Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /тема 87/ Всичко е възможно...

• 51 236
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Hands Pray Христос Воскресе, момичета! Hands Pray

People Angel Бъдете здрави, бъдете смирени, бъдете добри и не губете кураж, нека пътят ви е благословен, а животът ви - изпълнен с много радост и усмивки. People Angel

# 316
Христос Воскресе, момичета! Бъдете живи и здрави! ❤

# 317
  • София
Вижте какво е качила в профила си в Инстаграм сестрата на Керем,  Мелис Бюрсин.

Възхитена съм от възпитанието на тези двама брат и сестра. Възпитани да обичат  и да приемат всички хора по света, независимо от тяхната религия. Съпругът на Мелис е египтянин. В Египет освен мюсюлмани има и ортодоксални християни. С този свой пост тя поздравява всички православни християни по света с Воскресение Христово.
Наистина трябва да си широко скроен човек, без предразсъдъци. Такъв е и Керем. Затова в Турция не могат напълно да го приемат. Те просто не го разбират. Той се различава от тях със своите възгледи и възпитание. Аз пък точно затова го харесвам.
Свалям шапка на техните родители. Възпитали са две прекрасни деца. Пожелавам и на двамата да са щастливи.

Да допълня!!!
Поста на Мелис е харесан и от Керем Бюрсин...

Последна редакция: нд, 02 май 2021, 12:34 от БлагаВест

# 318
Здравейте!
Да бъдем здрави и толерантни!
Честито възкресение Христово!

Ханде и Керем нещо се позагубиха из реала тези дни🙄 .Само кучовете останаха 😉

# 319
Здравейте и от мен Flowers Hibiscus
Христос воскресе! 😇😇😇

Понякога удряш ли, удряш тухлената стена до изтощение и все не успяваш да я събориш. Друг път просто вадиш една тухла и всичко започва да се руши. Vi Keeland

Според мен от този момент нататък стената на Серкан започна да се руши...

# 320
  • София
Невероятен Керем. С този поздрав към поста на Мелис, той косвено ни поздравява и нас, всички които празнуваме Возкресение Христово.

Започвам да се замислям, дали съпругът на Мелис не е християнин, а тя да споделя неговата религия. Защо в противен случай Керем ще я поздравява?      

Честит Великден Мелис  

Последна редакция: нд, 02 май 2021, 14:45 от БлагаВест

# 321
Това е фенски профил.😁 Юзърнеймът на Керем е @thebursin
Невероятен Керем. С този поздрав към поста на Мелис, той косвено ни поздравява и нас, всички които празнуваме Возкресение Христово.

Честит Великден Мелис,  е написъл Керем  

# 322
  • София
Това е фенски профил.😁 Юзърнеймът на Керем е @thebursin

Честит Великден Мелис,  

Много добре познавам юзърнеймът на Керем!  
Най-отдолу в дясно Керем точно той е лайкнал снимката!

Последна редакция: нд, 02 май 2021, 13:37 от БлагаВест

# 323
Еда, Серкан и една уникална гледка околко тях. 💚

# 324
Ново-Ханде и Дилара. Значи може би слуховете, че с Керем са в Америка, не са верни. Може пък и снимката да е стара и да я качват чак сега.🤷‍♀️

# 325
# 326
  • София
Ново-Ханде и Дилара. Значи може би слуховете, че с Керем са в Америка, не са верни. Може пък и снимката да е стара и да я качват чак сега.🤷‍♀️

Най-горе на снимката е написано, че е от преди 16 дни!

# 327

Инстаграмът ми е на турски език и това не са дни, а минути. Съкратено от 16 dakika.

# 328
Честито Възкресение Христово! На всички в темата желая здраве и благоденствие!

# 329
  • София

Инстаграмът ми е на турски език и това не са дни, а минути. Съкратено от 16 dakika.
Снимката е нова, в смисъл качена е сега, но не е направена днес.
Иначе Ханде и Керем вече са пристигнали в САЩ.

Последна редакция: нд, 02 май 2021, 15:13 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт