Професионални серии за коса 147

• 61 567
  • 759
  •   1
Отговори
# 630
Моите са от Арлен и нямам съмнение макар да не пише конкретно срока. На Шампоана има знака че е годен 12м след отварянето.

# 631
А случвало ли ви се е да ви се развали шампоанът 12 мес след отварянето му?

# 632
А случвало ли ви се е да ви се развали шампоанът 12 мес след отварянето му?
Да,стана като вода а не както нормалната консистенция.

# 633
Значи ще го следя след като го отворя, благодаря!

# 634
Може ли да помоля за малко помощ? Шампоан и маска на Лореал Mythic Oil са хидратиращи, нали? Ползвала съм ги преди години, но тогава се боядисвах, а сега не и не знам как ще ми се отразят. Искам да разнообразя с нещо и им се чудя. Заглеждам шампоана и маската за тънка коса, косата ми не е тънка, но е добре с балансирани продукти в момента и се утежнява от хидратация.
Ползвам сериите Pro Longer и всичко от Genesis и са ми добре.

# 635
Вече няколко проби на термо крема Манифесто , прилаган след баня на влажна коса. Ми, не е моят. Прави косата остра и никаква. Нищо общо с Нектара или Цимента- нещо по средата, което води до нищоправене.
----
Възлагам силни надежди на спрея за освежаване на косата. Такъв продукт най е нямало на пазара 🤔

# 636
  • Някъде там
Във фринге alterna my canvas е 20% намалена, още им се чуя, но като знам, че на МШ ще дам общо колкото за един шампоан на Алтерна и нещо се отказвам Grinning.

# 637
Снощи пробвах ш Аlterna Мy canvas не съм впечатлена. Не придаде обем колкото Caviar Clinical Densifying.

# 638
Имате ли впечатления от този шампоан - https://www.notino.bg/milk-shake/deep-cleansing-dlboko-pochistva … chki-vidove-kosa/ Усещам косата си много претоварена от терапии, термозащити, продукти за обем и олиа.

# 639
Здравейте някой боядисва ли се у дома с професионална боя/бои и коя.  Нямам възможност да стоя 2ч в салона а корена ми е баууу... Моля за препоръки за марка разгледах в ЗР и другите сйтове за козметика за коса по описание са много хубави но реално ми се иска отзив от човек използвал някпя от тях. Искам да поддържам цвят лешник, в момента съм на руси кичури ще пусна снимка не знам какъе ми е цвета защото от години ходя на фризьор ама до август няма да мога...
Трябва ми да покрива добре белите коси, и да е с хубав пигмент. Благодаря за помоща предварително.

# 640
Аз съм доволна от Пермес.

# 641
+1 Пермес, най-любимата ми боя. Вече трета година с нея се боядисвам и не искам да експериментирам с други бои.

# 642
как да избера цвета, гледам ги  вече 1ч и се чудя моето 9 или 8ца е? Sad

# 643
  • Варна
Зависи каква ти е основата......В момента си 9-ка да не кажа и 10-ка на места/предполагам кичурите/.

# 644
как да избера цвета, гледам ги  вече 1ч и се чудя моето 9 или 8ца е? Sad

Попитай си фризьора какво е използвано до момента. Ти само корен ли ще правиш?

marigold_,
Mythic oil не е типичната хидратираща серия, повече е балансирана. Със сигурност е по-лека от Pro Longer и Genesis. Лесно е да я хареса косата.

Последна редакция: нд, 06 юни 2021, 13:50 от Аня Филипова 649504

Общи условия

Активация на акаунт