Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /тема 87/ Всичко е възможно...

• 51 281
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Магийка стига се коментирало бъдещето на темата това казвам изпишете тази с удоволствие и кеф за следващата ще видим вече какво може да се мисли и прави.

# 136
  • Пришълец
Съгласна съм. Още сме в началото на тази, а не спряхме да мислим за следващата. Наистина е твърде рано. Диде, следващата ще я направиш по възможност ти, ние ще забавим темпото при писането ако трябва и ще се съобразим със свободното ти време. Smile

# 137
Ей, видяхте ли? Любовта на Ханде и Керем е заразителна Мира се опитва да се уреди със снаха! 😜🥰😁
Ех, любов, любов ти си навсякъде около нас, но най-хубаво е когато си в сърцата ни! ❤️❤️❤️

# 138
  • Пришълец
Смея се от сърце, форума помни една такава история, в която бъдещата снаха се запозна първо със свекървата. Съдба Sweat Smile
Хора, Налбантова е само на 13 не забравяйте, пък и е заета. Sweat Smile

# 139
Хайде сега, покрай една песен и свекърва си намерих 🤓
Мамо Мире, даже сме една зодия с теб, но да не променям посоката на поста си. С Марги се закачате с "малкото" старо куче, но ще ти трябва пълномощно от нашите 😆
 Аз направих едно откритие за себе си. Голд не ми е в топ 3 даже. Няма да е изненада за никого, ако кажа, че гласувах за онези синьо-бели пердета. "Суйу-хуйу" - то ми е втора, а трета слагам "If love is you".
А телефонът ми не звъни с нито една от тях, а с "Psyhological drama" от 11еп. Нямам идея защо, но ми прави кеф като чуя този звънец 😆 И, ако мога да издържа да не вдигна, наистина чакам "кулминацията" 😆

Марги, нашите Айдан и Еда ли визираш 🤨🤐😆🙃

# 140
  • Кърджали
Мира, хубава е песента на Мурат Боз. От известно време много го слушам и харесвам. Всяка песен е различна при него, една с една не си приличат..Имам си няколко любими, кокто си слушам имсе оитам къде съю спала до сега, пувала съм го, но не ми е правил грам впечатление.
Още ли се обсъжда за какво ше бъде темата?
Не ми харесва напрежението, което се създаде от един въпрос. Ще си спестя мнението, защото може да засегне някой, а не обичам да има напрежение и ми става много криво...Надявам.се бързо да се върне спокойната и закаплива атмосфера.

А сега отивам да си догледам Невинност. Че стана тя каквато стана и там...

# 141
  • Плевен / София
Смея се от сърце, форума помни една такава история, в която бъдещата снаха се запозна първо със свекървата. Съдба Sweat Smile
Хора, Налбантова е само на 13 не забравяйте, пък и е заета. Sweat Smile
Някой се "вземат" и в тази крехка възраст...не годините са проблема, а че сърцето на момата е заето....
Излишно е да казвам за коя песен гласувах нали?
Stuck Out Tongue Winking Eye
И за "лека нощ" да сложа любимите ми снимки с цайси на Серкан Болат....

има още...но черешката на тортата е тази

# 142
Налбантова, моята снахичка малка сигурно отдавна спи, Мики ще каже. Grinning До колкото знам наистина има такава история обаче.

# 143
На темата трябва да ѝ извадим лицензия за сватбена агенция! 😁🥰😜
Това с уредените бракове между 5 годишни, не знам дали е законно😂😂

# 144
  • Пришълец
Налбантова, не, не става въпрос за нашите в случая. Има реална такава история, но потребителките отдавна не пишат в подфорума. Иначе към днешна дата младите са още заедно и са семейство ако не греша. Съдба....
Лаура не се е излъгала в преценката си за мен 😁

Гости, по ”химна” ще познаем за коя си гласувала...

# 145
Съгласна съм. Още сме в началото на тази, а не спряхме да мислим за следващата. Наистина е твърде рано. Диде, следващата ще я направиш по възможност ти, ние ще забавим темпото при писането ако трябва и ще се съобразим със свободното ти време. Smile

Точно затова казвам,че няма смисъл да се дъвче.Релаксирайте аз например слушам много хубава музика тази вечер ,че имам нужда.

# 146
Диде, Sparkling Heart точно това правим! Забавляваме се, както винаги в темата на макс! Наваксвам пропуснатото, защото ми липсвахте всички!

Марги и lady laura Sparkling Heart съдбата си знае работата! Няма да се бъркаме! Някой ден ще помоля Марги да ни разкаже тази история от форума, когато има време.

Налбантова, дъще Sparkling Heart не се шашкай, чедо! Пошегувах се само!

Алекс, Sparkling Heart покрай тази работа не можах да гледам и "Невинност", но след празниците ще наваксам и ще коментираме!

Есенна магия*, Sparkling Heart хайде сега и "Малката булка" ще гледаме? Joy

Гости, Sparkling Heart как ти даде сърце да ни развълнуваш така точно преди сън с този неотразим Серкан Болат?

# 147
Гости, гости , сърце нямаш с тези снимки, идвам да оставя нещо за баланс... Heart

За музиката гласувах като Алекс , умишлено помолих Марги да има повече от 1 опция, че е труден избор Stuck Out Tongue Winking Eye
Музиката е второто нещо, което ме плени в този сериал, след главните ни герои и тяхната история. Heart
Магийка, не спи още...мъка ми е тази седмица приспиването, не знам кафе ли им дават в детската градина?? Joy А вечер ако ти покажа как спи , надявам се миник Серкан да няма проблеми с подобни пози Joy
Скрит текст:

# 148
Мира, вероятно си пропуснала, че на Мики дъщеричката е малката Еда на темата, а моето момченце е малкия Серкан и сме ги "сватосали", но те ,милите, блажено си спинкат и нищо не знаят. Blue Heart Grinning

# 149
Мира, вероятно си пропуснала, че на Мики дъщеричката е малката Еда на темата, а моето момченце е малкия Серкан и сме ги "сватосали", но те ,милите, блажено си спинкат и нищо не знаят. Blue Heart Grinning

Магийке, Sparkling Heart много се извинявам, не знаех! Да са ви живи и здрави малките Еда и Серкан и да имат чара и магията на актьорите, които ги изиграха!

Седмиците, посветени на героите също съм пропуснала, но ще се върна в темите назад, за да наваксам!

Лека нощ и сладки сънища! Утре е Велики Четвъртък от Страстната седмица и някои от нас ще боядисват яйца. Дано да ви се получат красиви и интересни!

Общи условия

Активация на акаунт