Тези, които изпитват еуфория, могат да я споделят тук в темата по начина, по който им се иска. Тези, на които това им идва в повече, просто не влизат в тона и подминават. Ето че сме на различни мнения тук. Някои искаме да обсъждаме ХанКер, радваме им се искрено и ги коментираме, анализираме, предполагаме, фантазираме. Други мислят, че това не е голяма любов. Трети изобщо не искат да мислят и ще чакат сериалът да свърши, за да видят какво ще се случи тогава. Ами хора има всякакви. Но нека не си слагаме спирачки едни на други. 

Нали я нарочиха за Купидон, наравно с Асена.
Ние, феновете, сме щастливи, че най-после получихме ХанКер снимка / и.

, ама вече са заедно и дано продължат завинаги . Но за брак е тооооолкова рано ,че се дразня като пишат за пръстени .Явно ги бъркат с Еда и Серкан ,че там много пръстени се търкаляха

Нали я нарочиха за Купидон, наравно с Асена.
Ние, феновете, сме щастливи, че най-после получихме ХанКер снимка / и.

, ама вече са заедно и дано продължат завинаги . Но за брак е тооооолкова рано ,че се дразня като пишат за пръстени .Явно ги бъркат с Еда и Серкан ,че там много пръстени се търкаляха 

Аз стоя встрани, радвам им се, също като Неслихан. Пляскам радостно понякога, друг път съм тиха, но искрено им желая много любов и щастие заедно!
предложението най-много ми хареса, защото включва най-хубавото от споделеното от тях и вълшебните Малдиви.
Но нека и другите момичета кажат, за да изберем заедно. 
Напълно споделям написаното. Снощи се опитах да обясня същото с мои думи. Аманъмите ме застреляха в сърцето по възможно най-добрия начин...

Препоръчани теми