Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /тема 87/ Всичко е възможно...

• 51 246
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
Опитахме се да скрием чувствата си, но забравихме, че очите ни говорят...

# 301
На мен Азул ми идва много меланхиолична, но самата порода ми харесва. Намирам я за грациозна. Мисля, че Биге има същата.
А Хектор, този мушморок малък ми изглежда, че е голям калпазанин. Animal Dog
Ха, ха кучетата като стопаните- на Ханде меланхолична, на Керем - калпазанин! 😁
Марги аз искрено вярвам, че не са от вчера заедно! Все пак привличането между тях се забелязва дори от Луната без телескоп 🤪 и Ханде, заряза онзи Убавец Мурат! Може да не е имала намерение да се хваща толкова бързо с друг, но Керем не е кой да е! 😜Как да му устои! 😂И не ви ли се е случвало да се борите за нещо много, да влагате усилия и воля и въпреки всичко, все не се получава и не се получава. Захващате се с друго и то се случва без особено усилие!? Еми просто първото не е било за вас и не ви е било писано! Така и при тях! Съдба!
За Ханде, гледах малко от Любовта не разбира от думи. Подкрепям Мики , наистина Ханде е по закръглена в лицето, но има същата усмивка и големи топли очи! Просто е по-детска и топчеста! Но от там си личи, че като голяма ще стане красавица! 😁😜

Последна редакция: сб, 01 май 2021, 19:30 от lady laura

# 302
Здравейте ето го и другото куче на Ханде но не е с нея тази снимка е от сега

# 303
Здравейте ето го и другото куче на Ханде но не е с нея тази снимка е от сега

Коментират, че Азул е при Гамзе, Ниебла (ако така се произнася) при приятелка, Хектор на спа, а къде им е стопанката. Trollface Дали не лети за Тексас или Канада. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 304
Здравейте, чудесни момичета! Purple Heart
Правя бързо включване(1 час докато го публикувам бързото Joy), за да ви пожелая светли празници! Flowers Cherry Blossom
Относно толкова много новини, които имаме напоследък:
За Мелиса видях, че ще играе в друг сериал. Честно казано малко тъпо ми стана, че се отказва така в нищото. Тъкмо Джерен започна да се връща към приятелството си с Еда. Ще ми липсва, както Фифи, все пак сериала започна с 4 приятелки.. Но пък и пожелавам успех, определено е добра! Relaxed
Айше много хубаво, че се връща. Според мен ще внесе лекота и романтика като в първите епизоди. Надявам се да бъде също толкова романтичен и този сезон, само че този път нашите да са заедно! Heart Eyes
Ханде и Керем, ако са в Америка и аз очаквам включване в скоро време ама да видим.
Съвсем скоро смятам да наваксам с четенето. Grinning

# 305
Слух
В Тик-Ток коментират се, че нашите не са в Турция от 2 дни. Предполага се, че до късния следобед са били в Париж и сега пътуват към САЩ.
Azul, Noche, Niebla и Hector са разпределени при роднини и приятели за 2 седмици Wink

Sparkling Heart

Gift Heart

# 306
Мерси за разясненията за кучетата . И трите са с имена - испански думи
Азул - синьо , не знам породата , но ми е симпатична , макар да изглежда страшничка
Ниебла - мъгла , май не е породиста ( или се лъжа ? ) , но какво от това .Аз съм голяма кучкарка и ги обичам всякакви .
Ноче - нощ,   струва ми се  ,че скоро го видяхза оърви път  или си го има отдавна. Акита Ину , харесвам тази порода много . Онур Туна има един глезан от същата порода и е почти същия като Ноче . Една дружка Перфект от темата на Забранената ябълка има същата красавица .
Сигурно Ноче ( не знам момче ли е или момиче ) е при баща и . Ако наистина са заминали са оставили кучетата по отделно . Трябваше да ги оставят всичките  на Гамзе , Мави да ги ''разчумави '' Stuck Out Tongue Winking Eye

# 307
  • София
Какво слуша Ханде днес към 19:00 часа.    "Отново на път..."

А Керем...        "Вдишвам"

# 308

Добро утро, момичета! 💙
Христос Воскресе! Бъдете здрави! 🐣💚
Пожелавам ви днешния ден да е изпълнен с много усмивки, смях, веселие и моменти, споделени със семейството! 💜

# 309
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus
Христос воскресе!
Нека светлината на Неговото воскресение озари живота Ви!
Много здраве, късмет и благополучие!

Желая ви един ползотворен ден изпълнен с много празнично настроение и усмивки Wink

# 310
Добро утро , прекрасни!☺❤🌷

Днес е Великден- голям християнски празник ! Нека посрещнем този светъл празник с любов и вяра в сърцата си ,с добри мисли в умовете си !Бог е любов !❤

Flowers Hibiscus Любовта е прекрасно чувство! Тя е извор на вдъхновение, сила и енергия, тя е вулкан от емоции, тя е нежно докосване до сърцето, тя е разбиране,подкрепа,прошка.....
Гледайки нашите любимци усещам каква любов се излъчва от тях- от погледите, усмивките, от позите на тялото, от докосването им, от прегръдките, от целувките....Всичко е любов❤

Flowers Hibiscus Погледът на Ханде е толкова изразителен и придава толкова много чувства и цяла палитра от  душевни състояния- на любов, радост, тъга, съмнение, болка, притеснение, свян, вълнение, нежност, очакване, надежда...и още..и още...

" Две хубави очи "

" Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи;-  музика -лъчи.
Не искат и не обещават те..."

Яворов

Момичета ,с празнично чувство , настроение   и сред близките ни  да посрещнем Възкресение Христово ! Нека Божията благодат донесе в домовете ни здраве, радост,мир и мъдрост ! Весел празник! ❤

Последна редакция: нд, 02 май 2021, 09:06 от akvamarin007

# 311
Мили Момичета,:joy:

Желая ви светли празници. Да сте здрави, обичани и благословени, желая това и за вашите
                      семейства и близки хора.Flowers HibiscusHeartHands Pray

Отдавна не съм се отбивала тук, че чак и не съм ви прочела и постовете, но реала така ме е
                      захапал, че няма отърване, направо съм размазана, но каквото такова, Ще ви прочета обезателно,
                      имам да наваксвам много, но при първа възможност ще се справя.
                      Благодаря ви Момичета за снимките, постовете и информацията около двамата сладури, мисля,
                      че отдавна са заедно. То им личеше по очите, някъде от октомври , ноември м.г. бях сигурна,
                      интуиция. Аз тези неща ги усещам, нямах нужда от доказателства. Според мен им е рано за
                      сватба, но те си знаят. Нека цял живот да се радват един на друг и да бъдат щастливи, мисля, че
                      това е достатъчно.Нека всеки да пише каквото си иска, да търсят сензации, това е цената на
                      славата. Кучетата си лаят, кервана си върви.
                      Прекрасен празничен ден ви пожелавам с много любов и усмивки Heart Heart Eyes Smiley

# 312
Честито Възкресение Христово!
Днес, следвайте сърцето си!
Вярвайте в себе си, усмихвайте се повече ,
прегръщайте щастието и обичайте ,
обичайте ...
Радостен и светъл празник на Вас обичащи момичета!

# 313
Добро утро! Relaxed Flowers Hibiscus

Христос Воскресе! Желая ви много здраве и късмет.

Flowers Tulip

Последна редакция: нд, 02 май 2021, 09:28 от midnight__sun

# 314
  • София

Честито Воскресение Христово!
Нека светлината на Неговото Воскресение озари живота Ви!  Много здраве и благополучие!

Общи условия

Активация на акаунт