Момичета
,

Затова се пошегувах, че в Туитър преписват. Иначе нямаме график. Ние решаваме кога и какво да споделяме. Аз само нахвърлям идеи.
Толкова нетипично за мен! Но, след като прочетох един коментар относно играта&актьорския талант на Керем, си пуснах отново последния епизод на Şeref Meselesi и хубаво си поплаках. Сълзите, казват, пречиствали. Вярно е... Човек освен да се смее, трябва да умее и да плаче.

, длъжни са , избрали са си такава професия + са с милиони последователи в Инста и са длъжни да показват живота си на феновете

Нее, в никакъв случай не те упреквам. Как бих могла при положение, че така ти идва отвътре и си личи, че не влагаш лошо чувство. Просто веднъж това за заглавието беше предмет на разговор и се сетих точно сега и аз не знам защо 

Така де... туморът е достатъчно драматичен обрат. Нагледахме се на женски номера със Селин и Балджа, нямаме нужда от скочубра номер 3. Лютван! А да се появи някой наперен младеж, който да предяви претенции за Еда... и това не ми се гледа. Имахме си лудия принц и влюбения приятел от деството.
Някак си... Серкан и Еда минаха през толкова много, ще ми се вече да ги видя като съпруг и съпруга, връзката им да е на едно друго ниво. Така че дано новите герои са положителни образи или поне не застават между нашите. Това вече се изтърка. Имаме нужда от нови герои, така е. Но искам смислени и пълнокръвни образи, които да обогатят историята, не да стоят нелепо като Балджа, например. Абе... имам вярва в Айшето.

Препоръчани теми