Откраднат живот: Финалът тема 108

• 25 771
  • 544
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Ау, какви непринудени танци и никак не са излишни Simple Smile

# 466
Нямат милост, Господи!!!

# 467
ОМГ! Е това вече е гавра с актьорите. 😳🙄🙈

# 468
  • Sofia
Това чудо пък за какво е!
Черешката на бозата!

# 469
Е, не! Не искам да бъда груба, но о.... а финала. Нелепо.

# 470
ааа, аз си мислех, че нещо Кръстева отказва, не следях добре сцената. Кръстева е ясно защо не, а то било за Нора.

п.п. Е, бил съм прав значи. Въпреки, че успоредно гледам и Григор. Чак сега се видя, че е бременна Нора. А и Зорница бе изненадана, т.е. онова с пиенето на алокохол си бе към Кръстева. Simple Smile
Дяволо, когато Нора сменяше памперса е момента, за който говоря аз. Зорница ѝ каза - идвай, че виното те чака и излезе. И Нора каза на БЕБЕТО ☺️, ох сега трябва да измисля причина да не пия. Така НИ намекна, че е бременна. 😜

# 471
  • София
Нз, не е толкова важно.

За финала само Захариев си остана сам.

Можеха да си направят труда да викнат Калин и Наталия за финала.

# 472
Аз ти казвам само какво показаха. Иначе не е важно, така е. 😉

# 473
Много захаросан финал, но им го прощавам след амнайсет сезона трагедии. Свърши хубаво. Добре.Blush

# 474
Не знам защо е това недоволство, но според мен по-щастлив и достоен сериал не би могъл да има този сериал. С финалните минути особено, сценаристите направиха така, че да го запечатат в историята. Щастие за всички, хубав монолог, прекрасна песен... Какво повече?

# 475
По ирония на съдбата, нямам пропусната серия досега, но в момента не мога да гледам финала:) и явно не съм загубила особено. Ориентирам се по вас в събитията, ако изобщо има такива,  но не мисля, че трябваше да оставят и Жекова сама. Толкова много вярваше, горката, че може да е щастлива и до последно вярваше и във Васил. Ненужна беше тази саможертва някак си. Захариев също не е толкова лош, да го бяха сгаджосали и него.

# 476
  • София
Чудя се кое ми беше по-безумно - бърсането на дупето на бебето или финалния танц. Ужасен финал.

# 477
  • София
Лошо няма, но прекаленото захаросано е отчаян повик да се харесат на феновете след като направиха куп излишни сезони.
Нз, радвам се, че всички са щастливи и че всичко свърши също се радвам. Simple Smile

# 478
Ох, приключи! В голяма част финала ми остави едно пародийно чувство, особено Владо Пенев в съня на Кая. И най-много ми харесаха танците накрая. Joy Актьорите изглеждаха щастливи.
Имам много забележки, особено за Кунка и Пенев и Мира и Петмеза и други похабени истории, обаче ще ми липсва и ми стана тъжно накрая. Особено като дадоха финалната снимка на актьорите. И монолога на Катя беше много точен.
Дано се появи нов сериал, който да ме държи пред екран 11 сезона. Благодаря на целия екип зад сериала и на съфорумците за приятните мигове в темата! Heart

# 479
  • София
Финалът като сезона 😂!
Пипъл, благодаря за компанията! Много ми беше приятно! 😘🥰🥳💐🥂

Общи условия

Активация на акаунт