Откраднат живот: Финалът тема 108

• 26 130
  • 544
  •   1
Отговори
# 105
  • Русе
Какво стана със Стефко, какво му е??? Не успях да разбера
Бавачката го заведе при Кръстева, че много кашлял. Тя каза, че гърдите са чисти, добре е и че може да се прибере вкъщи. В  последствие явно се е влошил.
Благодаря Wink
Бавачката каза, че доцентът една седмица лекувал грипче. И го доведе при Кръстева на своя глава. Мисля, че може да се окаже някаква по-сложна и рядка диагноза. До сега през сезоните Кръстева се доказа като добър лекар и разреши не един казус с пациент.
Тази Мирослава започна много да ме дразни. Много си повярва. И изпорти Нора и  Борис.
Хайде вече Васил да вижда сметката на Фотев и да не го гледаме до финала.

# 106
  • Велико Търново
Той "лекувал" грипчето, ама Кръстева виновна, че чак и ѝ се заканва в промото.

# 107
Снощния епизод ми хареса. Добър баланс бяха намерили между отделните герои и монолозите бяха хубави.
Марио е истински светец, че търпи Зорница. Тази жена угодия няма. Не знам каква е хормоналната и буря, явно от проточената сериална бременност Joy
Явно Фотев скоро ще отвлича Нора. Не вярвам Васко да го ликвидира тази седмица. Във финалната ще е. То целия сезон се върти около машинациите му.
Димова и тя се взе за велика изведнъж. Добре и го каза вчера Мирослава, че не е имала късмет с татенце като нейното. А алкохоличката се отнесе супер грубо с Мира. Тя наистина се пребори сама и си работеше честно, до появата на Фотев в схемата.
Ясно е, че Кръстева няма вина за Стефко. Обаче както се и сдърпаха с Мазов, той съвсем предвидимо ще я нападне. Според мен ще се окаже, че Стефко има чуждо тяло в дихателните пътища. На скенера ще го хванат и ще се оправи детето. Ще оневинят и Катя. 
Надявам се да са приключили с историята с ромите.

# 108
А аз се надявам да гледам днес Наков😁

# 109
И ромите ще ги влачат май до края, за да се доказва Надин. Не й правят услуга на актрисата, ако това си мислят.

# 110
То какво ли не сложиха като теми в сериала. Остана и трансджендъри да има и цирка щеше да е пълен. Grinning

# 111
Детето на Наков и Кирилова в продължението Нов живот. Smile

# 112
  • София
Ох, снощи ми се прииска да разцелувам Марио Joy Как гладеше бебешки дрешки и слагаше памперси на куклата Joy Joy  Ама първо да беше сглобил леглото - не го е оставил Зори като роди, да го сглоби сама Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

# 113
Пропуснала съм нещо. Фотев ще отвлече Нора ли?

# 114
То какво ли не сложиха като теми в сериала. Остана и трансджендъри да има и цирка щеше да е пълен. Grinning
Абе май май в първия сезон имаше един трансджендър доколкото помня 😆

# 115
Имаше, имаше и гей, който си падна по Пената, той тогава беше с една дълга рижава коса. 😁

# 116
Марио сигурно е от тези хора, които държат бебе все едно е бомба Joy,  та затова е решил малко да поработи над уменията си и да се подготви за собственото дете, като напр. смяната на памперси и в същото време да изненада жена си.

Рейтинг за 19-25 април, от този пролетен сезон се включва и отложеното гледане:

# 117
Марио все пак е лекар, и то детски хирург, вярно, че като си е твоето е друго, но не би следвало да чак толкова непохватен.

# 118
  • София
Благодаря, момичета!
Още в "Стъклен дом", бяха вкарали една ромска актриса и темата за дискриминацията, ако някой си спомня изобщо. 😀

# 119
Благодаря, момичета!
Още в "Стъклен дом", бяха вкарали една ромска актриса и темата за дискриминацията, ако някой си спомня изобщо. 😀
Аз помня. Там като ромката търсеше работа и й отказаха. Май Дани й отказа и после ходи да се разправя с брат й. Нещо такова беше...

Общи условия

Активация на акаунт