чакам и Бахарчето.. Уж щеше да се снима в онзи новия сериал с Ямур Танръсевсин и гледам, че снимките са започнали, а Бахар я няма никаква.
Симай също я искам в нов проект, но за нея пък съвсем нищо не се говори. Pensive
Нищо де, ще чакаме и ще видим.

# 656
  • Свети Влас
И за Мине нищо не пишат, дано скоро снима и тя. Замислих се и се сетих, че за Озан или Беркер би подхождала Хазар Фелиз, много я харесвам и нея. Бахарче ще ми е интересно да играе с Несли, би било страхотен проект.

# 657

Синан - 5 епизод

# 658
Стари снимки на Бахар с едно малко сладурче на снимачната площадка. Heart Eyes

# 659
Няма серия на Линията...., но ни пуснаха интервю с Озан и Хазал. Сладури  HeartHeartHeart

Общи условия

Активация на акаунт