Програмата за утре ми остана назад.

Други двойки обаче (не броя женените), като Йозге и Серкан, си качват снимки. Уважавам и двете. Аз съм била и от двете страни. И много съм споделяла в социалните мрежи, и обратното. Последните години доста се отдръпнах. ФБ не ползвам. В Инстаграм редуцирам какво качвам. Така че питам от чиста доза любопитство.

! 

С Шюкрю също ги харесвах като братя. Въобще целият каст от "Въпрос на чест" са супер. Много се радвам, че са се сприятелили и до ден днешен се имат. Керем като цяло дава вид на добряга и човек, който се сприятелява и разбира с хората. Прави ми впечатление, че с всичките си партньорки / партньори е в отлични отношения. И с Йозге, въпреки че играха брат и сестра, не двойка, и с Елчин. Относно старите му проекти - за "Въпрос на чест" и "Великолепен тандем" вече се изказах. "Неживите" беше странен проект, 50/50 съм там. С Елчин нещо не можах да го възприема, малко ми стоеше като кака до него. "Сърцето на града" тотално не е моят филм, но аз не харесвам Лейля Лидия Туутлу и, може би, това ми влияе. Това ми е най-слабата му екранна партньорка и грам химия не усетих между тях. Във "В очакване на слънцето" е прекалено млад и въобще сериалът ми идва малко ретро.
Така де... много ми е демоде. А и аз такива тийн истории към днешна дата не харесвам. Керем в момента е възмъжал, има опит и това си личи. Играе с лекота. Мисля си, че Серкан Болат ще си остане любимият ми негов образ, но да видим. Бъдещето ще покаже. Ханде я харесвам. Определено. И като жена, и като човек. Като актриса, признавам си, освен в тази роля, не съм я гледала в други и база за сравнение нямам. Но смятам, че има талант и се справя отлично с ролята на Еда. Не искам да я сравнявам с актриси като Неслихан Атагюл и Берен Саат, например, защото тях съм гледала в драми. Няма база за сравнение. Много се радвам, че Керем и Ханде се намериха и се надявам това тяхното да е за цял живот. Според мен много си подхождат. 
"Жесток Истанбул" не съм го гледала. Хванах няколко серии по бТВ сега, нали го дават. Ами това е пример за сериал, който не бих гледала. Ето от този тип драми бягам и съм много далече. Хич не са моето. 

И двамата могат да научат много един от друг. Важното е да не пускат ръката на другия. И винаги, всеки ден да се обичат малко повече от предишния. Ако Ханде се усеща по-добра версия на себе си благодарение на Керем и обратното - значи са един за друг. Това мога да кажа. Човек се променя всеки ден. Постоянно. Няма стар и нов Керем. Има един Керем, който живее и чувства. Случват му се някакви неща, влияят му и той се променя. Това е животът. Низ от събития.
Отстрани Керем и Ханде изглеждат перфектни заедно. В моите очи те биха могли да имат една сериозна връзка, която да продължи за цял живот. И определено говорим за голяма любов. Единствена. Всепоглъщаща. От типа на “не мога да живея без теб”. Такава любов. Не смятам, че Керем е с Ханде, за да награди феновете. Нито смятам, че демонстрира чувствата си и връзката си с умисъл. Когато откриеш твоя човек, просто знаеш. И тогава... тогава искаш да го изкрещиш на целия свят. Знам, че казват: “Щастието обича тишината.” Но не съм съгласна. Щастието е за двама. Когато е споделено, нищо друго няма значение. И не можеш да го скриеш. Не искаш да го криеш. Та ти грееш. Летиш. Това виждам, гледайки Керем и Ханде. Виждам двама влюбени, открили това, което са търсели. Пожелавам на всяка от вас да намери този, който я търси. Навремето на мен ми го пожелаха и го запомних. Много е хубаво. “Намери този, който търси теб, и тогава ще бъдеш истински щастлива. За цял един живот.” 

Добро утро, прекрасни момичета! 

Препоръчани теми