Професионални серии за коса 147

• 61 633
  • 759
  •   1
Отговори
# 465
Аз бих взела шампоана за тънки коси. Не ти трябва шампоан който излишно да ти утежнява,няма да ти даде нищо повече от останалите. При маските е съвсем друго.

# 466
Момичета, следя една четка на Olivia Garden отдавана, но е 50лв в Нотино. Има ли някой код за отстъпка или пък да сте виждали намалени другаде?

# 467
Може ли препоръка за спрей за плажни къдрици?Благодаря предварително!

# 468
Здравейте! Някакъв код за отстъпка за ЗР? Бих искала да си поръчам директен сив пигмент.

# 469
Здравейте, търся мнение за инфрачервена преса за коса Upgrade, също и на тази на Otto boutique.
Благодаря ви предварително

# 470
Здравейте, търся мнение за инфрачервена преса за коса Upgrade, също и на тази на Otto boutique.

Аз имам Upgrade. Топла преса с инфраред, изправя с едно дръпване и косата става много мека и лъскава. Харесвам си я много! Преди нея имах  Филипс някакъв, ползвах я доста време, но изобщо не може да става дума за сравнение между двете

За Otto не мога да дам мнение

# 471
  • Някъде там
И аз търся и се спрях на Керастаз солей

Искам да попитам тази серия балансирана или протеинова се води?

Ще го съчетая със серум същата серия

# 472

Аз имам Upgrade. Топла преса с инфраред, изправя с едно дръпване и косата става много мека и лъскава. Харесвам си я много! Преди нея имах  Филипс някакъв, ползвах я доста време, но изобщо не може да става дума за сравнение между двете

За Otto не мога да дам мнение
Кой модел ползвате тънкия или по дебелия ?

# 473

Сподели после спрея как се държи при теб ❤️

# 474
  • Варна
За плажни къдрици/не на плажа,че там с пусната коса посмъртно няма да се изтрая/ имам Керастаз солей и спрея на Ланза. И двата задължително ги ползвам със сериозно количество хидратиращ финиш отдолу.  Нектар термик или кремът с камелия на Шу и отгоре пръскам спрея. Суша с диузер и се получава.
 Самостоятелно и двата биха ми докарали гадния ефект слама.

# 475
За плажни къдрици/не на плажа,че там с пусната коса посмъртно няма да се изтрая/ имам Керастаз солей и спрея на Ланза. И двата задължително ги ползвам със сериозно количество хидратиращ финиш отдолу.  Нектар термик или кремът с камелия на Шу и отгоре пръскам спрея. Суша с диузер и се получава.
 Самостоятелно и двата биха ми докарали гадния ефект слама.
Жалко! Не искам да трупам 100 продукта. Що няма таковаживотно хем плажни вълни, хем хидратация Sad

# 476
  • Варна
Ами,честно казано не мисля,че хидратиращ финиш има как да предаде текстура. Бих се радвала ако измислят такъв и ще се запася с кашон сигурно Grinning. Голяма досада е това клепане на пет неща,за да постигне човек желания ефект. Хубавото на тия спрейове е,че на втори и трети ден сутрин само с малко вода всичко придобива прелестен вид.

Някой докопа ли Керастаз за къдрокоски вече да сподели мнение?
Интересна ми е маската както и гел-кремът и грижата без отмиване. И...най-вече ми е интересен ароматът. Напоследък Керастаз не са се дънили с калпав аромат,но ми се ще да ги подуша преди да поръчам.

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 10:26 от prinzesata

# 477
Скрит текст:

Скрит текст:
Аз имам шампоана от серията и е любимият ми шампоан с протеин. Аз го намирам за балансиран, мисля че има масла в състава или поне оставам с такова усещане. Не ми премива косата и след него не е твърда като слама. Та по пътя на логиката, би трябвало и балсамът да е такъв Simple Smile

# 478
Моята коса от спрея на Керастас за плажни вълни става мазна слама. Вчера разчиствах шкафа с козметика и изхвърлих половин травъл опаковка. Миналата година имаше комплекти за път с шампоан, маска и въпросния спрей. От първите два продукта съм доволна, но спрея бе тотално разочарование.

# 479
  • София
Някой докопа ли Керастаз за къдрокоски вече да сподели мнение?
Интересна ми е маската както и гел-кремът и грижата без отмиване. И...най-вече ми е интересен ароматът. Напоследък Керастаз не са се дънили с калпав аромат,но ми се ще да ги подуша преди да поръчам.
Ванеса писа отзив преди 10ина дни, аз съм набелязала желето и Б или М. Има ли ги вече някъде? Гледах че Арлен при поръчка могат да изпратят тестери на серията, но не предлагат пълноразмерни все още...

Общи условия

Активация на акаунт