Мама чака първото ритниче от СЕПТЕМВРИйското момче или момиче! (Тема 4)

• 45 637
  • 782
  •   1
Отговори
# 405
Аз съм в 21-ва седмица и имам обратния проблем, не усещам бебето или ако усещам нещо, не съм сигурна дали е бебето, по-скоро не и ми е много странно... По принцип няма проблем с беба и се чудя защо е така при мен, малко ми е неспокойно.

# 406
В 21гс е съвсем нормално да не го усещаш постоянно. Аз съм 25+ и вече видимо надига корема.

# 407
Вече съм 24+2 и бебо буквално не се спира. Общо взето не го усещам само когато спя вечер и през обедната ми дрямка. През останалото време сутрин от към 6:30 вечер до към 00:30 постоянно рита и все се мъча да го хвана в кадър 😂😂😂

# 408
При нас сексът също е мираж. В началото първият лекар, при който ходих ми каза до 3 месец дума да не става.
Ок, карахме го и ние на други удоволствие както каза и tzveteto89 Joy
След това толкова време се подготвях, за една незабравима нощ иии взе, че ми се отлепи плацентата и док каза абсолютно не, докато не види подобрение. Е вече има подобрение сигурно от месец, обаче почнаха тия стягания.
За тях АГ ми каза, че няма страшно, шийката ми е 37мм, няма разкритие, бебчо е добре, просто да е по-внимателно и нежно. Казвам си - супер. Пак се приготвям, а моят съпруг не иска и да чуе Joy
Мисля, че много се притеснява да не ми навреди по някакъв начин или пък на бебчо. Опитвам се да му обясня, че всичко е ок и докторът разрешава, но.... Не ми отказва директно, но ми казва хайде утре, хайде довечера, хайде после. Виждам, че му се иска, ама го е страх. Странно ми е понеже преди бяхме много активни, още от гаджета. Много рядко се случвало да имаме пропуски и то главно, когато съм в цикъл. Ама сега много дълъг този цикъл и вече пощръклявам хахахаххаха. Оплаках се и аз Joy
Бебчо си го усещам много сигурно и честичко. Когато се събудя и той се размърдва хубавичко. Когато хапна, особено плодове, зеленчуци или шоколад. Когато мине известно време и не съм го усетила или не съм обърнала внимание кога за последно, пийвам и аз кола или кафенце и веднага се започва. Някъде четох, че стават по-активни, когато ние си почиваме тъй като го няма постоянното люшване и се разбуждат. Аз се радвам на всяко ритниче и като ми залипсва си го предизвиквам. Докато докторът казва, че всичко е наред и бебетата се развиват нормално, не трябва да се притесняваме излишно.

Хубав ден, момичета Hug

# 409
  • София
Не вярвам фраксипарина да има общо с движенията, няма как бебето да получва повече кислород от необходимото.
Иначе моето също мърда като съм на едно място, което е нормално, защото като се движим ги успиваме. В Събота пътувахме с колата цял ден, не го усетих изобщо, явно и колата го приспива Grinning
Аз вече съм в 26гс, но определено мога да кажа, че в сравнение с предната бременност, това човече не е толкова активно. Предното беше много (ама наистина много) активно в корема, и съответно до ден днешен е много активно 3 годишно детенце Sweat Smile

# 410
При нас секса е мираж от точно един месец 😂 не, че преди това беше много често , но си позволявахме веднъж в седмицата след четвърти месец , преди това имах еднократно зацапване и АГ ми забрани . До първия ден на 6 месец когато след една вечер с мм , на следващия ден видях на бельото си необичайно слузещо течение , свързах се с АГ и още на следващея ден бях при него. При прегледа се видя че шийката от 41 мм е станала 34мм , а седмица по късно стана 31 мм. И от тогава до края на август ако всичко е наред  ще почиваме активно 😆

# 411
Амааа това течение от какво се е появило,тоест от секса,от някакво зацапване пак или ?

# 412
То наподобяваше на топче силикон по консистенция , до момента никога не бях имала подобно, първата ми мисъл беше да не е тапата , тъй като ми е първа бременност и не съм сигурна как изглежда тя. Написах на АГ какво ми се е случило и тя пожела да ме види още на следващия ден за да провери шийката . И така видя се скъсяване , но нямах разкритие . Писнахме изследвания който се оказаха чисти и реално не разбрах на какво точно се е дължало това течение . От тогава не съм го имала , но следим шийката всяка седмица .

# 413
Е и аз имам такива като топчета силикон чат пат 😂 твърди не знам от какво са другата седмица съм на преглед ще видим 😒

# 414
Не го мисли аз имах и контракции , а и точно в този период ми се образуваха доста нерви и проблеми , може би и стреса ми се отрази доста. Днес исках да попитам АГ дали е възможно от това, че бях спряла Утрогестана да се е скъсила , защото имах доста проблеми в началото на бременността и той ми помогна , а 2-3 седмици след като го спрях видяхме скъсяването . Но както почти всеки път имам хиляди въпроси и накрая половината ги забравям 😆

# 415
Дано се оправи много скоро и аче утрогестан се спира по схема не знам дали знаеш ♥️ приятелка така ма беше в началните месеци и беше на 3*2 и бам спря го еми познай ...

# 416
Да аз го спирах постепенно може би около 2 седмици от две вечер намалих на едно вечер , след това през вечер и го спрях . Така ми беше казала АГ . Надявам се сега да помогне за момента държим положението , но може би другата седмица ще направим една терапия за белите дробове , ако бебчо реши да тръгне по-рано  да сме подготвени 💗

# 417
Утрогестана на мен ми каза АГ до края...
Вече само вечер вагинално, до преди 2 седмици ги пиех.
Пиете ли си Фемибион, но шпа и др лекарства?
Защото на мен ми каза всичко да си пия до края 🙄

# 418
Здравейте, момичета Simple Smile Аз вече съм в 26 г.с и бебокът е 870гр. ☺

Аз си продължавам феминбиона и утрогестана, като го поставям вагинално вечер х2.

Аз вече доста напреднах с покупките. Малко е като дрога при мен. Стигнах до комплекс за изписване и бебешка козметика 🤪 НО все още нямам кошарка и скрин, за да не заемат и те място в и без това скромното пространство в спалнята.

Вие успявате ли да спите добре нощем? Аз работя до късно и успявам да заспя към 1 и в 4 сутринта се събуждам (след поредното пишкане) и броя мухи. Съответно съм гроги през деня 😒

Приятен ден на всички!

# 419
Момичета и съм вече 24+4. Имам въпрос към вече миналите по този път. Мога ли да спра кърмата към 3-4 месец по някакъв начин, ако имам такава. Не искам да кърмя година, но и не искам и бебето да е лишено поне от кърма в първите месеци. Въобще как става спирането на кърмата.

Общи условия

Активация на акаунт