Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /тема 87/ Всичко е възможно...

• 51 144
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
И понеже тези двамата ме тресат като треска продължавам с новостите. Cupid

Каката се отчете. Smiley Програмата за утре ми остана назад.

# 31
Марги, Магийке, Бърборанке благодаря ви за новата тема момичета! 🌸🌼🌸Невероятна, свежа, млада, пълнокръвна и широкоскроена като нашите Ханде и Керем!
Много се радвам, че в тази тема са събрани толкова романтични и толерантни момичета! Просто сте радост за душата, а днес моята е стоплена от любовта на Х&К и от толкова искренния начин, по който вие се радвате на тяхната любов! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Ей така съм!

# 32
  • София
Сестрата на Керем вече е коментирала снимката му:

Да споделя, че и аз ги глася за цял живот. Керем и Ханде. Нареждам ги до Бурак и Фахрие, до Неслихан и Кадир, до Бергюзар и Халит. Съвсем скоро очаквам годеж и сватба, че и бебе. Да видим дали ще се окажа права. Heart Eyes Hug

Относно Серкан Болат - колкото ме дразнеше в началото, толкова го и харесвах. Беше ми интересен и пълнокръвен образ. Сега е прекалено перфектен. Така е. Нереален е. Но... и това ми харесва. Вярвам, че съществуват такива мъже или поне ми харесва да си мисля така. Вечната оптимистка и романтичка - нали ме знаете. Wink

# 33
Робота мен чак толкова не ме е дразнил. Но онзи 29 епизод с идването на Селин под ръка и всичките му грубости след това определено ме нервираха. Още ми нагарча като се сетя, как се разминаха леко двамата. Stuck Out Tongue Closed Eyes А бях готова за Вендета.

# 34
  • София
Я да питам по-запознатите, тези, които следвате Керем и Ханде от по-отдавна - интересно ми е, те имали ли са снимки с бившите им в Инстаграм? Керем със Серенай, Ханде с Мурат. Защото сега няма нищо. Но може да са ги изтрили след разделите, разбира се. Понеже Биге и Арас са заедно от години, но снимки знаедно не качват. Биге качи една само преди време, но тя е толкова арт, че Арас с лупа трябва да го търсиш. Grinning Други двойки обаче (не броя женените), като Йозге и Серкан, си качват снимки. Уважавам и двете. Аз съм била и от двете страни. И много съм споделяла в социалните мрежи, и обратното. Последните години доста се отдръпнах. ФБ не ползвам. В Инстаграм редуцирам какво качвам. Така че питам от чиста доза любопитство. Simple Smile

# 35
  • Кърджали
Малко нешо, което може да мине за офтопик
Знаете, Мехмет Асланту ми е големият любимец, но има нещо в Керем, което много ми напомня на него ( и може би това беше една от причините да спечели толкова бързо сърцето ми)- харизма, разум и отношение. Та Асланту има почти 30 години брак, който е даван за пример, и се разтапям като го гледам как гледа Арзум с обожание. ( не че някои  пишман журналисти не се опитваха и техният брак да разклатят) Та ако Ханде се окаже половинката на Керем от сърце му желая дори и след 3Огодини да я гледа с погледа "наистина ли те има и си моя".
Просто сега изгледах един от последните лайфове на Хамде и Кеерем (там дето си я напрегръща едно хубаво), а после и едно интервю на Асланту със съпругата му. И при дветв двойки имах чувството, че Любовта направо може да ги вземе за рекламно лице. И ми се прииска да го напиша...

# 36
Бъри,Бубето и аз я обичам,но Кюбрета не беше от моята кръвна група.Обаче ЙиБел ужас! Похарчени ама асъл както трябва да ти бръкне едно драматично чифте. Йиит го обичах и хулех едновременно това ти казвам при теб случи ли се? Емир не ми казвай Каан просто ме беше гръмнал с играта си и не само мен и може би защото беше искрен в играта си нямаше фалш в него.Аз харесвам такива актьори той да вярва какво играе и да мислят хората,че е той това.Виж ако някой е разбил мита,че лошите момчета никой не ги обича през 2020-та последно Озан Д като Дженк го направи от Залим Истанбул.
Преди това се сещам за още примери освен Каан като Емир, мога да кажа един Йиит Йозшенер като Дженгиз или Джемил, Ферхат Арслан като Ибо ,Керем Сайер като наше Кире дори и Йиит К.Още ще има но в момента не се сещам.
 Все икони на лошотийката и съчетанието с истината за тях,че са принудително лоши или с маска на лицето.
Края беше реален мило той беше мафиот човек...Това което искам да разбера според теб той влюби ли се в Кюбра защото години наред спорим по този въпрос все още.....

Кире кри Ямур до последно,но се селфираше с нея.Бяха ги хванали в киното мисля на гишето за пуканки.Иначе със Серенай се криха,но бързо се разбуни всичко появиха се заедно ръка за ръка на едно място пускаха си инстастори Керем претърпя тежък инцидент Серенай беше се уплашила много това беше навръх рожденния и ден.Въобще Керем и Серенай не се криеха,но не набиваха връзката си в очите на хората имаха една много хубава снимка в Париж ще разгледам какво мога да напускам когато съм свободна ако някой толкова го интересува бившето битие на Керем.

# 37
Мурат със сигурност имаше снимки с Ханде в профила си. Изтри ги след като се разделиха. Дали тя имаше снимки, не мога да си спомня. Сторита с него е пускала. Който следи Ханде от по-отдавна, да ни информира. Любопитна съм и аз. Satisfied

Последна редакция: ср, 28 апр 2021, 01:16 от midnight__sun

# 38
  • Бургас
Момичета, честито!
Честити снимки от Малдивите!
Честити снимки от Анталия!
Честито официално обявяване на връзката!
А бе, Честито!!! Simple Smile

Честита да е Новата ни тема!
Много ми харесва!  Красота, изисканост, стил и много екипност, и много позитивизъм.............
Благодаря на всички момичета, включили се в оформлението! Страхотни сте!

Благодаря на Диди Flowers Bouquet !
Не всеки би оставил друг да му прави темата!
Всеки има своя почерк, свое виждане за важното, което иска да покаже и разкаже с поредната тема.
Разбирам категоричността, с която ни завърна в същността на Темата.
То, покрай снимките и новината, от еуфория, радост, припадания, усмивки и орисвания малко изместихме фокуса.
Докривя ми от тонът, с който го направи, изненада ме...
НО....
Благодаря, че по елегантен начин обясни и го смекчи. Прекрасно е да прочета, че тази тема е от толкова години, че се поддържа тооолкова време и с такава отдаденост.
Аз съм от новите. Включих се сравнително скоро и пиша не много често. Затова думите на Диди за началото и пътя, който са извървели с кариерата и живота на Керем ме възхитиха!
Адмирации!

Лека нощ и разбира се:
ГУШ!

Последна редакция: ср, 28 апр 2021, 01:47 от Tonnybs

# 39
  • София
Така... чудя се откъде да започна... имам много мисли в главата си. Ще се опитам да ги подредя и дано се получи смислен пост. Grinning

Първо, да, Диди, Йигит ме беше хванал за гърлото. Но май повече го харесвах, отколкото ме дразнеше. Или поне със сигурност не спирах да го харесвам, дори когато ме дразнеше. Общо взето положението беше "бий ме, обичам те". Друг такъв пример мога да дам с Емир от Черна любов. Брилянтен образ направи Каан. Честно казано, гледах сериала повече заради Емир и Зейнеп, тяхната история ми беше много по-интересна от тази на ГГ.

Категорично не мисля, че беше влюбен в Кюбра. Да, изпитваше нещо към нея. Но не мисля, че това нещо беше любов. Обаче за Кюбра съм убедена, че докрая си остана влюбена в него. Обичаше брат му, но голямата й любов си остана Йигит. Wink

Мен не ме интересуват особено връзките им с предишните им половинки. Така де... знам за Серенай и Керем, че са били сериозна двойка в продължение на години. Дори за сватба се говореше. По-скоро ми е интерсно дали са имали снимки в Инстаграм с бившите си половинки, защото сега един с друг качват. Керем и Ханде имам предвид. Ако преди това не са качвали с други, е интересно, че сега са решили да го направят. Нито Керем, нито Ханде са хора, които биха афиширали връзка заради ПР. Сигурна съм.

Относно ролите на Керем, втора по любимост след Серкан Болат ми е тази на Мустафа Керим Джан. Много свеж и различен сериал, жалко, че турската публика не го е оценила и е спрян рано, рано. С Ибо наистина са били великолепен тандем. Въобще на Керем му върви много с мъжете партьори. Както аз казвам - броманс. Wink С Шюкрю също ги харесвах като братя. Въобще целият каст от "Въпрос на чест" са супер. Много се радвам, че са се сприятелили и до ден днешен се имат. Керем като цяло дава вид на добряга и човек, който се сприятелява и разбира с хората. Прави ми впечатление, че с всичките си партньорки / партньори е в отлични отношения. И с Йозге, въпреки че играха брат и сестра, не двойка, и с Елчин. Относно старите му проекти - за "Въпрос на чест" и "Великолепен тандем" вече се изказах. "Неживите" беше странен проект, 50/50 съм там. С Елчин нещо не можах да го възприема, малко ми стоеше като кака до него. "Сърцето на града" тотално не е моят филм, но аз не харесвам Лейля Лидия Туутлу и, може би, това ми влияе. Това ми е най-слабата му екранна партньорка и грам химия не усетих между тях. Във "В очакване на слънцето" е прекалено млад и въобще сериалът ми идва малко ретро. Grinning Така де... много ми е демоде. А и аз такива тийн истории към днешна дата не харесвам. Керем в момента е възмъжал, има опит и това си личи. Играе с лекота. Мисля си, че Серкан Болат ще си остане любимият ми негов образ, но да видим. Бъдещето ще покаже. Ханде я харесвам. Определено. И като жена, и като човек. Като актриса, признавам си, освен в тази роля, не съм я гледала в други и база за сравнение нямам. Но смятам, че има талант и се справя отлично с ролята на Еда. Не искам да я сравнявам с актриси като Неслихан Атагюл и Берен Саат, например, защото тях съм гледала в драми. Няма база за сравнение. Много се радвам, че Керем и Ханде се намериха и се надявам това тяхното да е за цял живот. Според мен много си подхождат. Heart

И накрая да кажа за Озан - знам, че много го харесваш, Диди, но мен поне засега не ме е грабнал. Не мога да обясня защо, но нещо в него ме отблъсква. Абе... не е моята кръвна група и това е. Не ми е окей. Сори. Grinning "Жесток Истанбул" не съм го гледала. Хванах няколко серии по бТВ сега, нали го дават. Ами това е пример за сериал, който не бих гледала. Ето от този тип драми бягам и съм много далече. Хич не са моето.

Ами май е това. Вече спокойно мога да ви пожелая лека нощ и сладки сънища. Nature Moon

Последна редакция: ср, 28 апр 2021, 01:57 от Бърборанка с розови очила

# 40
Тони аз обичам да съм директна без заобикалка по добре да е истината ще заболи после ще те погаля и ще ти мине такава съм си....
Бъри,иначе за Градът като актьорско изпълнение на Кире взе награда от Сеул за него.Но Лидия беше трагикомична с него не ми напомняй нищо,че шипвах АлДер.
А относно драмата която бягаш и аз исках да избягам ама 4-ти път гледам в името на Дженк даже ни казаха,че сме се обсебили знае ли се може...а Озан е типично копие на предния Керем този преди лайфовете и тн.
Просто някой усетил ли е живота в Америка малко и да е и се усеща.Страхотен човек! Въпреки,че и неговите гаджета не удобрявам.Виждам по алфа жена до него също....
Затова ви казвам,че Керем не е този Керем защото момичетата тук знаят имало е моменти когато сме чакали Керем да пусне снимка 6 месеца и ви говоря не само когато беше със Серенай.Живееше всичко на скришно много бум и публично му стана всичко и той сам си го наби и ако нямаше нищо щеше пак да бъде оплют от лудите фенки.Мисля,че ви дава нещо като подарък с тази връзка Керем аз не виждам голяма любов ,а връзка на необиятието и незнайно приключение.За брак не ги гответе много е рано още!

# 41
  • София
За мен в една връзка мъжът трябва да бъде водещ. Да бъде по-зрял, улегнал, да знае какво иска, да знае как да обича и как да го показва. Жената до него може все още да е момиче, но истинският мъж умее да превръща момичето в жена. Според мен Керем е по-съзрял емоционално от Ханде. Да, тя е преживяла тежка загуба в личен план, която със сигурност калява характера и бързо порастваш, но въпреки това... Керем просто е видял много. Живял е на различни континенти, в различни страни. Общувал е с хора от най-различни нации. Личи си колко добре е възпитан, колко емоционално интелигентен е, макар и запазил хлапашкото в себе си. Той е интересен и животът с него според мен е вълнуващ. Позитивен, открит и непринуден е. Ханде е другата крайност. Тя е мистерия. Тя е тиха, но знаете какво казват за тихите води. Ханде на пръв поглед изглежда плаха и крехка. Според мен обаче, ако успееш да я разчупиш, ако се докоснеш до истинската Ханде, ще откриеш един много смислен, добър и приятен човек. Важно е да се допълваш с човека до теб. Ханде внася меланхолия и спокойствие в живота на Керем. Той от своя страна обръща нейния живот наопаки, внасяйки нужния хаос за един по-вълнуващ живот. Смятам, че ги чака хубаво бъдеще. Като Ин и Ян са ми. Керем е изгрев. Ханде е залез. Керем е шумен и забавен, а Ханде се смее на шегите му. Знаете какво казват - ако не можеш да разсмееш момичето до теб... Той я ухажва дълго време и това си личеше. А тя буквално разцъфтя около него. Хората са по-красиви, когато са влюбени. Wink И двамата могат да научат много един от друг. Важното е да не пускат ръката на другия. И винаги, всеки ден да се обичат малко повече от предишния. Ако Ханде се усеща по-добра версия на себе си благодарение на Керем и обратното - значи са един за друг. Това мога да кажа. Човек се променя всеки ден. Постоянно. Няма стар и нов Керем. Има един Керем, който живее и чувства. Случват му се някакви неща, влияят му и той се променя. Това е животът. Низ от събития. Wink Отстрани Керем и Ханде изглеждат перфектни заедно. В моите очи те биха могли да имат една сериозна връзка, която да продължи за цял живот. И определено говорим за голяма любов. Единствена. Всепоглъщаща. От типа на “не мога да живея без теб”. Такава любов. Не смятам, че Керем е с Ханде, за да награди феновете. Нито смятам, че демонстрира чувствата си и връзката си с умисъл. Когато откриеш твоя човек, просто знаеш. И тогава... тогава искаш да го изкрещиш на целия свят. Знам, че казват: “Щастието обича тишината.” Но не съм съгласна. Щастието е за двама. Когато е споделено, нищо друго няма значение. И не можеш да го скриеш. Не искаш да го криеш. Та ти грееш. Летиш. Това виждам, гледайки Керем и Ханде. Виждам двама влюбени, открили това, което са търсели. Пожелавам на всяка от вас да намери този, който я търси. Навремето на мен ми го пожелаха и го запомних. Много е хубаво. “Намери този, който търси теб, и тогава ще бъдеш истински щастлива. За цял един живот.” Heart

Последна редакция: ср, 28 апр 2021, 03:00 от Бърборанка с розови очила

# 42
  • In the light side of the Moon!
Привет прекрасни романтички!

Много ми е хубаво да ви чета и да ви се наслаждавам, затова и не се напрягам да пиша 🤗

Първо на Марги и нейните феи помощнички, благодаря момичета за отделеното време за такива прекрасни темички! 🤗🤗🤗

Тия двамцата, нашите ХанКер ни завъртяха главите , много им се радвам и аз както и всички вие. Искренно им пожелавам цялото щастие на света и да успеят да съхранят любовта си, която наистина струи от тях и обхваща и всички нас. Просто са прекрасни, толкова свежи, усмихнати, енергични, зареждащи и вдъхновяващи! Любовта разкрасява!
И както е казал Мевляна Руми - " Затвори си очите, влюби се и остани там"
Пожелавам и на Ханде и Керем да останат там, в тяхната си любовна вълшебна приказка.

Аз лично бях от невярващите до последно. Имах някакви съмнения, погледи, усмивки...но просто не исках да задълбавам от страх, че ще остана разочарована. Пък и феновете толкова се взират и гадаят всеки косъм и всяка мигла дали си е на мястото, че такива неща ми идват в повече. За себе си бях решила, че ако има нещо рано или късно ще се появи! Дори се забавлявах на Линдето, че и тя търси под вола теле 😂😂

Линде, 🤗 аз се консултирах с приятелка туркиня, тя каза, че зависи за какво точно се използва и дали се пише с i или I (без точка) и най-вече от произношението, но в случая определено се използва като възхищение за нещо красиво и неустоимо. в нашия случай е прекрасната Ханде!
Но търсейки из нета, значението на amanim попаднах на ... вижте сами....смях се с глас!

Ами то и в БГ се употребява аман - "ох, аман, аман".   Ама какво искал да каже героят в случая..

Марги, за това "Amanım" Керем беше написал в сторито си, че понеже не може да измисли дума, с която най-точно да изрази това което чувства, е решил да използва тази.
На мен в Гугъл ми го превежда като "Скъпи мой" съответно и "Скъпа моя". Но отдолу ми дава още едно значение: "Леле мале".
Може би в смисъл "Нямам думи каква красота"   

Диди, ама той Керем сам си каза, че преди не е бил активен в социалното пространство, но сега нещата са се променили и покрай пандемията и локдауна е започнал да използва социалните платформи повече. За наша радост 😉

Бро, много хубаво си описала и Керем и Ханде. На същото мнение съм, само дет не мога да се изразя толкова красиво!

Пак няма да мога да отлепя утре за работа! Пожелавам ви прекрасен и изпълнен с усмивки ден!

пс; добре де, сетих се...нали не трябваше да обявяват връзката си преди да е свършил сериала? Сега няма ли да нарушат договора, ако има такъв?

# 43
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много настроение и усмивки Wink

# 44
  • Кърджали

Относно активността в социалните мрежи, Керем е казвал в едно интервю, че понеже една от работите му в Америка е била свързана със социалните меежи (нешо поддържане на профили нанизвестни личности ли беше, нешо подобно, не помня вече) е започнал да изпитва досада към тях и затова и толкова години не е бил особено активен. Пандемията и локдауна са го пречупилии променили мнението му и е започнал да фи ползва една идея по-активно.
Аз лично не държа актьорът, който харесвам да е активен в мрежата. Ей го на Асланту никакъв го няма в социалните мрежи (миналата година си направи профил в Инстаграм, който почти ме ползва) но това не пречи толкова години да обожавам таланта му и да харесвам личността му (доколкото може да се прецени и от много редките интервюта, които дава. Че и рядко снима проекти...
Но е факт че в съвременния свят и начин на живот и с популярността на турските сериали по цял свят се превърна в една идея по-важно актьорите да имат профили в мрежите и да ги ползват. Това ги доближава до зрителите, хем могт да усетят мнвниеето им за това, което снимат почти на момента, хем ги прави по-живив,, а не проато звездата от екрана. Но пт друга страна си е нож с две остриета, защото челният сблъсък с така чочушярното хейтърство може да е болезнен.
Покрай Керем и Ханде се научих и аз да следвам известни личности в мрежата. Честномда си кажа, харесват ми повече тези, кокто използват профилите си не като рекламно поле, а тези, които публикуват нещо когато имат каквомда кажат, споделят и покажат. Дори и да е веднъж в месеца или веднъж на високосна. А не да заливат със снимки, всяка от която да рекламира нещо.Данке, аз реклами и по телввизията мога да гледам....

Донро утро, иначе

Общи условия

Активация на акаунт