Професионални серии за коса 147

• 61 602
  • 759
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
За капките на Oway искам да добавя да се пробват и на суха, и на мокра коса. На мен много повече ми харесват на наполовина изсушена коса. Първоначално започнах да ги слагам на мокра и не бях особено впечатлена, но някой по-назад в темите препоръча на суха и така определено има видим ефект. Искам също да кажа, че явно наистина имат лечебен ефект за връхчетата. В момента косата ми не е подстригвана 3 месеца и няма нито един цъфтеж. А допреди да започна да ги използвам на третия месец вече цъфтеше ужасно и нямаше отърване години наред.

# 556
Има ли начин да използвам два отделни кода за два различни продукта при поръчка в Arlen? Искам да ползвам този специално за MO и отделно този от 10/15 процента за друг продукт , за да хвана и безплатна доставка. Благодаря предварително Simple Smile

# 557
Аня,да ФК препоръчват ежедневно миене на косата,или поне през ден.Месец няма как да се задържи цвета,но поне две седмици да е,все е нещо.
Днес изрових една маска на Голдуел
Скрит текст:
Изобщо не е лоша,не знам защо съм я оставила на standby.Май ще взема цялата слънчева серия за лятото

# 558
Има ли начин да използвам два отделни кода за два различни продукта при поръчка в Arlen? Искам да ползвам този специално за MO и отделно този от 10/15 процента за друг продукт , за да хвана и безплатна доставка. Благодаря предварително Simple Smile
Освен да им се обадиш по телефона и да поръчаш директно на тях и да помолиш да ти сложат кодовете

# 559
Някой дали има мнение за сухия шампоан на Morroconoil ?

# 560
SunshineP, аз изхабих една опаковка и смятам да го подновя сега. Ползвам този за тъмна коса, но понякога пак ми оставя бели следи, ако не разнеса хубаво, въпреки че косата ми не е от най-тъмните, даже е повече към светла. Иначе ухае добре и не ми дразни скалпа. Сега ще му дам втори шанс.

# 561
SunshineP, аз изхабих една опаковка и смятам да го подновя сега. Ползвам този за тъмна коса, но понякога пак ми оставя бели следи, ако не разнеса хубаво, въпреки че косата ми не е от най-тъмните, даже е повече към светла. Иначе ухае добре и не ми дразни скалпа. Сега ще му дам втори шанс.
Аз съм с черна коса Neutral Face  и много чувствителен скалп , надявам се да е ок и за мен. В момента имат хубави промоции - 25 процента, а определено имам нужда от нещо такова през лятото.
Благодаря за мнението Hug

# 562
  • София
Здравейте, можете ли да ми препоръчате спрей за блясък, който да не омазнява? Не съм пробвала досега и не знам дали имат ефект.
Гледах, че се спряга един на Кюн, но вече май я няма тази серия и имат този.
 Ще се радвам и на други предложения!
https://www.keune.bg/product/style-brilliant-gloss-spray-200ml/

# 563
  • Някъде там
Благодарение на кода от Аня Филипова си поръчах страхотни неща на Ланза Heart.
Сега обаче ми влезе мухата за нещо ново и не изпробвано от мен.
тази серия само, че без сух шампоан а с пяната от серията.
Или новата серия на Керастаз Манифесто, но нямам никакви къдрици(косата ми е права като праз, често ме питат дали е изправям с преса всеки ден  Grinning)
Пак да попитам.
Да дам пояснение, косата ми е боядисвана, късичка, малко над ключицата(днес подстригах всичко, въпреки грижите беше много зле - тотално нацъфтяла и изгоряла)
Приемам и други предложения за хидратираща ежедневна серия за здрава коса и подходяща термо защита за маша.

# 564
Кечи, аз го използвам и съм доволна. Не утежнява и не омазнява.
Има малки опаковки в Арлен за проба Wink

# 565
Благодаря на Аня и Ванеса Blush
Сетих се, че Арлен предлагат кутия с тестери - за тези като мен, които искат да пробват серията Манифесто, също може да се избераъ и тестери от новата серия на Алтерна, Искрица, ти питаше за тях, това е добър вариант да ги пробваш Simple Smile
Та аз си поръчах една такава кутия и не се сдържах добавих и един мини серум за растеж на Алтерна с червена детелина 😁

# 566
Може ли да споделиш линк към кутията?

# 567
# 568
Благодаря!
Има ли някакви активни кодове за отстъпка?😁

# 569
Здравейте, мили дами 🌷Влизам в темата с молба за съвет. Косата ми е суха, леко нацъфтяла, накъсва се при сресване, третирам я. Поръчах си маската на Керстаз Генезис. Бихте ли ми препоръчали с кой шампион да я комбинирам? Освен тази комбинация, бихте ли ми препоръчали друга, за да ги редувам?

Общи условия

Активация на акаунт