Откраднат живот: Финалът тема 108

• 26 224
  • 544
  •   1
Отговори
# 390
Ее, недейте така, беше добър мафиот. Wink Просто всичко си има край.
Такива хора не умират лесно като в сериала, но трябваше "да си плати"...

# 391
Ясно,че трябва да си "плати",ясно че го биваше и като мафиот,но врякаше като истерична жена накрая. Joy

# 392
Много добра игра на Марта Вачкова.

# 393
Снощи късно мернах промо,че правят някакви манипулации на Катя,та има шанс да е оцеляла.
Сега гледах Марта Вачкова и Милошев в сутрешния блок. Дадоха и откъс,нищо интересно в общи линии.
Утре ще е час и половина епизода.

# 394
Големият финал. Simple Smile

# 395
Надявам се поне последният епизод да се реваншира за целия скучен сезон, като за последно.
Ето тук може да видите кадрите за последните епизоди. Кайчето явно ще има главна история накрая и ще има кошмар с Ковачев и Романова по случай операцията, която й предстои да извърши Joy:

# 396
Кая бая се е уплашила. Дано успее с тази операция. Червеното страшно много отива на Романова.

# 397
Кая и Владко май ще правят бебе. Кирилова на кого ли се усмихва така🤔 Наков поне ще се весне да си спомним, че имаха и офталмолог.

# 398
Страхотна сцена на Бинев и Ранков. Големи актьори. Много се смях с Мирослава и Мазов като им съобщиха за смъртта на Фотев. Прекалиха обаче с Кръстева. Намекват, че Нора е бременна. А Кирилова и Свежен(как ми избяга името на героя) съвсем ги пратиха в девета глуха.

# 399
Хладнокръвният мафиот и стратег с великите схеми се оказа най-обикновен истерик на който му е важно той да е царят!! JoyКарикатура!

Съгласна съм, беше тотално out of character. А сцената с битката им беше пълен смях.

# 400
Свежен Младенов снимаше усилено в два филма по това време на снимки.
Наков е героят 😎

# 401
Както Петмезов (май той го беше казал) в един епизод вика 'Свети Светло Наков' Joy

# 402
  • София
Пълен миш-маш е сезона.
Започват някакви истори, зарязват ги, пишат се небивалици, нищо общо с досегашните характери на героите.
Много лош вкус оставят, а краят на едно дългогодишно шоу е от изключително значение, защото в голяма степен, точно с това остават в съзнанието на повечето от верните фенове.

# 403
Едно гифче на Марио и Зорница как гушкат бебока и това от вчера със скока  ще ми изчерпат целия сезон .
Осигурила съм си работа за днес , за да не скучая по време на почти финала .

# 404
Започна ударно скучно. Очаквам цял епизод опело на Васко.

Общи условия

Активация на акаунт