Мама чака първото ритниче от СЕПТЕМВРИйското момче или момиче! (Тема 4)

• 45 638
  • 782
  •   1
Отговори
# 390
Аз съм се насочила към Токуда , не държа таткото да присъства на раждането( той също , прилошава му дори когато си слагам инжекцията с клексан) 😃, но за момента не го допускат и на прегледи с мен , дори и в чакалнята . Но ще попитам за положението след раждане , разбрах от позната, че е възможно аз да изляза в коридора за да се видим , но той не може да влезе както и да види бебето до изписването. Моя близка роднина работи в друго отделение на болницата и ще я помоля да се поинтересува как стоят нещата със свиждането.

# 391
Моя мъж тотално изключва дори идеята да присъства на раждането, камо ли за посещения - само, ако има да се носи нещо. Докато чаках в Токуда на последния преглед явно мъж оставяше нещо за жена си, но излезе сестра която да предаде оставеното. Та си мисля, че явно ще се запознават бащата и сина на изписването. Дори не знам какви изписвания правят. Има ли събиране в стаята за изписване или и това е забранено.

# 392
Ами мисля, че има . В сряда съм на преглед и ще попитам, въпреки че е рано да сме подготвени какво ни очаква 😃 Има ли вече мами с определена дата за планово секцио ? При мен в най-добрия случай се очертава раждане в края на август , ако шийката не ме предаде по-рано .

# 393
Здравейте Flowers Hibiscus

За Токуда мога да кажа и аз, че се излиза отпред, ако искате да се видите с таткото.

Мен много ме болят инжекциите в ръцете Flushed паласките ги търпя, АГ ми каза може и в бедрата. Паскалева защо забранява там?

Аз съм болничен от днес за 2 седмици, за след това не знам още. Страхотна умора ме е налегнала, почти всяка вечер от месец ми се гади от изтощение и усетих, че е време за почивка. Нервите също са ми доста опънати и изобщо нещо изпуснах положението Grinning

# 394
Ами аз изрично я попитах мога ли да слагам в бедрата , защото очаквам като нямам достатъчно мазнини по корема да ми е трудно , а ММ е съгласен и медицинска сестра да доведе само да не му се налага той да ми ги поставя 😆 та мислех,че ще се справям сама в бедрата , но тя ми каза че там не може - само ръцете или корема . АГ по ЗК ми каза, че може даже и до пъпа могло , но аз и нямам особено доверие.  А АГ която ме следи платено и ще ме изражда ми каза най-добре в корема, но да не е до пъпа . Та мнения много 😂 Иначе имате ли затруднения с намирането на Клексан преди малко звънях на позната, която има аптека и каза, че е изчерпан в складовете с които тя работи 😶

# 395
Аз одеве намерих фракси и Клексан намирам ма по-рядко има в сеибаа аптеките

# 396
В нашия град винаги има фракси , но клексана винаги е дефицит. До момента не съм опитвала да  ги заменя , ще попитам Паскалева другата седмица дали е прблем ако не намирам клескан да взема фракси .

# 397
Аз и тук да повдигна темата за секса.Kissing Heart
Практикувате ли го? От декември не сме го правили и вече не издържам.. много съм се разгонила, мисля тази вечер да пробваме 😁

# 398
Много приятна тема 🤗 При мен до момента не е имало проблем, заради който да спрем да го практикуваме с моя мъж, затова поне веднъж седмично🌸 Честно казано става малко неудобно...с големия корем и повечкото килограми, но каквото-такова.

# 399
За секса ние от 4 месец възобновихме веднъж седмично понякога и по рядко,не знам дали пречи не ми е забранила док
Момичета искам да ви попитам вашите бебенца като седнете мърдат ли много в 22+ съм от два дена не спира да шава като седна и легна,притеснявам се дали да посетя агто...

# 400
  • Пазарджик
Аз съм сега точно 23 г.с и от две седмици е много активен. Като седна и почва да мърда и рита. Даже си мисля, че чува алармата на часовника сутрин, защото почва и след нея да рита 😄 Аз се радвам много, че го усещам, така ми е по-спокойно. Една приятелка от августовските майки даже ми каза, че ако дълго време не го усети пие малко кола и той се раздвижва 😀
Иначе за секса и ние си го правим още, веднъж най много два пъти седмично. По внимателни сме вече, но още е добре 😊 Ще видим по-натам как ще е.

# 401
Правим секс и ние... е вече по-рядко, но не е без хич Grinning

Хариом,  извинявай ама не разбрах кое те притеснява в това, че бебето се движи?

# 402
  • Wonderland
При нас секса е мираж....таткото го е страх след всички проблеми в началото и въобще и дума не се обелва за истински секс,караме го на други удоволствия, но пак е нещо Blush
Аз също не разбрах какво те притеснява,че го усещаш? Определено като го усещам и съм спокойна. При мен сутрин задължително с кафето се буди и бебока. Седнала и легнала най-често го усещам,и  когато тръгна с колата на обяд да взимам баткото от училище. Даже ако не съм го усетила скоро аз пия една по студена вода и се започва... Heart
Ние вчера купихме количка-след събиране на мнения и разглеждане се спрях на Cam taski 3 в 1. Определено ми харесва,а и цената е с около 200 лв и малко повече надолу в момента в Хиполенд. Heart Eyes

# 403
Ами това,че до миналата седмица го усещах най-вече като легна а като седя много рядко,а сега се почна и като седя, целият филм ми идва от кръвотока,нали съм на фракси и се чудех дали се подобрява и дали не рита щото нещо му е некомфортно още знам ли ... Ако не го усещам пак ще се притесна, просто не знам на ден по колко пъти е гд нормата за ритане.Благодаря ви извинявам се,че ви занимавам с глупостите ми 😂

# 404
При нас секса е табу, защото ни е забранен. Лошото е и че с нищо не мога да си помогна, че се почват контракции 🤪
От 1 седмица и аз много усещам беб. Толкова силно мърда и рита, че почти винаги ми докарва стягания в корема. Чак се притеснявам дали му е добре, че е толкова активен. Вечер ми е най-тежко. Може би като цял ден е натежавал, защото е много ниско.

Общи условия

Активация на акаунт