Откраднат живот: Финалът тема 108

• 25 770
  • 544
  •   1
Отговори
# 480
Поне Наков се издаде, че е играл  балет, преди да запише за доктор😁

# 481
Толкова захаросано, че чак ми горчи.

Вярно, че всички истории свършиха добре - щастливи, усмихнати, намерили пътя си, но нямаше нито плам, нито емоция........., лесно и постно.

Благодаря, че споделяхме мнения, време и емоции.

# 482
Не знам защо Димова трябваше да е замесена при ареста на баща й, Кръстева сама можеше да го организира.
Иначе всички плеснаха с ръце и се прегърнаха. По- добре отколкото взривена болница, но просто се случи изведнъж

# 483
Беше ми приятно да коментираме сериала.. Адиос амигос! Heart

# 484
  • София
11 сезона за 5 години е страшно много. Това са толкова много епизоди.
Въпреки слабият финален сезон (за май най-слабия от всичките единадесет), сериалът ще остана завинаги в историята, като най-успешния в най-новата ни история. Рейтингите през годините го доказаха, както и безбройните теми и мнения не само тук. Някои актьори станаха звезди с този сериал, на някои им бе като трамплин.
А и тук темите и форумното обществото ще е нещото, което най-много ще липсва. Но така е в живота, всяко нещо има начало и край.
Надявам се, че няма сега всички да се разбягат и че ще се виждаме и в други теми тук, и не само за родно кино и тв сериали.

Simple Smile

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 21:46 от Diavolo

# 485
Селин, ами сещам се за реплика на Джим Парсънс към сценаристите по случай финала на Теория "Не може да сгрешите, писали сте го през цялото време или го погледнете от тази страна - не може да го направите правилно, финал на сериала, някой ще го мрази!" Grinning

Събраха де що свободни имаше и бе толкова пресилено, ама финал Grinning Не разпределехи добре времето меджу героите.

Въпреки този скучен сезон, предпочитам да остана с хубави спомени за сериала, защото ми даде възможност да се запозная с много непознати за мен актьори, като любимци от тях ми станаха Диана и Ирина, абсолютни бисери, и от познатите като Димо, Велислав, Вергов и Йоана. Имаха епизоди, които не ми даваха да отместя поглед от екрана, имаше и такива където си ровех в телелфона Grinning.
А и чрез сериала се запознах, макар и виртуално, с приятни хора, макар и на моменти да влизахме в пререкания Joy

# 486
Давайте и ние да се плеснем, прегърнем и изтанцуваме по едно па дьо дьо. 🤣😁🥴
На който ще му липсвам, да заповяда в темата за Порталът 😁

# 487
  • Варна
На мен ми хареса... Да тъп, захаросан, но ... Много хора изгубих последните месеци, много разбити животи на приятели и децата им ... Имах нужда и от "мечтата на Кръстева" за един съвършен танц ...
Може ли линк към песента?

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 22:22 от HappyKali

# 488
  • София
А какво стана с Йосиф? Него нещо го забравиха, изобщо какво се случи с него, някой помни ли? Болницата ли напусна или просто забравиха за героя му, не си спомням нищо от него от поне няколко седмици, да не кажа месец.

# 489
Е как?! Нали преди няколко епизода носи на Димова стЕтоскоп,да подслушва баща си и Фотев. 😃 Това последно помня за него.

# 490
  • София
Да, вярно. Ама това май не бе скоро.
Явно са го забравили за последния епизод. Нали е прост санитар само Wink

# 491
  • София
Ами това беше. Свърши.
 Аз ще запомня хубавото, защото имаше много от него.

# 492
Чао , компания !
Бъдете здрави  и щастливи !
Ще се виждаме в някоя  друга седянка Grinning
Отначало може би ще ми липсва навикът да  си пускам /дори за фон/ този сериал , но напоследък доста ме огегчи.

# 493
  • София
Хора, вярвайте ми, щях да повърна. Буквално, имах позиви. Ако тая захаросаност я бяха разтеглили за 3-4 епизода, щях да я понеса, ама така. Наистина, в устата ми  горчеше. Да не говорим с този танц, беше... абе не знам какво беше... чак ми стана жал за актьорите, участвали в това... абе, нали ви казвам, че не знам какво беше...
Бъррррр!
Да не говорим как на финалната снимка бяха Жекова и Ненева, Кирилова, ама Чокова я нямаше, другата русичката сестричка също. Че и Куртева. И Йосиф, нали е снимка на екипа. А какво,  между впрочем правеше Методиев там, или се е преквалифицирал във доктор?

# 494
На мен песничко-танцът ми хареса, бяха сладки и добре им се получаваше танцуването.
За всичко останало ще замълча от уважение към онези сезони и епизоди, които са ме държали прикована към телевизора, разплаквали, вълнували и карали да си ги пускам отново.
Като финал за мен най-добрият беше на пети сезон. Пак всички бяха щастливи, но беше великолепно, емоционално, наситено.

Общи условия

Активация на акаунт