Професионални серии за коса 147

• 61 570
  • 759
  •   1
Отговори
# 615
Да ви споделя, пробвах ш, м, термото и гела Манифесто от мостри. Честно казано никак не съм възхитена от комбинацията. Предния път, когато сложих само гела, положението беше много по-добре. Както се спомена и по-назад, не се усеща кодата достатъчно подхранена.

# 616
Момичета, на моя приятелка, олиото на macadamia е странно,  консистенцията е прозрачна, не е тъмно жълта, като това което имам аз, на миризма са едни и същи, дали са я прецакали?

# 617
Моето също е прозрачно Simple Smile

# 618
Моето на Макадамия също е прозрачно. За съжаление не помня вече от къде съм го поръчвала.

# 619
Сега да не се окаже, че моето не е наред 😄😄 моето е с такъв цвят ...

# 620
  • София
Преди време пак се коментираше и се оказа, че вероятно има преформулиране, защото от старите партиди са с такъв цвят, а по-новите с прозрачен. И моето е прозрачно, купувано преди година.

# 621
О добре, значи нито тя да се притеснява, нито аз, благодаря ви момичета Flowers Bouquet

# 622
Днес успях да пробвам мострите на Алтерна My canavas ежедневни ш и б. Трябва да ви кажа, че на моята не много третирана коса, се отразиха много добре. Шампоанът дава плътност, но не заплита косата, а балсамът я омекоти. Имат много приятен аромат :нежен, свеж и ненатрапчив. Крайният резултат при мен е  тежко падаща, подредена коса, но в същото време си е мека - много добър баланс. За по-третирани коси, може би няма да има този хубав ефект. Аня беше споменала, че не й харесват.
Бих си ги взела, но на някоя промоция. Интересна ми е пяната за коса от серията също Simple Smile

# 623
  • Някъде там
Днес успях да пробвам мострите на Алтерна My canavas ежедневни ш и б. Трябва да ви кажа, че на моята не много третирана коса, се отразиха много добре. Шампоанът дава плътност, но не заплита косата, а балсамът я омекоти. Имат много приятен аромат :нежен, свеж и ненатрапчив. Крайният резултат при мен е  тежко падаща, подредена коса, но в същото време си е мека - много добър баланс. За по-третирани коси, може би няма да има този хубав ефект. Аня беше споменала, че не й харесват.
Бих си ги взела, но на някоя промоция. Интересна ми е пяната за коса от серията също Simple Smile
   Какво разбираш под по третирани?

# 624
Ами аз не се боядисвам и не ползвам преса. Издухвам се с четка и сешоар, което пак си е известен тормоз, но много по-малък от пресата.
На една изрусена/обезцветена коса, ежедневно тормозена с преса, предполагам, че серията ще е крайно недостатъчна.

# 625
Да дам и аз отзиви за Шампоана и серума против косопад и растеж на косата Alterna Caviar Clinical Densifying има лек ментов аромат,докато се сапунисвах страшно ми заплете косата, станах като кошница. После сложих балсам My Canvas ,не стоях много време може би 2мин,и не се разреса много лесно. От серума очаквах някакво охлаждане но нямаше. Крайния резултат е обемна лъскава коса. Хареса ми. Другия път ще пробвам ш и б My Canavas и ще пиша дали е имало повече обем.

# 626
  • София
Аз такова заплитане имах с шомпоана и балсама marrocanoil smooth за приглаждане. Навсякъде възлии и няма ресане после. Явно не е за моята коса. Страшно твърда я направи. Но пък Marrocanoil hydration е съвсем друго нещо. Много съм доволна от тази серия (мека, подредена коса, а ароматът остава и на другия ден, че и след това.

# 627
Може ли да помоля да ми кажете какво означават цифричките на дъното на муса и шампоана, защото не се ориентирам дали е дата на годност или на производство?  На шампоана ми пише 0Е070Е, а на муса - 19309, което нищо не ми говори.

Да дам и аз отзиви за Шампоана и серума против косопад и растеж на косата Alterna Caviar Clinical Densifying има лек ментов аромат,докато се сапунисвах страшно ми заплете косата, станах като кошница. После сложих балсам My Canvas ,не стоях много време може би 2мин,и не се разреса много лесно. От серума очаквах някакво охлаждане но нямаше. Крайния резултат е обемна лъскава коса. Хареса ми. Другия път ще пробвам ш и б My Canavas и ще пиша дали е имало повече обем.

# 628
Нямам идея какво означават кодовете, погледнах моите също има кодове които нямат връзка със срока на годност(може би). Вас нещо ви притеснява в продуктите ли?

# 629
Ами купих ги от Parfimo доста по-ефтино, отколкото ги бях гледала на други места. Още тогава попитах и тяхната служителка по телефона дали случайно не са с изтичащ срок, че са толкова намалени, но тя каза, че не са. Затова може би съм леко скептична. Дано са наред.

Общи условия

Активация на акаунт