Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /тема 87/ Всичко е възможно...

• 51 281
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
# 151
Не се притеснявай, Мира Blue Heart Усещаше се твоята липса в темата, затова бързам да ти споделя за малките ЕдСер-чета, които измислихме.Надявам се, че ще се включваш още по-често!
Мики, миник Серкан спи свит на кълбенце или на охлювче и мисля, че с Еда ще се разберат как да си поделят леглото, то моето много не шава като спи. Пък ако не ще се допитаме до големите ЕдСер и те да дадат някой съвет като по - опитни от малките. Smiley

# 152
Браво!  И трите му топ харесвани снимки на @thebursin в Инстаграм са с Ханде.

Топ 3 на най-харесваните снимки на Керем Бюрсин в Instagram

1.  С 2,321,480 харесвания

2.  С 2,318,717 харесвания

3.  С 2,164,493 харесвания

# 153
  • Пришълец
Мире, не знам подробностите, но ми се е запечатала в съзнанието тази история тъй като пишехме в една тема. /позволявам си да коментирам понеже не назовавам поименно и няма никой да ги разпознае, със сигурност/
Скрит текст:
”Свекървата” между другото по начин на изразяване и хумор беше същинска Налбантова - идваше ѝ отвътре и много ни забавляваше. Навремето потребителките в темата, която пишех се  сближиха и тези от едно населено място бяха излизали заедно да се видят извън форума. На няколко пъти са се събирали. Бъдещите снаха и свекърва (както и дъщеря ѝ) част от тази компания, но как точно са се запознали младите не съм наясно. Дали синът не е отишъл да прибере майка си, но май по някаква случайност се беше запознал с бъдещата си съпруга... Вече са семейство.

Един турски сериал прави чудеса Grinning

# 154
  • Плевен / София
Това за компенсация, че ви изоставих в преговора....но служебните задачи не ми дават дъх да си поема...
Като дъщеря на офицер от запаса, военните са ми слабост....

Лека нощ Kissing Heart

# 155
  • София
Момичета, давам ви една задачка - закачка.  Коя е устата на Ханде?
Честно, доста се колебая. Ако някоя познае, моля да го онагледи. Ако се затрудните, можете да ползвате жокер "Обади се на приятел". Вие знаете кой е "приятелят".

# 156
Линде ,  всичките са все нейни Joy но номер 4 е ,  подразбира се от сянката и позата на главата.
Доказателството Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:

Аз ви измислих нова задача, помните ли тази сцена , какво се случи в нея и какво казва тук Серкан на Еда. 🤔

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 01:07 от mikipoli

# 157
  • София
Линде ,  всичките са все нейни Joy но номер 4 е ,  подразбира се от сянката и позата на главата.
Доказателството Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:
Поли, аз също си го помислих. Гледам, гледам и всичките ми се виждат еднакви. Помислих си дали не се бъркам. Затова реших да питам.

# 158
  • In the light side of the Moon!
Привет момичета 🤗

Явно в главите на мъжете бирените халби са вази 😉
Днес имахме (че той деня вече мина) повод с ММ и очебийно най-подходящото според него за ваза е бирената халба. 😂 интересното е, че тая халба е забутана в дъното на шкафа и не се използва. Със сигурност му е било по-лесно да намери вазите. 😂

Линде, според мен всички устни са на Ханде 😉
Прекрасна е тази Ханде!

Много хубава шапка на темата! Харесва ми!

Мале като сте подхванали тема снахи, зетове, да си кажа и аз си търся снаха. Моята да е около 28-30 годишна по възможност!

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 04:58 от MegiTeo

# 159
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много настроение и усмивки Wink

# 160
  • Кърджали

Добро утро и от мен! Нека денят ни и настроението да са слънчеви и усмихнати!

# 161
Добро утро, момичета! 💙
Пожелавам ви усмихнат, слънчев и спокоен ден! 🤍

Винаги съм смятал, че съм труден за обичане, докато ти не го направи да изглежда толкова лесно...

# 162
# 163
Добро утро и от мен Flowers Hibiscus

Някой ден някой ще те гледа така , както ти гледаш към звездите...Nature Star2Nature StarsNature Star2

Живеем бързо
Живеем очаквайки, че животът ще ни чака.
Животът е бавен, много бавен,
А ние бързаме ли , бързаме.
Храним се бързо,
говорим бързо,
спим бързо,
Докато животът не разбира тези
стресирани времеви пространства.
Животът е това, което се случва,
докато ние тичаме.

# 164
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Моята седмица на Серкан Болат приключва днес....Впечатленията ми в картинки за последно...
За Велики четвъртък си оставих влюбеният Серкан Болат....

Тук все още се чуди....влюбен ли е...

Вече осъзнал любовта си към феята....

И когато вече...идва времето на 18+

Мъдреците казват, че „три източника имат влеченията на човека: душата, разума и тялото. Влечението на душата поражда приятелството. Влечението на ума поражда уважението. Влечението на тялото поражда желанието. Съединяването на трите влечения ражда любовта.”

Светли празници на всички в темата....
Скрит текст:
Аз "изчезвам и ще бъда без интернет...Да не ме мислите... Kissing Heart

Поредната порция бърз преговор....

Извинявам се за чаршафа, но щастливият Серкан заслужаваше специално внимание....Това беше човека, който не знаеше какво е любов, но го научи от правилната жена Еда Йълдъз....

Общи условия

Активация на акаунт