Професионални серии за коса 147

• 61 558
  • 759
  •   1
Отговори
# 645
Има ли универсален код за отстъпка в Арлен? Бях си записала един на листче, но едната ми котка го е сдъвкала.

Последна редакция: нд, 06 юни 2021, 14:13 от Лятo

# 646
Има ли универсален код за отстъпка в Арлен? Бях си записала един на листче, но едната ми котка го е сдъвкала.
Пробвай FNL10

# 647
как да избера цвета, гледам ги  вече 1ч и се чудя моето 9 или 8ца е? Sad

Попитай си фризьора какво е използвано до момента. Ти само корен ли ще правиш?

Да само корена и затова ме е страх да не стане мноогоо по различен цвят, питам фризьорката  тя ми казва че смесва винаги различни бои което не ми харесва... Тя смени сега и марката на боята и нещо не ме грабва... Отмива се, прозират ми белите коси..

# 648
Настоявай да ти каже, най-вероятно смесва три различни номера. Да не се прави на луда, а да ти отговори в конкретика.
Ще е нещо от сорта 10.0+10.1+9.1 или 9.0+9.3+нещо, то и тя е експериментирала, ако се съди по корена. С оксидант ли, с нюанс ли, с какво...

Последна редакция: нд, 06 юни 2021, 14:54 от Аня Филипова 649504

# 649
Здравейте, момичета!
Вече от няколко часа чета различни мнения в темите за професионалните серии за коса, та накрая реших да си направя профил във форума и директно да помоля за помощ. Smile
Никога не съм била доволна от косата си - изглежда ми тънка, хвърчаща, не стои както аз искам. Sweat Smile Смених доста от по-масовите и евтини продукти, но сега съм решила да се погрижа за гривата сериозно. Та, ходих на фризьор, отрязах по-голямата част от изсветлената коса и сега си търся добри професионални продукти.
Чудя се между Alterna Caviar Anti-Aging Smoothing Anti-Frizz шампоан и балсам, и същите на Kérastase Discipline. Коя серия мислите би била по - ефективна? Косата ми е гъста, но с фин косъм, доста frizz, чуплива и без особен блясък. Не използвам преси и сешоари. Наскоро ходих на фризьор и ми казаха, че косъма ми е сравнително здрав и нямам нужда от тежки терапии. Ще се опитам да прикача снимка за пояснение. Sweat Smile

Ако имате/сте имали подобна коса, ще съм ви много благодарна да споделите кой продукт ви е помогнал! И предварително се извинявам, ако въпроса ми не е подходящ за тази тема. Sweat Smile

# 650
Мира,
Много харесвам и двете споменати серии. Тази на Alterna e по-лека и е хидратираща. Discipline може и да ти е излишна, въпреки че в нея има хубави продукти за оформяне на косата (двата термозащитни продукта - спрей и крем). Тази серия определено дава блясък. Балсамът от нея е много хубав и в твоя случай е по-добър вариант от маската. Ако се колебаеш само между двете, избери първата.

Аз от снимката виждам една коса в добро състояние и за да я изгладиш, е необходимо четка и сешоар. Не бих казала, че “твоят фриз” е притеснителен. Но ако си решила да пробваш серия с такава насоченост, можеш да съчетаеш Alterna Clinical Densifying Shampoo с балсама Discipline или маската Liss Unlimited на Serie Expert и крем за изглаждане Liss Unlimited.

# 651
Каква е разликата между спрея и термокрема от серията Дисциплин?

# 652
Viktoriai,
Според мен е по-лек и приглажда съвършено. А не е да си падам по спрейчета.

# 653
Sunflowerlady, препоръчвам ти Wella colleston. При мен Пермес падна бързо и белите косъмчета се видяха. Dizzy Face

# 654
  • Марс
SunFlowerLady, аз се боядисвам вкъщи, с Lakme(безамонячна, трайна боя),но нямам много бели коси и съм доволна. Зимата смених за малко с боята на Olioseta(пак безамонячна) , защото от Lakme нямаше моя номер и направих алергична реакция от нея.... Най-добре да попитате фризьора си каква боя изполва за корените ви Simple Smile

Мира, моята коса е такава. За фриза ми помага винаги да завършвам с балсам за 30 секунди. Маски си ползвам на всяко измиване също преди балсама. Както и редувам всяка седмица или ампула или еластисайзър.

Последна редакция: нд, 06 юни 2021, 17:10 от Hikari

# 655
  • Някъде там
Здравейте, в  има ли някой който да е използвал този продукт?

С какво се смесва?

# 656
Със сметаната на марката, маска/балсам, боята. С каквото искаш Simple Smile

# 657
  • Габрово
Какво бихте препоръчали за боядисана ,но фина коса?Фризьорката ми препоръча да ползван Pro Longer ,но да ви кажа честно съм по-доволна от Мистик Ойл.Тука четох за Редкен ,после за Керастазе.

Последна редакция: нд, 06 юни 2021, 20:11 от sesksta

# 658
Момичета, търсих с търсачката, но не открих. Ползвали ли сте този спрей за блясък на Kevin Murphy? Има и друг вариант, не за руса коса, може би и ако за него имате впечатления?

Последна редакция: нд, 06 юни 2021, 21:21 от tuali

# 659
Да, и аз го заглеждам отдавна, но нямам отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт