Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /тема 87/ Всичко е възможно...

• 51 233
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Това за САЩ, че изобщо отиват там, потвърдено ли е?

# 331
Това за САЩ, че изобщо отиват там, потвърдено ли е?

Докато не видя не вярвам те и Андъч и Шекерджи си ходят заедно по почивки като гледам пък нямат нищо....
Пък с Айбюке ходил и по ресторанти Фурканчо.Много модерни станаха еййй....

# 332
  • София
Такааа, логиката ми излезе точна. Съпругът на Мелис е ортодоксален християнин, както предположих. Затова Мелис е боядисала яйца.  

Съпругът ми е гръцки православен. Правим това за него. Попитах майка ми, какво мога да направя с Тео за турските празници? Каза ми да чета магия.    
Отворена съм за други идеи. Изпратете ми ги чрез DM.
.

# 333
  • София
Дали Ханде и Керем са в САЩ, не знам. Това, че са двойка обаче, е повече от ясно. Снимките от Малдивите, които и двамата споделиха в профилите си в Инстаграм, го доказват. По един много деликатен, интелигентен и елегантен начин го съобщиха на журналисти и фенове, за да спрат да ги разпитват. Wink Затова не мисля, че има база за сравнение между тях и Фуркан / Айбуке / Селин. За Фуркан Андъч се знае от край време, че е близък приятел със Селин Шекерджи. А след слуховете, че са двойка с Айбуке Пусат, след като снимаха заедно “Навсякъде ти”, и двамата в много интервюта го отрекоха, като съобщиха, че са в много добри приятелски взаимоотношения. Както и с режисьора Ендер Мъхлар. Често се събират, правят си барбекю и т.н. Simple Smile Не ми е приятно да се ровя в личния живот на Керем и Ханде. Стига ми това, което те споделят с нас. Но нека бъдем реалисти и не си затваряме очите за очевидни неща. Wink Весели празници! Nature Sparkles

# 334
# 335
Личния живот не трябва да бъде на показ. Колкото са по-скрити любовните връзки от очите, толкова са по-реални.- част от интервю на Дуйгу Саръшан, сегашната приятелка на  Чаатай Уилсой.
Скрит текст:
https://tvnovellas.blogspot.com/2021/05/blog-post_15.html
Дуйгу Саръшан за любовта си с Чаатай Улусой
Споделям, хареса ми. Май и Керем и Ханде са на това мнение. А къде и с кого са май няма да остане скоро скрито.

# 336
  • София
Славена,
точно наскоро си мислех да дам за пример Дуйгу и Чаатай, чиито отношения адмирирам. Колко пъти ги разделяха, какво ли не се коментираше за тях. Обаче са си заедно. Живеят си нормално и без излишни фасони. Биге и Арас са друга подобна двойка. Разбира се, всеки има право на избор. Серкан и Йозге също ги харесвам, а те споделят повече в социалното пространство, няма лошо. Въпросът е да са щастливи хората. Любов да има! Heart

# 337
Христос Воскресе! Честит Великден, мили, прекрасни момичета! Sparkling Heart

Бъдете много здрави, обичани, обичащи, радостни, щастливи, весели и засмени! Нека се сбъднат всичките ви красиви мечти! Весели празници!

От четвъртък съм в планината на Орфей и се наслаждавам на красива природа, чист въздух, пеене на птички и най-вече на радостта да сме заедно цялата рода! Подобна радост пожелавам и на вас!

Марги и Бърборанка, Sparkling Heart прекрасни анализи на всички нас, които се срещаме в темата. Поласкана съм безкрайно много от хубавите думи, които прочетох за себе си! Ценя ги особено високо, защото са написани от вас момичета, на които се възхищавам за добрите сърца, милите думи, красивите постове, таланта да пишете и се изразявате красиво!

Много ми харесаха всички постове! Прекрасни сте!

Радвам се, че Айше Кутлу се завръща и очаквам с нетърпение нейното творчество! Дано да ни разкаже още по-хубава приказка за любовта на Еда и Серкан!

Мелиса Дьонгел си личеше, че има по-големи претенции от другите. Помните ли, как в началото беше направила бойкот, за да ѝ осигурят повече екранно време, което беше в ущърб на Мело и Фифи. Нека да се развива в професията  - успех ѝ желая! Надявам се да намерят интересен развой за съдбата и на Ферит.

Пожелавам на всички вас още веднъж весело изкарване на празниците! Бъдете здрави!

# 338
Здравейте и от мен Flowers Hibiscus
Христос воскресе! 😇😇😇

Понякога удряш ли, удряш тухлената стена до изтощение и все не успяваш да я събориш. Друг път просто вадиш една тухла и всичко започва да се руши. Vi Keeland

Според мен от този момент нататък стената на Серкан започна да се руши...

Честит празник! Здраве и благополучие за всички!

Този момент е истинската завръзка в сериала. Хареса си я Серкан и хукна да я гони по стълбите. То и затова всички онемяха. Кога е правил той такова нещо?! Вързаха му самочувствието на фльонга и  го оставиха невярващо да си повтаря като заекващ робот последните думи на Еда... ❤️ Хубава мисъл за стената... Всъщност Селин беше тази, която с години се опитваше да разруши стената Серкан... А Еда много елегантно и фино дръпна една тухличка. И превзе изцяло непревземаемата крепост, наречена Серкан Болат... ❤️

# 339
  • София
Аз пък не мога да разбера, защо когато се качва някаква информация за Ханде и Керем, относно техните взаимоотношения, веднага някой иска да му се доказват.  Който иска да вярва. Обикновено човек вярва в това, което му изнася. До този момент, всичко което аз съм качила като информация се сбъдна. Но преди да се потвърди, всяка една от тези информации беше подлагана на съмнения. "Докато не видели, нямало да повярват."   Ама то така и ако се оженят, пак няма да повярват, защото не са били на място и не са го видяли с очите си. Какво още трябва да покажат тези двама влюбени, за да се убедят някои. Каква е тази мнителност. Но когато излезе фалшивата новината за връзка на Ханде с Мурат-2, някои веднага се хванаха за нея като "истинска". Писаха, че ето видите ли тя не е с Керем. Има си друг, а Керем е за параван. Интересно как повярваха на тази новина без да са  "видели с очите си", без доказаталства. Дори една снимка не можаха да качат за потвърждение.
А това сравнение, че някои си други ходили заедно на почивка, но нямало нищо между тях, ми звучи меко казано като виц.  Трябва да съм много наивна, за да повярвам, че Керем ще спи в една стая с Ханде, на едно легло и ще си бъдат само приятели.    Всичките им снимки от Малдивите, всичките им постове са пропити от любов. Човек трябва да е сляп за да не го види. Или пък да не иска да го види.
Керем и Ханде са достатъчно публични личности, гледат ги под лупа от близо година и сега най-демонстративно ще ходят заедно на почивка в Малдивите без да има нищо между тях.  Нямам сведения до този момент Ханде да е ходила на почивка с друг мъж. Дори и с Мурат. Говоря за почивка. За да си го позволи, значи нещата са доста сериозни. Толкова индикации ни дадоха. Упорито се твърди, че вече са сгодени. Джанер не случайно си позволи в  профила си да се обърне към Керем с думата "енище". Така без причина ли ще го направи. Като знаем, колко са пестеливи и предпазливи всички.  А сега от няколко сигурни източници съм прочела, още преди да заминат, че след Малдивите ще посетят неговите родители. Не вярвам, че Керем ще я заведе Ханде, просто така, като приятелка чак в САЩ при мама и тате. Явно двамата сериозно са планували всичко. А това, че не искат да го демонстират по стандартният начин е даже по-романтично и красиво. Една любов не трябва да се афишира, а да си я изживеят двамата.
Ще доживеем и ще видим кой е прав.

Последна редакция: нд, 02 май 2021, 18:52 от БлагаВест

# 340
  • Бургас
Бъдете здрави, бъдете смирени, почитайте и обичайте!
Христос Воскресе!

# 341
  • София
Светли и радостни Великденски празници! Нека магията на празника Великден изпълни вашите домове и вашите сърца с много здраве, любов и хармония, топлина и уют, мир и благополучие! Gift Heart

Бъдете щастливи! Heart

# 342
  • Пришълец
Момичета Hug
Честито Воскресение Христово! С пожелание за здраве, благоденствие и топлина в домовете и сърцата.

# 343
  • София
Един прекрасен пост на фенка на ХанКер в Туитър, казва се Lili-Rose

Знаете ли защо пресата продължава да говори за Ханкер? Ханкер бяха много умни в потвърждаването на връзката си .. На пресата това не им хареса, защото те не успяха да ги хванат заедно в Истанбул или на летището ... Единственият начин да си отмъстят е да говорят лошо за тях ..

Do you know why the press keeps talking about Hanker? Hanker was very smart in confirming their relationship..  the press didn’t like it because they didn't manage to catch them together in Istanbul or at the airport... The only way to take revenge is talking bad about them..

# 344

Специален Великден за всички вас! А най-много маргаритки за една специална маргаритка! Wink

Общи условия

Активация на акаунт