Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /тема 87/ Всичко е възможно...

• 51 281
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Гости, хубаво предупреждаваш , приятно изкарване, ето така се живее бавно , там където wifi липсва Stuck Out Tongue Winking Eye

Не знам какво е любовта, но умирам от желание да се събуждам до теб и всяка сутрин да те карам да се усмихваш, може би това съдържа всичко останало.

# 166
  • Плевен / София
Гости, хубаво предупреждаваш , приятно изкарване, ето така се живее бавно , там където wifi липсва Stuck Out Tongue Winking Eye

Не знам какво е любовта, но умирам от желание да се събуждам до теб и всяка сутрин да те карам да се усмихваш, може би това съдържа всичко останало.

Така е, но да отбележа за протокола, че най мразя да ме гъделичкат..."Убивам" човек за това ....Stuck Out Tongue Winking Eye

# 167
Гамзе, Ханде и Мави. 💜

# 168
Гамзе

Джанер

Ханде

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 11:48 от sani1212

# 169
  • София
Мнението на една бразилска фенка на ХанКер, изказано в изблик на любов и възхищение от любимците си.

"Двете най-добри пътувания в живота ми,  дори не бях физически на тях..."
Като е посочила:  Анталия   и   Малдивите

# 170
Здравейте , прекрасни и  романтични  момичета! ☺❤🌷

Да ви почерпя  кафе - да ви е сладко !. Както Мело казва " сладко  да си пийнем  и сладко да си поговорим!". От истинския годеж в сериала

Flowers Hibiscus Днес е Велики четвъртък ! Вкъщи е голяма суматоха. Боядисахме яйцата, сега правим великденски сладки.

А ето и как оцветихме и ние нашите

Flowers Hibiscus Та в Страстната седмица доста страсти и дискусии са се развихрили в темата. Признавам си , че в последните дни съм много ангажирана и лично вкъщи , и професионално, поради което нямах възможност да се включа  в обсъжданията в темата - дали да има нова тема  за Ханде, дали за Ханде и Керем и т.н. Това не означава, че не съм я следила с интерес . Аз съм сравнително нова в темата , чета и пиша от около 2-3 месеца. Късно открих и сериала и темата. Много пъти съм заявявала, че това с което ме привлече и спечели групата е толерантността , свободния дух , възможността всеки да изрази мнението си и личната гледна точка, търпимостта към чуждото и различно мнение, без нападки и обиди, без вулгарности. Признавам си ,че искрено се възхищавам затова, че в групата има толкова талантливи и способни момичета.Благодаря ви !
Аз също имам свое лично мнение за развихрилия се спор. Моите поздравления и за създателката на темата Диди - открила и оценила  доста по-рано таланта на актьора Керем Бюрсин.
Моите аплодисменти към Бро , за изявената активна позиция, поднесена много интелигентно , толерантно и възпитано. Браво, Бро !
Най-важното обаче  е че форума е място за колективно творчество и свободна изява. Какво би представлявал той без десетките коментари,мнения, снимки, клипчета, гифчета, информация и за сериала и за реала  плод на труда и усилията на всяко момиче.!Всичко това трябва да се цени и уважава.. Тук пишат и споделят много даровити момичета,  също така се чете от много  други , някои пристигат тук,други си заминават....От една страна  форума е място , където се твори в различни насоки, и именно заради това пъстро и разнообразно  творчество не би трябвало да има ограничения, забрани , налагане на мнение , особено пък това да се случва безцеремонно ,безкомпромисно. . Но от друга страна се оказа че има и "правила" и табута, няма лошо ако има ред ,порядки, с които би следвало да се съобразяваме, но според мен те трябва да са ясно формулирани , както и обосновани с аргументи и доводи с възпитан и толерантен тон . Много пъти съм писала,че уважавам и ценя всяко едно мнение на споделящите тук, дори и да не съответства на моите ценности и житейска философия. Защото самата аз преминах през доста житейски бури и в личен план, и в професионален. И като зряла жена отгледала две деца, с втори брак, с професионални успехи, зад които е моя дългогодишен труд и усилие , не мога да не оценявам и уважавам труда и усилията на другите. Но искам дебело да подчертая, че никога досега не съм си позволила да посоча вратата на хора , които работят при мен и не се справят" като не ви харесва тук , ето там е вратата". Това е грозно и унижаващо личното достойнство на човека.
Времето и живота са мерило за всяко нещо. Ако ги нямаше постиженията в науката,техниката, медицината , изкуството и т.н. във всяка една сфера ние все още щяхме да сме в пещерите и да щракаме с камъчета да получим искра.  Слава Богу, че е имало такива напредничави хора с ум и дарби. Животът постоянно се променя , поднася различни предизвикателства и нищо не може да си остане непроменено и статично. Променят се и хората макар и бавно и трудно. В унисон с подзаглавието , че " всичко е възможно" бих добавила че е така при условие, че има любов, разум, търпимост  и разбиране към ближния. В навечерието на Светлите Великденски празници , призовавам всички - и създателката, и творящите във форума да проявим християнските добродетели търпение и смирение!!! Да пишем тук в мир и  съгласие .
Подкрепям изразеното мнение да останем в тази тема  поне докато свърши сериала. Намирам го за разумно ,защото така няма да се разпиляваме в различни теми, което разбира се е удобство. Не виждам причина тук да не се пише и за Ханде , настоящата екранна партньорка на Керем  в сериала , надявам се най-искрено и за дълго и в реала, както и да се споделя инфо за настоящия сериал - Керем е свързан и лично и професионално с това.
Имах намерение да пиша за образа на Серкан, но се заплеснах по актуалното във форума. Надявам се друг път да го направя.

А сега искам да пожелая на всички Светли Великденски празници на вас и семейството ви ! Бъдете здрави, щастливи , наслаждавайте се на празника с любов, хармония и топлина !

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 14:12 от akvamarin007

# 171
Има инфо, че Айше пише сценария за сезон 2

Зетят харесва всичко ... Wink Gift Heart

Да видим след колко време ще хареса снимката и на Бамби Wink

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 13:12 от mi_si

# 172
Ханде

Туитът на Айше и отговор от продуцентите

# 173
  • Кърджали

Зетят е добър зет, рсзбира се, че ще харесва. И зетя е харесван от всички ❤️
Ако Айше се връща да пише сценария  за сезон 2 ще съм наистина доволна. Тя наистина създадв вълшебна история
Аквамарин, искам да тв позравя за поста. Написала си много от нещата, кокто и аз все тръгвам да пиша, но се отказвам защото не искам да засегна някого, а понякога не си меря думите
Много красиви яйца. Малкият ме изяде тука една седмица кога ше боядисваме яйцата и ние...

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 13:27 от Aлекcандрa

# 174
  • София
Това “енище” за наш Керемчик ли се отнася?

За един преател питам. Trollface

Ако Айше се завръща, съм доволна. Защото тя е създател на историята, тя я започна и тя трябва да я завърши. Всички искаме магията от първите епизоди, изпълнени със символика, в които историята се разказваше леко, плавно, спокойно, ненатрапчиво и романтично-комедийно. Желая много успех на Айше и екипа й! Сега, с още по-голямо нетърпение очаквам втори сезон. Nature Sparkles

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 13:29 от Бърборанка с розови очила

# 175
# 176
Бро, и аз се чудих дали се отнася за него. Сега само Керем не е качил снимка от Малдивите днес. 😀

# 177
Нещо забавно Wink Stuck Out Tongue Winking Eye
https://twitter.com/i/status/1387712014886318082
Gift Heart

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 14:39 от mi_si

# 178
  • София
Открийте разликите в погледа на Ханде   

Досада

Любов

# 179
ново