Откраднат живот: Финалът тема 108

• 26 165
  • 544
  •   1
Отговори
# 420
  • Велико Търново
Като ще е час и половина финалният епизод, вероятно всичко след това ще е изместено с половин час. Но интересно - няма го заложено в програмата Rolling Eyes

# 421
Мазов наистина ще излезе бял и добър - спасителят реформатор на болницата. А толкова мръсотии направи в хода на сериала. Прецака Романова, държеше се като с боклук с Лора през голяма част от времето, не му пукаше за колегите му, беше груб и циничен, Катя я тормозеше и първите сезони, а с Ина стигна кулминация на гадосттта и въпреки, че се тръшка и истеризира след предполагаемото и самоубийство, така и не се промени. И сега изведнъж понеже е финал - катарзис и духовно пречистване. Е, няма как да стане.
Методиев и той - надъхан да става добричък и да си се обичат с Романова. Иначе 20 години преди това си е живял спокойно с мръсни пари.
Все едно не стигаше премяната на Васил - хайде, той поне умря като мъченик, за да ги отърве от Фотев.
Очертава се изключително захаросан, неемоционален и дошъл от нищото финал. Дано последната серия ме опровергае.

# 422
Като ще е час и половина финалният епизод, вероятно всичко след това ще е изместено с половин час. Но интересно - няма го заложено в програмата Rolling Eyes
Аз малко не разбрах. Има информация, че финалният епизод ще бъде час и половина ли?

# 423
  • Велико Търново
Да.

# 424
Ох, дано, че за 40 мин. не ми се мисли какъв ще е финала, както знам сценаристите как ще претупат нещата.

# 425
  • София

Откраднат живот
Сезон 11 Епизод 38

# 426
Скъпа Мари! Благодаря ти! Flowers Tulip Flowers Four Leaf Clover
Съжалявам, че не мога да ти подаря истински цветя...

# 427
  • София
Скъпа Мари! Благодаря ти! Flowers Tulip Flowers Four Leaf Clover
Съжалявам, че не мога да ти подаря истински цветя...
Не съжалявай На мен ми стига да знам, че това което правя,
е от полза за някого

# 428
  • София
Ми колкото и да се напъвах от инат да го харесам заради финала и сантимета не мога и не мога. Хайде тази вечер да се свършва тази мъка. Какво да му харесам? Половината епизод опело за някакъв мушморок. На кой изобщо му пука за Васко? Какъв герой е този, кога стана толкова важен? Убил бил Фотев.То цялата тази сцена бе една истинска пародия. А Вачкова бе толкова зле в онази сцена с яростта, че не знам как са я одобрили за показване. Явно са занижили стандартите до минимум. На всички им е писнало, то си личи от цялостния сезон. С родилни мъки го пишат и снимат.
Малкият Стефчо, дето видял Лора и дава съвети на Мазов и как той изведнъж стана бял - без коментар. Методиев също без коментар.
Добре, че спасиха все пак Катя, но то си бе ясно.
Яд ме е, че 'убиха' най-интересната линия в сезона - Наков и Кирилова.

# 429
Ами нали трябва да пробутва Милошев "звиздите" си Владо Пенев, Васил Бинев, Мартата, Филипчо - все народни артисти, любимците на народа. Кога да остане време за нещо стойностно. 😁🥴
Дяволо, на милион пъти съгласна с теб.

# 430
На мен Марта ми хареса как изигра страданието. Като цяло старата школа са си едни и същи от началото като качество. Сцената с кашоните наистина не се получи.
Обаче на другите изглежда сякаш им е дошло до гуша и бутат без желание до края. Всички добиха маниера на Шопов. Няма емоция, едни отегчени лица, изкуствени сцени. Например снощи ми бяха много изкуствени Марио и Зорница, които попринцип имаха един от най-емоционалните сцени преди. Кая и ХХ и Нора и Тасев няма и да коментирам.
Дяволо, съгласна съм, че екипа яко е занижил критериите и едва бутат до финала.
Има го и другия вариант на нас да ни е яко писнало и да го усещаме затова така, но аз вече дори от Врабчев и Пената не усещам заряд. Моню до преди снощната трансформация на Мазов най-поддържаше образ.

# 431
  • София
Даа, трябваше да приключат с 10 сезон. Можеше да го прекъснат заради Велислав и другите ангажирани и да завърши в ранна пролет с убийството на Фотев и раждането. Така нямаше да има нужда да убиват Лора и да измислят глупости за Димови и любовните напъни на Романова. 😉

# 432
Хора последно колко време ще продължи финала? Защото по програма финала е до 21:00. Не е ли час и половина?

# 433
Изгледах двете серии. Наистина Васко много смешно гушна Фотка. Това е то да гушнеш букета. Smile
Това със събуждането на детето и на Катето по едно и също време много тъпо. Поне да беше да умряла тя, да има някаква драма.
Магдето с кашоните беше много смешна. Smile То вместо трагедия се получи пародия.
Кая и Владко, както и Наков и Кирилова последните серии хич ги няма. Добре, че свършва сериала да си починат тия "сценаристи", че голям тормоз им е било да мислят.
Дано поне финала горе-долу да става. Докато не го изгледам пак няма да влизам в темата, че изчитам всичко. Smile

# 434
Нещо Захариев напоследък хич го няма. Искаше ми се и за него щастлив финал...
Надявам се да са измислили и за Пената хубав финал - Кунка влиза през порталната врата на болницата.
Предричам, че и на Кая ще ѝ се догади или ще почне да се съревновава с Нора за храна във финалния епизод Simple Smile. А щом ще са минали 40 дена, нищо чудно и Кирилова да им помага /все пак с Наков да са направили инсеминация/.
Дали на Коко баща му няма и той пак да тръгне в странство и Коко да си отиде при Магда?!?

Общи условия

Активация на акаунт