Здравейте и от мен! 

Разбрахме се, че засега ще пишем тук, поне докато сериалът приключи. След това феновете на Ханде могат да направят отделна тема. Тези на ХанКер също. Аз си признавам, че нямам време да поддържам тема, така че не бих се заела с подобно начинание. Дали ще пиша тук след края на сериала, времето ще покаже.

Тези, които изпитват еуфория, могат да я споделят тук в темата по начина, по който им се иска. Тези, на които това им идва в повече, просто не влизат в тона и подминават. Ето че сме на различни мнения тук. Някои искаме да обсъждаме ХанКер, радваме им се искрено и ги коментираме, анализираме, предполагаме, фантазираме. Други мислят, че това не е голяма любов. Трети изобщо не искат да мислят и ще чакат сериалът да свърши, за да видят какво ще се случи тогава. Ами хора има всякакви. Но нека не си слагаме спирачки едни на други.

Тези, които изпитват еуфория, могат да я споделят тук в темата по начина, по който им се иска. Тези, на които това им идва в повече, просто не влизат в тона и подминават. Ето че сме на различни мнения тук. Някои искаме да обсъждаме ХанКер, радваме им се искрено и ги коментираме, анализираме, предполагаме, фантазираме. Други мислят, че това не е голяма любов. Трети изобщо не искат да мислят и ще чакат сериалът да свърши, за да видят какво ще се случи тогава. Ами хора има всякакви. Но нека не си слагаме спирачки едни на други. 

за инстаграма на Ханде. Тя публикуваше повече в сторитата. Имаше нейни снимки с Мурат, на които бяха заедно на различни събития и ги бяха снимали. Ханде пътуваше много и качаваше сторита и снимки от цял свят. Беше в САЩ на Coachella Music Festival, в Холивуд и Лас Вегас, в Прага, Амстердам, Париж и къде ли още не. Със сестра ѝ бяха на Малдивите след като майка им почина.
също споменаха какво влияние върху тях са оказали хората, които са ги възпитавали. При всички нас е така. Детството и юношеството формират характера ни и отношението към другите и света. Бъдете добри приятели със своите деца и внуци! На любовта се отвръща с много любов!
по отношение на еуфорията на чувствата! Всеки има право да се радва, възхищава и обича! Също съм голям оптимист за бъдещето на любовта между Ханде и Керем, защото бях свидетел на развитието на отношенията им по време на лайфовете и споделените от тях моменти.
много благодаря за хубавата статия за разликата между любовта и връзката! Благодаря и за напомнянето за подготовката за празниците! Спирам да писателствам и хуквам по задачи!

Нали я нарочиха за Купидон, наравно с Асена.
Ние, феновете, сме щастливи, че най-после получихме ХанКер снимка / и.
Препоръчани теми