Откраднат живот: Финалът тема 108

• 25 739
  • 544
  •   1
Отговори
# 495
  • София

Откраднат живот
Сезон 11 Епизод 39

директните линкове, са без реклами и забрани за гледане извън България

Скрит текст:
отварят се без добавки на МОБИЛНИ ТЕ

в браузър на КОМПЮТ ЪРА
- след инсталиране на разширението за Хром
HLS Player - m3u8 Streaming Player
или Native HLS Playback

с влачене и пускане на бутона(линка)
   във VLC player
или в   321 Med ia Play er Clas sic
връзки и 

видеата, могат да се гледат и на телевизор.
  ето как...

за предаване на телевизора през VLC

и предаване(изпращане) на ТВ-то от браузъра

Линковете се отварят и след премахване на записите от ТВ сайтовете.
В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

Последна редакция: пт, 21 май 2021, 12:49 от Mari_Mar

# 496
Ех, свърши ми любимия сериал 🥰. Гледам си го от самото начало - и са ме просълзявали, и съм се ядосвала на тъпи и необмислени сцени, но си го харесвах сериала.
Неда Спасова е споделила това в профила си:
https://www.facebook.com/nedaspasova/videos/821358645460147/
И като за финал, тук е момента да споделя, че и аз бях съпричастна към сериала. Неда Спасова се свърза с мен, чрез групата във Фейсбук Купи подарък от майка на дете с увреждания, и се уговорихме да ѝ направя 80 ръчно изработени картички, които да раздаде на финала на колегите си. Изготвих ги с много положителна енергия и любов ❤️

# 497
Ще ми липсва сериалът, признавам си. Имаше страхотни моменти и емоции. С дни наред ни завладяваха историите, коментиране, обсъждане. ❤ А сега....

Много постно завърши, но то не се и очакваше друго, предвид скуката, която ги е налегнала. Изчерпаха се отдавна и едвам го добутаха тоя сезон.
Надявам се на есен да има достоен заместител в ефира. Радвам, че все повече нови неща се снимат, макар и да има още какво да се желае, пак е по-добре от разните формати и реалитита.

# 498
На мен ми хареса Финалът. След толкова тъпи серии си струваше да гледаме това. На финалната снимка Марков изглеждаше много изморен и тъжен и ми стана тъжно и на мен, преди това в репортажа по Нова каза, че било време за край, че щял да получи раздвоение на личността.
Трудно е след толкова време прекарано заедно като екип да се разделят, разбирам го.
Най ми хареса танца на Марио. Smile
Дано видим всички в нови хубави сериали. Wink

# 499
За мен финалът беше безумно скучен, а танца смешен.
Но въпреки това благодаря на екипа за този продукт, че присъства в домовете ни  толкова години. На мен ми е повече от навик, ще ми липсва.
Аз гледам от 4 сезон и още от 2018 пиша в темата, благодаря и на вас съфорумци! Имаше много споделени емоции, смях, битки, абе от всичко по малко- като живота.
Попадна ми инфо, че на мястото на сериала ще започне Сделка или не, колко е достоверно не знам, но не ми се иска.
Малко е тъжно и за нас и за актьорите. Та те са почти като "Приятели" снимали рамо до рамо години и сега - край.
Ще измислят някой нов сериал сигурна съм. До нови срещи.

# 500
Финала няма да коментирам колко зле беше, казали сте всичко, което мисля Simple Smile
Благодарение на сериала се срещнах със страхотни хора, виртуално и реално, донесе ми много емоции и това е важното за мен.

Дойде време и за последното включване от кино прожекцията. Интересно, в началото не се очертаваше да съм там, но съдбата реши друго Joy
Не беше кой знае колко по-различно - няколко думи от Милошев, прожекция, после пак думи и накрая снимки.
Бях близо до част от актьорите и ми направи впечатление, че много се забавляваха на епизода. Моньо Монев беше на моя ред, през две седалки и се скъса да се смее, особено на сцената, в която арестуваха Димов. След прожекцията Милошев излезе, най-напред каза няколко думи за Алекс Сърчаджиева, която беше в първия епизод на сериала, а днес, на финала е и нейния рожден ден. След това той благодари, Хр. Апостолова благодари и микрофона мина през всички присъстващи от актьорите и екипа и всеки каза по няколко думи - благодарности към Милошев, Апостолова и Нова. Там бяха и Пепе, дъщерята на Яна Титова, Ради и Стефчо Мазов - младши - бяха много сладки, когато им връчиха микрофона на тях Simple Smile
Присъстваха повече от актьорите от сезона (обичайните, които идват всъщност), плюс Деси Бакърджиева, която беше тооооолкова усмихната! Интересно, че липсваше Наум; Велислав също го нямаше, но той не винаги ходи. Както Диана каза, нарушиха правилата и бяха без маски (когато бяхме още в киното и излязоха през нас в края на прожекцията, си свалиха маските). Накрая се изнизахме за снимки - беше доста кратко всъщност.
Това беше Simple Smile Направих по-малко снимки от обикновено. Последната е специално за Хъмбъл Wink
Скрит текст:

# 501
Филипчо е голямо сладурче. Дано се появи някъде пак. Simple Smile

# 502
Чудя се кое ми беше по-безумно - бърсането на дупето на бебето или финалния танц. Ужасен финал.
На мен най- нелепо ми беше да гледаме бюста на счетоводителката 15 Мин до финала

# 503
Донна, мерси! ❤️❤️❤️

# 504
От танците се смях много на две неща - Врабчев като умиращато врабче и Марио с диджей движенията Joy

# 505
Да, размислих се и аз и си ми стана тъжно. Заради сериала  си направих тая регистрация и се включих темата, точно преди 3 години. Определено всичко имаше повече смисъл като имах с кого да обсъждам, дискутирам и изобщо да чета. Много приятна компания и никога не ми е било така интригуващо да пиша във форум. Да сме здрави всички и да имаме време за срещи в други теми.

# 506
Цветя за  прекрасната Мари с огромна благодарност! Gift Heart

# 507
Мари ,   благодарение на теб  не пропускаме  интересните ни  сериали /не само ОЖ/ .
Благодаря !

# 508
Да дам и аз своите пет стотинки за финалния епизод. Прилича ми на епилог, но някои моменти в него нямат нищо общо с действието от преди това. Останах със смесени чувства, като добрите са породени само от сантимента ми към героите и сериала като цяло. Иначе беше...нелеп. Изключвайки седми и единадесети сезон, от останалото ще запазя хубави спомени.
Благодаря за приятната компания тук. Имаше моменти, когато дискусиите в темите бяха по-интересни от гледаното Grinning Понякога се улавям, че ако не беше форума, можеше би щях да приключа със сериала доста по-рано от последния сезон.
Hа екипа в Дрийм тийм пожелавам свежи кратунки и да ни зарадват скоро с нов, интригуващ продукт.

# 509
Ами, това беше всичко! Леко носталгично ми стана, но пък толкова глупав да беше този сезон, както и самият финален епизод, че... Остава утехата, че старите сезони са качени в Нова плей, макар че надали ще намеря време да гледам нещо. Като цяло остава едно съжаление у мен, че го съсипаха сериала, но така става обикновено, когато се снимат сезони на килограм.

Общи условия

Активация на акаунт