Професионални серии за коса 147

• 61 573
  • 759
  •   1
Отговори
# 600
Благодаря, Мélisande. Ровя и аз сега из сайтовете и намирам само Джойко и Матрикс,ще взема и 2та май незнам кой ще е по-добре а и дано изобщо свършат работа . Някой ако ги е ползвал ще се радвам на отзиви?
Мисля и някои цветен мус или балсам да взема,оф нещо така се ядосах на това избиващо оранжево 🤬

# 601
  • Някъде там
Благодаря, Мélisande. Ровя и аз сега из сайтовете и намирам само Джойко и Матрикс,ще взема и 2та май незнам кой ще е по-добре а и дано изобщо свършат работа . Някой ако ги е ползвал ще се радвам на отзиви?
Мисля и някои цветен мус или балсам да взема,оф нещо така се ядосах на това избиващо оранжево 🤬

Лично мое мнение е Матрикс са по добри от Джойко.
Балсама на Джойко е пресушаващ и скъп.

# 602
Шампоан търся защото само корените са така, балсам в корените няма да слагам и не ми трябва за дължините.

Последна редакция: чт, 03 юни 2021, 17:34 от CoCo`Milk 🥥

# 603
Искрица,
Аз не разбрах препоръката на фризьора с каква цел е.
От Alterna My hair Мy canvas не съм впечатлена, но те са различни шампоани в нея. Кой Ш ти препоръчаха и защо?
Леки шампоани са си и тези на Korres, Alfaparf, даже и Philip Kingsley.
MilkShake не съм ползвала.

# 604
Viktoriai, VanessaDE, prinzesata, благодаря ви за отделеното време и насоките! Супер са ми полезни (а вярвам, че и на други четящи). Започнах да ровя из форума за мнения за протеинови ампули и определено ще взема такива, а след това и евентуално някоя по-стабилна протеинова серия Sunglasses

# 605
Аз използвах такава серия на Редкен, за беюнетки със син пигмент.
Много ми раздразни скалпа и не направи нищо за отенъците.

# 606
Ще взема на Матрикс май като за тест.
Тези които сте ползвали от цветните балсами/ маски за коса от коя марка сте доволни заглеждам на Вела, Чи и Мароканойл.

# 607
Доволна съм от goldwell cool brown

https://www.arlen.bg/product/10555/otsvetyavasht-balsam-za-vseki … tioner-200ml.html
А за сините шампоани ,аз пробвах на суха коса ,направо като боя го нанесох ,имаше по добър ефект,после пак разпених и измих. Днес ми пристигнаха джойковци (благодаря на Melisande за споделеното) joico moisture recovery шампоан и хидратораа,нямам търпение ,да ги пробвам.

# 608
Доволна съм от goldwell cool brown

https://www.arlen.bg/product/10555/otsvetyavasht-balsam-za-vseki … tioner-200ml.html
А за сините шампоани ,аз пробвах на суха коса ,направо като боя го нанесох ,имаше по добър ефект,после пак разпених и измих. Днес ми пристигнаха джойковци (благодаря на Melisande за споделеното) joico moisture recovery шампоан и хидратораа,нямам търпение ,да ги пробвам.
Кой шампоан със син пигмент си пробвала?

# 609
На fanola no orange шампоан и маска .

# 610
На fanola no orange шампоан и маска .
Този?

# 611
  • Някъде там
Искрица,
Аз не разбрах препоръката на фризьора с каква цел е.
От Alterna My hair Мy canvas не съм впечатлена, но те са различни шампоани в нея. Кой Ш ти препоръчаха и защо?
Леки шампоани са си и тези на Korres, Alfaparf, даже и Philip Kingsley.
MilkShake не съм ползвала.
Явно с тежките серии си претоварвам косъма, и аз не разбрах точно.
Препоръча ми ежедневния хидратиращ шампоан и балсам.
Или Милк Шейк, Алфапарф също ми спомена като възможност.

# 612
Някой дали има мнение за сухия шампоан на Morroconoil ?
Минавам да кажа, че сухият шампоан е великолепен. Нищо общо с нищо друго, което съм ползвала до този момент.

# 613
Някой с отзиви за ревитализиращият спрей за къдрици на Манифесто? 🤔

# 614
Ако няма скоро отзив за него, аз ще го отнеса и ще пиша 😀

Общи условия

Активация на акаунт