Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /тема 87/ Всичко е възможно...

• 51 232
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Феновете вече започват да се питат, къде изчезнаха ХанКер

# 346
Здравейте дружки Heart Eyes
Линде Hug , веднага си усетила ,че енището на Керем е християнин Simple Smile . Това разбира се няма никакво значение за такова космополитно семейство като Бурсин .
Мда - Керем е прекалено разкрепостен и западно ориентиран за средностатистическия турчин , за това  и понякога го критикуват , но кучетата ли лаят , керванът си върви . Важна е кариерата му .  Мисля си ,че повечето артисти ( актьори , режисьори и др. от бранша ) в Турция мислят като него , но точно възпитанието им в духа на лицемерното благоприличие ги възпира да се изказват така открито като Керем . Просто внимават какво говорят .
В този ред на мисли мъничко оф топик - снощи гледах с превод Чудо доктора - там докараха пациенти - възрастен  мъж , момиче и бебе . Оказа се ,че тоя я е отвлякъл , направил и е дете ( което отказал да лекува , за да не се разбере истината ) и тя е направила пожар като вик за помощ  . И както каза единият доктор -''докога в тази страна жените ще палят пожари , за да бъдат чути ? ''А аз се замислих дали зрителите на сериали разбират посланията ... Знам ,че Керем е голям поддръжник на правата на жените в Турция , както и много негови колеги , и ги адмирирам за това ,че се борят против мрака , който все повече настъпва в Турция .

Последна редакция: нд, 02 май 2021, 23:39 от Phillipine

# 347

Последна редакция: нд, 02 май 2021, 23:22 от Ели-mama

# 348
  • София
Здравейте дружки Heart Eyes
Линде Hug , веднага си усетила ,че енището на Керем е християнин Simple Smile . Това разбира се няма никакво значение за такова космополитно семейство като Бурсин .
Мда - Керем е прекалено разкрепостен и западно ориентиран за средностатистическия турчин , за това  и понякога го критикуват , но кучетата ли лаят , керванът си върви . Важна е кариерата му .  Мисля си ,че повечето артисти ( актьори , режисьори и др. от бранша ) в Турция мислят като него , но точно възпитанието им в духа на лицемерното благоприличие ги възпира да се изказват така открито като Керем . Просто внимават какво говорят .
В този ред на мисли мъничко оф топик - снощи гледах с превод Чудо доктора - там докараха пациенти - възрастен , мъж , момиче и бебе . Оказа се ,че тоя я е отвлякъл , направил и е дете ( което отказал да лекува , за да не се разбере истината ) и тя е направила пожар като вик за помощ  . И както каза единият доктор -''докога в тази страна жените ще палят пожари , за да бъдат чути ? ''А аз се замислих дали зрителите на сериали разбират посланията ... Знам ,че Керем е голям поддръжник на правата на жените в Турция , както и много негови колеги , и ги адмирирам за това ,че се борят против мрака , който все повече настъпва в Турция .
Фили, чудесен пост!     

Няма да го разберат Керем. Още по-малко да го приемат. За тях той е различен. Ако е умен, трябва да се установи в друга държава с други порядки.

# 349
Светли Великденски празници!
Нека светлина и топлина има в
 домовете ни!
Сърцата ни да са изпълнени с любов към живота! Утрото да е надежда, залезът да е вяра, нощта да е любов, обич и привързаност!
Търпението, уважението, добруването да ни съпътстват навсякъде!
Марги, повече от великолепна е тази темичка. 🥰 Много добър екип сте!

Линде, така очаквани са твоите споделяния  за нашите влюбени.🤗
Само като се сетя за тях и ми става едно хубаво и усмихнато.😊☺ Винаги да са така влюбени и обичащи се с много нови общи мечти.
Темата ни я чудесна, чувстваме се спокойни и разбрани. Коя
по-емоционална/аз съм от тях/, коя
по-спокойна, коя вярва дори само на един поглед, коя не вярва до последно, много сме цветни и това ни е хубавото. Нека се забавляваме, да споделяме, да се шегуваме и да се прехласваме по нашите любимци 🥰🙃😍🙂🤗
До нови срещи, момичета !

# 350
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един прекрасен ден изпълнен с много настроение и усмивки Wink

# 351

Добро утро, момичета! 💛
С пожелание за усмихнат и ползотворен понеделник, зареден с много позитивно настроение и една седмица, изпълнена с много слънчеви лъчи! ☀️

# 352

Още като ги погледнеш тези двамата и разбираш, че има нещо общо между тях... Дори и визуално, в детайла... Отдавна ми е направило впечатление, че и двамата имат лек кожен недостатък, който им създава неподражаем чар... На Ханде е от дясно в гънката покрай устата и е по-незабележим, докато на Керем е от ляво, по-обемен е, и се вижда доста добре. А казват, че хората родени един за друг винаги притежават нещо общо като визуален детайл дори и на пръв поглед да не се забелязва.. А тук направо се набива на очи.... 😍😏

# 353
  • София
Добро утро, момичета. Наспахте ли се?  Хайде ставайте вече, слагайте кафето, защото Керем ви е приготвил най-вкусните бисквитки на света.

https://twitter.com/i/bookmarks

# 354
  • Пришълец
Наспахме се, Линде, но хубаво, че са празниците да помързелуваме и да се насладим на времето с любимите хора Kissing Heart

Ели, Нинче, усмихнахте ме Heart /и не само заради любимото цвете/

В Туитър забелязах, че провеждат интересна инициатива, м. Май феновете на сериала са го обявили за месец на ЕдСер и всеки ден е посветен на нещо.

Днес са на любима сцена. Въпрос с повишена трудност Stuck Out Tongue Winking Eye Моите любими са много, но тази е първата в списъка Heart

Пердетата, част 1.
Тя среща затруднения при закопчаването на роклята, Той с готовност предлага да наруши клауза от договора и да помогне... Един фиктивен годеж за пред останалите, но в същото време красива лъжа, която и на двамата им се иска да се превърне в реалност. Привличането помежду им е от пръв поглед, при това взаимно, изпитват непозната емоция и се вълнуват с цялото си същество когато са в непосредствена близост един до друг....
На път е да избухне пожар🔥

# 355
  • София
Flowers Strawberry Здравейтеее! Flowers Strawberry

Помните ли, че ви бях обещала, като стигнем до тематичната “седмица на Еда и Серкан”, да ви споделя по-конретни идеи, които имам за нея. Явно в Туитър са преписвали от моята тетрадка...

Както и да е! Grinning Идеята ми беше всеки ден да бъде посветен на нещо - любима ЕдСер сцена, любим ЕдСер диалог, любима ЕдСер песен и т.н. Wink Можем да следваме тези в Туитър, а можем да си измислим наши. Както прецените. Hug

Ще последвам примера на Марги сега, като споделя любима ЕдСер сцена. Те са толкова много, че ми е трудно да избера само една, но хайде...

Обожавам тази сцена. Имаше невероятен еротичен заряд. Честно казано, очаквах да последва целувка или нещо подобно, но уви... Била съм много наивна! На толкова ранен етап и така свободно не се раздават целувки в турските дизита, ама сивито ми е бедно откъм турски сериали, та простено ми е. Wink

Nature Sparkles Усмихнат ден и чудна седмица ви желая! Nature Sparkles

# 356

Минавам и заминава...

Любими моменти, много са, като се започне с първата целувка,  закопчаването на жълтата рокля...

Тези курабийки, дали си имат муза? Храната на мъжа минава през стомаха, а на жената?... особенно , ако мъжа знае и как се слага тигана на котлона... Какъв недостатък има Керем Бурсин всъщност?

Последна редакция: пн, 03 май 2021, 11:19 от Slawena

# 357
Бърборанка, аз помня , че ти обяви седмицата на Еда, на Серкан, сега разбирам , че сме седмица на ЕдСер, но не помня кога сме го обсъждали , има ли график и какъв е за следващите седмици, че ми е интересно Blush
Любима сцена ми е много трудно да кажа , но предвид, че трия постоянно гифчета и снимки от телефона си уж да не го пълня , все още си пазя клипчето със сцената от целувката в асансьора. Така че може би тя ще да е сцената. Joy

Графикът от туитър също ми харесва, не виждам проблем да го изпълняваме и него паралелно със седмиците, които тук сме си задали.
П.п вече официално Gold е любима песен на децата ми и по тяхно желание я слушаме по 3 пъти на ден от няколко дни Joy

# 358
  • София
Ето го батко, момичетаааа....  Прихванахме го! 
Керем ви поздравява от САЩ!  Забелязън в Long Beach...

Написал е в сторито си:   "Аз съм навсякъде и никъде ... всичко едновременно"

# 359
Батко като е там, в задачата се пита кака аджеба къде е? Thinking

И клюкина

Истинското гадже на Мелиса Дьонгел ...
Скрит текст:
се оказа бизнесмен - Дениз Шахин... ами, дообре!

https://www.gecce.com/haber-iste-melisa-dongelin-gercek-aski

като гледам бая и е батко

Общи условия

Активация на акаунт