Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /тема 87/ Всичко е възможно...

• 51 231
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
На мен човекът на снимката изобщо не ми прилича на Керем , мисля че нещо се шегуват помежду си.

# 361
  • София
Flowers Tulip Момичета Flowers Tulip,

понеже коментирахме, че това лято ще има много летни сериали, реших да хвърля едно око на “конкуренцията”. Честно казано, нито един от другите проекти не ме впечатли особено - нито с каст, нито с оригинална история или нещо друго. Само сериалът с Бенсу ми хвана окото. Но пък първото промо към него не ми хареса. Много sci-fi ми дойде, а саунд ефектите май ги бяха взели назаем от National Geographic. Wink

Надали ще имам време да следя още един ромком, така че на 99% си оставам само с нашия сериал. Simple Smile

Сърбят ме ръцете и затова пиша следващите редове...

“Почукай на вратата ми” не е иновативен сериал, но е различен и модерен спрямо турските порядки. Историята му не е оригинална и невиждана досега, но е красиво и интересно поднесена, майсторски заснета и перфектно изиграна. Имаме една от най-химичните двойки на света, без значение дали Ханде и Керем са двойка в живота или не - играта им е безупречна. Имаме отлично подбран саундтрак. Имаме невероятен екип от професионалисти, който се грижи за всеки детайл. Благодарение на тях се радваме на чудни сцени, които ме пренасят на друга планета и имам усещането, че гледам вълшебна приказка. Няма да коментирам грешките на сценаристите, разтягането на локуми, клишетата, защото по тези теми мненията са различни и всеки е прав за себе си. Освен това не искам да се съсредоточавам върху отрицателните неща, които за мен са малко в сравнение с положителните в нашия сериал. И накрая - с риск да обидя някого, но тези, които не харесват нашия сериал, за мен нямат добър вкус. Лично мнение. Рядко съм така категорична. Wink

Завършвам с една хубава мисъл: “Красотата и любовта ще спасят света.” Клише = универсална истина. Е, този сериал спаси моята 2020 година, за пореден път ме доубеди в правотата ми да вярвам в доброто, да избирам положителната страна на нещата, да гледам романтично на живота. Благодарна съм на целия екип, превърнал този сериал в реалност! Gift Heart

•••
Линде,
това е приятел на Керем, който живее в Щатите. Но сторито му е шега, насочена към Керем. Написал е, че човек, приличащ на Керем, е забелязан в Лонг Бийч. От снимката е видно, че това не е Керем. От своя страна Керем е ришернъл сторито, като с намигване е отговорил, че той е навсякъде и никъде едновременно, по едно и също време. Това, разбира се, не означава, че с Ханде не са в Щатите. Само отбелязвам, че сторитата са си някакъв вид шега между приятели и това на снимката не е Керем. Simple Smile

Мики,
да, преди две седмици и малко предложих да имаме тематични седмици. Първата беше на Еда, защото е дама. Втората - на Серкан. А третата - на двойката Серкан и Еда, като тогава споменах, че, когато стигнем до ЕдСер седмицата, ще дам по-конкретни предложения за нея. Simple Smile Затова се пошегувах, че в Туитър преписват. Иначе нямаме график. Ние решаваме кога и какво да споделяме. Аз само нахвърлям идеи. Wink

# 362
  • Кърджали
Привет! Тия дни имах малко повече селскостопанска работа и само чета.
Лесно ли се определя любим ЕдСер момент...
Дали е танца от фалшивия годеж (не знам защо, но яко ми влезе под кожата), дали след като Серкан каза Битти и Еда дойде да му каже, че той няма нишо в живота си, коетомда я замести, дали когато четяха малкият принц...как ссе избира.

# 363
  • София
Аз пък днес май съм настроена за драма и плач. Grinning Толкова нетипично за мен! Но, след като прочетох един коментар относно играта&актьорския талант на Керем, си пуснах отново последния епизод на Şeref Meselesi и хубаво си поплаках. Сълзите, казват, пречиствали. Вярно е... Човек освен да се смее, трябва да умее и да плаче. Simple Smile

А ето го въпросния коментар, споделям го с вас:
”Керем Бюрсин е невероятен, един от любимите ми актьори. Влиза под кожата и остава там. Плачеш с него и заради него, а наскоро открих, че е също толкова добър и в комедийните роли. Никога няма да забравя ревнуващия Серкан Болат. Великолепен Керем. Открих го във Въпрос на чест и оттогава не пропускам нито един негов проект. Керем Бюрсин е пълен пакет актьор, дами и господа - убедителен, трогващ, разсмиващ и разплакващ, отдаден на всяка роля. Турция му е малка. Пожелавам му проекти в Европа и САЩ, които да му донесат международно признание и награди от ранга на Оскар.”

Heart

# 364
И аз трудно мога да си избера само 1 любима сцена или две, за това малко ще си помисля, докато работя. До края на деня ще се разпиша.
Харесва ми идеята на дамите от туитър, всеки ден си има задачка - любим момент, песен и т.н. Може да ги изпълняваме, ако всички са съгласни

# 365
Здравейте дружки Hug
Аз едва ли ще гледам ромкоми , знаете , не съм фенка. И държа да отбележа ,че Вратата е летен сериал , но в никакъв случай не е типичен дизи ром ком ! Но задължително ще гледам сериала на любимия ми Кадир Доулу , който съм убедена ,че няма да е тъпа комедия , ще е нещо различно - сериал с кулинарни рецепти , дано се хареса на турските зрители . Разбрах за 13 те епизода на Вратата.  Ако всичко е хубаво и логично , нямам нищо против да финализират без да разводняват с разни бози и измишльотини както се случи преди месец - два когато се ядосвахме ,че съсипаха героите .
Що се отнася до нашите влюбени , ще си кажат те къде са били и какво са правили Stuck Out Tongue Winking Eye , длъжни са , избрали са си такава професия + са с милиони последователи в Инста и са длъжни да показват живота си на феновете Grinning

# 366
  • София
Брей, батко имал двойник   
Като две капки вода са!  Спокойно може да ни хвърля по тъча. Днес е тук, утре там, а всъщност да не е излизал от дома. 

Я да си припомним за Анталия.  На какво попаднах.  Тези двамата какво си гугат там. Ето от кога са се надушили.

А иначе една от любимите ми сцени е ето тази

# 367
Ако вляза в живота ти , то ще е защото се чувствам готов да бъда в него.
Ако вляза в живота ти, то ще е защото ще знам добре какво мога да дам и какво ще получа.
Ако вляза в живота ти, то ще е защото вече не искам да изляза.
Heart
@andresixtepan_

# 368
На мен една от любимите ми сцени е тази:  Sparkling Heart

Gift Heart

# 369
СТРАХОТНИ паралели,СТРАХОТНА песен, СТРАХОТЕН сериал. ⭐💜

Изгледайте видеото, много е добро наистина!

П.С.
В сезон 2 ще има нови персонажи:

# 370
  • Кърджали
Ми нсли някой трябва да прави дразги между флавнитв герои ( то не че не трябва, ама там не могат без това). Да вкараме човек за Мелек и една хубава и добра жена за Ферит...Ето ги новите герои...

# 371
  • Пришълец
Фили, за теб и Алекс знам със сигурност, че също като мен не обичате ромкоми. Вместо да ме забавляват предизвикват леко раздразнение и след два неуспешни опита реших да приключа с този жанр. ПнВ макар да е комедия ми хареса заради това, че е романтична в същото време нетипична с привкус на драма.
Забелязваш ли нещо, Фили - ти си единствената, която не изписва цялото заглавие Sweat Smile Нее, в никакъв случай не те упреквам. Как бих могла при положение, че така ти идва отвътре и си личи, че не влагаш лошо чувство. Просто веднъж това за заглавието беше предмет на разговор и се сетих точно сега и аз не знам защо Joy

Магия, всички сме така - трудно е да посочим само една сцена, песен и т.н. Но и точно в това се състои предизвикателството - да подберем онази, която ни е Най... хубаво е и да онагледим или опишем.
Аз не се затрудних особено при избора, понеже макар да са няколко, тази със закопчаването на жълтата рокля е след която се прехласнах истински. Преломен момент. Stuck Out Tongue Winking Eye
На кой когато му се иска няма да е лошо да се включваме следвайки идеята от Туитър примерно, но пък и винаги може да си споделяме разнообразни неща. В седмицата на Еда се е случвало да пиша за Серкан и обратното. Както дойде. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 372
  • София
Алекс,
аз се надявам без повече дразги между нашите. Hands Pray Така де... туморът е достатъчно драматичен обрат. Нагледахме се на женски номера със Селин и Балджа, нямаме нужда от скочубра номер 3. Лютван! А да се появи някой наперен младеж, който да предяви претенции за Еда... и това не ми се гледа. Имахме си лудия принц и влюбения приятел от деството. Wink Някак си... Серкан и Еда минаха през толкова много, ще ми се вече да ги видя като съпруг и съпруга, връзката им да е на едно друго ниво. Така че дано новите герои са положителни образи или поне не застават между нашите. Това вече се изтърка. Имаме нужда от нови герои, така е. Но искам смислени и пълнокръвни образи, които да обогатят историята, не да стоят нелепо като Балджа, например. Абе... имам вярва в Айшето. Hands V

# 373
С поглед в бъдещето- сезон някой си, епизод пореден Rolling Eyes
Скрит текст:
Предистория- Еда и Серкан вече са семейство. Две години по късно се появява и наследника - Каан Болат.

Еда и Серкан се прибират с бебе Каан  от родилния дом. Еда е уморена и предлага на Серкан да се научи да сменя памперсите.
- Зает съм, скъпа. - казва той. - Следващия път. Ето, Енгин звъни отново.
Следващия път, когато бебето е за смяна на памперса, Еда  пита дали не е време да почне да го учи. Серкан бей я погледжда недоумяващо и:
- Ашкъм,... Аз  имах предвид не следващата смяна на памперса, а следващото дете. Така де, по план да стват нещата...
- !? Серкан Болат, мразя те!
- Единествана моя, сега и следродолна депресия ли?   Еда, Еда... остави тази ваза, моля те... Еда?

........................

Еда е заминала по спешност за Мардин.  Бавачка няма, след решението и на двамата , че бебето трябва да се гледа от родителите не подлежи на коментар. Бебе Болат е леко неразположено.  Татко Серкан трябва да е в офиса за среща с клиенти. Решението е взето, Каан, чанта, кошница. 39 мин по късно:
Серкан разнася Каан , който упорито разяснява на изнервения си баща своите си проблеми на висок глас и порядълно олигавил марковото му сако.
- Спокойно, Серкан  ... Спокойно, Серкан.... Не плачи, Серкан!
От колегите в офиса никой не смее да влезе, чувайки нервното " спокойно" на шефа си.
В този момент влизат клиентите. Каан е вдигал още една октава в обяснителния си режим.
-  Серкан бей, моите поздравление! - казва най възрастния Али бей-  Не съм виждал толкова спокойствие и овладяване на духа в един млад баща. От опит да ви кажа, малкия Серкан ще се умори да плаче и ще се успокои. И колко интересно, кръстили сте го на себе си...
- А, не, Али бей, синчето се казва Каан....
- ?!
...................................

Каан Болат, с усмивката и прическата на баща си

Последна редакция: пн, 03 май 2021, 16:23 от Slawena

# 374
  • Кърджали
Марги, наистина, комедии, ромкоми не гледам. Изнервят ме. Комедиите направо ме вбесяват, както съм казвала винаги - мразя да ми казват къде да се смея. В SÇK ми харесва това, че има и драма (май аз съм от малкото харесваши повече драматичните моменти.) Чисто комедийните моменти с Ердем, двете А (по едно време трите А) ме дразнеха в повечето случаи...

Общи условия

Активация на акаунт